Suspenzija za seksualno uznemiravanje...za šestogodišnjaka???

Infanteer

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.096
http://mediamatters.org/blog/2013/12/12/wsjs-taranto-blames-obamas-america-for-school-s/197239

TheKellyFilesuspension.jpg

Šestogodišnji Hunter Yelton je suspendovan iz škole zato što je poljubio drugaricu iz razreda...dva puta...u ruku?
In Barack Obama's America, even a small boy can become a sexual suspect, izjavio je Wall Street Journal editor James Taranto i ovim primerom potvrdio kako se u Americi vodi "ujedno i rat protiv muškaraca i malih dečaka".

Pogledajte snimak na linku i poslušajte šta na sve to (optužbe koje nisu nimalo bezazlene jer će dečaka na neki način zauvek pratiti etiketa potencijalnog "sexualnog zlostavljača") kaže mali Hunter.

Kako tumačite ovaj slučaj?
Da li je generalno postalo "opasno" prilaziti ženama i koliko će ovakvi primeri uticati da se deca sve više suzdražavaju od prirodne međusobne interakcije što neminovno vodi degeneraciji budućih m/ž odnosa?

Kako prići devojci a ne završiti u zatvoru? :roll:

Dete ne zna radi, jos uvek nema razvijenu svest, a posebno o suprotnom polu i seksu.
Suspendovanje je prestroga kazna, u najgorem slucaju trebali su da pozovu roditelje i da objasne "vase dete je uradilo to i to, mi to necemo tolerisati ubuduce, majka devojcice nam je skrenula paznju, popricajte sa vasim detetom o tome, posaljite ga kod psihologa" i gotova stvar a ne da mediji javno obelezavaju dete od 6 godina kao seksualnog prestupnika.

Mislim da je tu licemerje u pitanju veliko, po nasim skolama se desavaju mnogo gore stvari, a i zapad nije bolji, ovde nisam cuo primer da su neku devojku silovali u skoli, mada svasta se desava po skolskim WC-ima, mada to su ipak adolescenti u pitanju.

baby-boy-girl-kids-kiss-Favim.com-422531.jpg

Ok, ali nemojte onda da budete licemerni i da kazete da ova swika swatka i kako se deca woje :cmok: :heart:

Dete ne zna radi, jos uvek nema razvijenu svest, a posebno o suprotnom polu i seksu.
Suspendovanje je prestroga kazna, u najgorem slucaju trebali su da pozovu roditelje i da objasne "vase dete je uradilo to i to, mi to necemo tolerisati ubuduce, majka devojcice nam je skrenula paznju, popricajte sa vasim detetom o tome, posaljite ga kod psihologa" i gotova stvar a ne da mediji javno obelezavaju dete od 6 godina kao seksualnog prestupnika.

Mislim da je tu licemerje u pitanju veliko, po nasim skolama se desavaju mnogo gore stvari, a i zapad nije bolji, ovde nisam cuo primer da su neku devojku silovali u skoli, mada svasta se desava po skolskim WC-ima, mada to su ipak adolescenti u pitanju.

baby-boy-girl-kids-kiss-Favim.com-422531.jpg

Ok, ali nemojte onda da budete licemerni i da kazete da ova swika swatka i kako se deca woje :cmok: :heart:

LOL - na ovoj slici su deca koja se DOBROVOLJNO ljube !!!! :heart: Veeeelika razlika :D

pa ovde samo ti pričaš o 'tom drugom', verujem da nisi ni pogledala klip da čuješ ko je to dete optužio za seksualno zlostavljanje. ae bre idi heklaj i ko te pusti za kompjuter

:) Sve sam culai shvatila. Skola je suspendovala decaka... Ovo se ipak desilo u Americi- a Srbija nece biti na ovom nivou svesti za 100000 godina :mrgreen:

Zato i ima toliko zlostavljanja na svakom koraku- u svetu odraslih, u skolama se radi SVASTA ...

E,pa zato sto tako hocete- i evo vam ga ;) Ja sam svoje misljenje rekla

:bye:

poljubac u ruku je inače nekad bio znak poštovanja žene po bontonu. iz kog si ti sela?

Baš tako....

Pa jasno mi je...

Ja sam jedina ovde koja brani zenske interese ^^

Ne daj Boze da se nekom vasem "zenskom celjadu" dogodi nesto slicno ^^ Samo bi onda izgleda razumeli :aha:

A od čega braniš?
Daj Bože da moje žensko dete neko tako poštuje ili ti nisi navikla na to?

Poljubac u ruku je romantican gest. To svaki roditelj moze pozeleti svom zenskom detetu.

I sa ovim se slažem

Ovde se prica o necem drugom :mrgreen:

O čemu se to priča, ajde prosvetli nas.....

:) Sve sam culai shvatila. Skola je suspendovala decaka... Ovo se ipak desilo u Americi- a Srbija nece biti na ovom nivou svesti za 100000 godina :mrgreen:

Zato i ima toliko zlostavljanja na svakom koraku- u svetu odraslih, u skolama se radi SVASTA ...

E,pa zato sto tako hocete- i evo vam ga ;) Ja sam svoje misljenje rekla

:bye:

Hoćeš da ti zalepim linkove gde piše šta se sve u Americi dešava?
Kakvih sve manijaka ima tamo, ne uporedjuj Srbiju sa njima na takav način.

On traumira takodje dete od 6 godina!!

Jel to za osudjivanje?

Jeste.

- - - - - - - - - -

Ona ne zeli da joj se on priblizava i da je ljubi - to pravo ima....
Ne menja stvar ako je on njen vrsnjak^^
U cemu je razlika ?

