Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
Зато се и с*рем на њу!
pa j b g... al dobro makar nismo ispali toliki debili opet da mi jedini nesto "podrzavamo tiranine i ostalo"
makar su toliko pameti imali..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато се и с*рем на њу!
наредба из САД. Који дупеувлакачSrbija prekinula saradnju sa Libijom

Inače cijenim i poštujem ovog Šutanovca, mislim da je izuzetno sposoban i kvalitetan ministar, al mislim da mu ovo uopšte nije dobar potez.
mosh mislitipa j b g... al dobro makar nismo ispali toliki debili opet da mi jedini nesto "podrzavamo tiranine i ostalo"
makar su toliko pameti imali..
БРАВО ШУТКЕ !!! Не може он(Гадафи) од нас да пазарује,а да не дозвољава да се ТИ дебело уграђујеш Хеби га он би да пазарује преко поштених посредника,а то не иде!

Tako nam je naređeno.Ko te pita što će naše firme imati gubitke.Veži konja gde ti gazda kaže.

a jel neko osudjuje ameriku za ubijanje civila po avganistanu? nekako sve te sporadicne zrtve 6 po 6 kao da nisu bitne, to prodje kao neka nebitna vestica izmedju vremenske prognoze i horoskopa. kao normalno je da se svremena na vreme maknu civili, jer je to amerika, sta ima tu da se osudjuje.

a jel neko osudjuje ameriku za ubijanje civila po avganistanu? nekako sve te sporadicne zrtve 6 po 6 kao da nisu bitne, to prodje kao neka nebitna vestica izmedju vremenske prognoze i horoskopa. kao normalno je da se svremena na vreme maknu civili, jer je to amerika, sta ima tu da se osudjuje.
Љиге просрпске.
Само да лижу буљу онима што им се смеју у лице и отимају моју земљу, цена није важна.
Гамад.Сви до једног представника еуропске калакурнице.![]()

наредба из САД. Који дупеувлакач![]()

haha pa kako kolevka demokratije i ljudskih prava da se osuduje![]()