Suština stanja u Srbiji na ulicama - čovek od autoriteta Prelević

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Podrzavam sve zahteve studenata , ali sam sit ovakvih žutih lažova i lopova , Srbija u Eu 2005te .
Niti išta valjaju prethodni niti valjaju u dovoljnoj meri i ovi na vlasti .
Vi dosovci i sepovci iskukali ste vašim zahtevima za ovakav proporcionalni izborni sistem , da niko nije odgovoran i da ne znas za koga glasaš , jer ste verovali da će te večno vladati .
E onda je došla kazna , Aco Atila , da vas opameti .
Samo bih volio da Vučić sto pre izmeni ustav i izborni sistem , prihvati osnovne zahteve studenata i godina jovo nanovo od 1. Septembra.
Jer neće ni on doveka vladati a da barem posle njega narod zna koga bira za poslanike .
Da se brzo odluči da stvori pravedniji sistem .
I predsednik dva mandata po 4 godine , samo da vam ne padne na pamet da ga skupstina bira .

Poslednja izmena:
Advokat Božo Prelević, koji zastupa neke od uhapšenih studenata, kaže da je u pet ujutru sudija donela odluku da ih pusti na slobodu.
U videu je rekao suštinsku rečenicu na 11:00
"85% Beograda ćuti".
To znači da većina srba ne želi promene

Trenutak je bio pre 2012....dok ste krali ,zatvarali fabrike i otpuštati višak radnika da bi se ceda,covic,Đelić,cannak ....bogatili.
Lako je tebi ,u penziji si a ja trebam da blokiram,ako ces ti da mi hraniš decu studente onda cu po ceo dan da blokiram.
Imali ste priliku ostavili ste sve policajce Kosovare i kriminalce.....i sad sa TV ja sam najpametniji.

Ima i onaj Pivljanin iz crnu goru koji pametuje da samo studenti i akademski građani i ljudi iz kruga dvojke mogu da pobede vucica.to je pamet.
Pa što onda zovete narod u blokade kad ste toliko jaki.
Gde je Bjelogrlić koji je pljuvao po borci,ovci...zar oni da mu odlučuju o Beogradu a i sam je dodao iz selendre.Eno ga u okolini Pule mesto Raša snima Senke nad Balkanom.

Back