Dobio je adekvatne sankcije- u skladu sa godinama,i ok je ^^

I on treba da nauci kako je to pogresno i odvratno za drugu osobu !!!!

Jos je poljubio devojcicu u ruku , i u obraz pa sta, ok u usta pa i da bude malo diskutabilno. .. mada to je opet sestogodisnjak nema razvijenu svest.

Ja ne vidim razliku izmedju poljupca u ruku i klasicnog rukovanja jer oba cina po bontonu izrazavaju postovanje, a kao sto znamo usne kao i ruke nisu organi za reprodukciju.

Po toj tvojoj logici ti svakodnevno seksualno uznemiravas druge ljude. Zasto?

------------------------

Sta, poljubim popa u ruku , i po tome smo obojica seksualni manijaci? Stavise on je jos veci manijak jer ocekuje da mu ljubim ruke.

Poslednja izmena:
Odem na kurs lepog ponasanja, gde ce mi svako reci kako DAMI trebam poljubiti ruku, a ako znamo iz prilozenog da je ljubljenje ruku seksualno uznemiravanje onda je termin "dama" sinonim za osobu niskog morala iliti qrve. Jer sa ushicenjem ocekuje taj seksualni napad.

Interesantno, nisam nikad razmisljao u tom pravcu.

Poslednja izmena:
Zasto bi bilo drugacije sto su 6-godisnjaci u pitanju- ako je neko sexualno uznemiravan ?

Kazna moze da istraumira decaka- ali njegovo nepostovanje privatnog prostora i intimiziranje bez obostrane zelje- moze i nju... i to na duze staze ;)
jer imaju SEST godina
to nisu odrasli ljudi to su deca. deca nemaju razvijenu samokontrolu, svest im je u procesu formiranja, od kad je sveta i veka deca su pravila gluposti i kad treba i kad ne treba,i nije to nista cudno.
osim toga o kakvom seksualnom uznemiravanju pricamo kad doticni decak jos nije usao u pubertet, pa da luci hormone sve u sesnaest...deca u tim godinama nisu seksualna te mi nije najjasnije kako se sve to naslo u istoj recenici :neutral: sam cin suspenzije je besmislen, jer umesto da resavaju problem saniraju posledicu. sa detetom treba da sedne i poprica neko (za koji moj sluze skolski pedagozi i psiholozi ako ne za rad sa decom i njihovim problemima) i kaze sto nije ok to sto je uradio, da mu objasni zasto mora da postuje tudji prostor, telo sta god vec....a ne neka izivljavanja sa iskljucenjem iz skole i seksualnim uznemiravanjem :roll: deca nisu glupa, razumece. al lakse iskljuciti ga iz skole i praviti se da se nista nije desilo :lol: missim...seksualno uznemiravanje :roll:

LOL - na ovoj slici su deca koja se DOBROVOLJNO ljube !!!! :heart: Veeeelika razlika :D

Jeste, ali po mom nekom misljenju, poljubac u ruku mi vise deluje platonski ili "dzentlmenski". Svako ko zeli moze naci manu, ja mogu da kazem da je recimo ovaj poljubac na slici seksualan i da roditelji tako nesvesno eksploatisu svoje dete.
Da li je dete htelo da poljubi drugo? Da li je htelo da bude slikano i postavljeno na net? Mozemo traziti dlaku u jajetu do sutra i nacicemo je.

No da se vratim na temu. Da ju je poljubio protiv njene volje, jeste, to stoji i u zakonu tehnicki to jeste seksualno uznemiravanje, ali dete nema razvijenu seksualnu svest po mom misljenju. To dete je isto tako moglo da uzme pistolj i ubije mamu ili tatu i da ne zna sta je uradilo i da je to lose.
Ne znam, ovde decaci cupnu devojcice za kosu ili tako nesto, da li je to uznemiravanje? Svi to gledamo kao neku deciju igru.

Ako je zaista toliki problem i neprimerno, i ako su se roditelji bunili, molim lepo, roditelje u skolu, vase dete je uradilo to i to, dve seanse kod skolskog psihologa da mu objasni zasto je to lose i to je to, sve bez uplitanja medija, objavljivanja imena i ponizavanja tog deteta.
Ovaj decak ce biti obelezen kao seksualni prestupnik a po mom misljenju to je daleko gore da prati muskarca kroz zivot nego jedan poljubac u ruku, koji se desio krisom.

Ne znam, mozda se devojcica otimala a on ju je stegao i nije hteo da pusti, vukao ju je, ona jadna pocela da place i zapomaze i istraumirala se. To vec menja okolnosti.

Ja sam jedina ovde koja brani zenske interese ^^

:

Ti si jedina koja nesvesno brani pedofiliju.

Jer ako je dete od 6 godina bez razvijene racionalne svesti i moci za samostalnim rasudjivanjem odgovorno za svoje seksualne postupke , automatski osoba koja NENASILNO stupi u seksualni odnos sa mladjim detetom uz saglasnost (DOBROVOLJNO) tog deteta ne spada u zakonski prekrsaj.

On traumira takodje dete od 6 godina!!

Jel to za osudjivanje?

Jeste.

- - - - - - - - - -

Ona ne zeli da joj se on priblizava i da je ljubi - to pravo ima....
Ne menja stvar ako je on njen vrsnjak^^
U cemu je razlika ?

Dobio je adekvatne sankcije- u skladu sa godinama,i ok je ^^

I on treba da nauci kako je to pogresno i odvratno za drugu osobu !!!!

Kako tebi nije dobro...

Back