- Poruka
- 223
ne mogu ja da ti zabranim da budes ovde, niti to zelim...ja samo govorim o toj potrebi...tu nesto debelo ne stima...ici na srpske forume i gubiti svoje vreme na pljuvanje po tamo nekom, kako kazete, nebitno Drazi...hehehe...dovoljno govori samo za sebe...o vama ponajvise...
Vidis ovog nesretnika sabljar, ranije je bio pod niko kiseli dok nije banovan zbog falsifikovanja, pa onda uveo i svog pajtosa iz Beograda Savu Vlahovca, al on je brzo nestao...znas koliko je on sati proveo na ovom forumu radeci ovo sto radi sad, sireci komunisticku propagandu, izmisljajuci, falsifikujuci, sve protiv Draze i cetnika...zamisli koliko je jedna takva osoba bedna i mizerna...jedan Hrvat koji toliko vremena provodi na srpskom forumu, baveci se Drazom i cetnicima...mislis da tu sve stima, u svakom smislu i pogledu pre svega psiholoskom...
Vidi, kao sto rekoh, niti ikoga vrijedjam, niti mi je to cilj. Sto rade drugi nemam pojma. Ne pljuvam o drazi, nego imam drugacije misljenje o njemu. Po istom terku i ja bi mogao rec da ti pljuvas po titi, o kojem imam pozitivno misljenje. To je to. A Tito kako god da okrenes je vladar koji je najduze vladao srbijom, zar ne? Pa neka se rascisti o njemu vec jednom.