Cena za sponzorusu

Koliko ste spremni da placate sponzorusu?
Koliko kvantitativno i koliko vremenski?

Opet, koliko se bira “kvalitet” iste?

Tema za fino po podne.
Mnogi muskarci(kao i zene) imaju problem sa nalazenjem partnera kroz zivot...Umesto toga, oni svo to vreme treba da posvete, to jest treba da se fokusiraju iskljucivo na sticanje bogatstva ili odredjenog zvanja, da budu vredni, da unapredjuju svoju snalazljivost u drustvu, da uvecavaju svoju zaradu i da obezbede sve sto je potrebno za lagodan zivot jednoj zeni, koja bi se odlucila da zivi sa njima....Mislim da je to posteno...Pogotovo ako se radi o muskarcima koji nisu privlacni, harizmaticni i slicno...Treba da se posvete poslu, ako su vec koristniji tako, neka provode veoma malo vremena pored svoje partnerke, samo neka joj obezbede novac...Jer zamislite muskarca koji nema ni harizmu, ni novac...Naravno da uvek treba da gleda na to sta on nudi partnerki koju trazi...
Zena i treba da gleda u to kakav je finansijski status muskarca ili ako je suvise mlad kakvi su njegovi potencijali... Jer to govori da ima i odredjene druge kvalitete, da je vredan, snalazljiv, spreman za zivot, da je hrabar takodje, da ume da obezbedi ono sto je potrebno... Sve je to "legalno"... To su bitne stvari, veoma bitne...Kao sto muskarac trazi zgodnu zenu...
Sto se tice konkretnog pitanja...Sve sto je moje to je i njeno... Naravno da treba da bude i kvalitetna osoba...I da bude vise "sponzorusa" iznutra, nego spolja... Ne volim jednostavno nabudzene usne, jagodice, tamnu put od solarijuma, prcast nosic itd...Ja sam vise za prirodne usne tanke za danasnje vreme, svetlu kozu bez tretiranja, normalan grcki nos itd....

Hajde da pojednostavimo sve
Svako neka svakome kaže šta hoće i šta želi
Onda će biti i više sretnih spojeva
Iskrenost ne moze kod jajara, kod kompleksasa i kod frustriranih osoba.

Tako da nisam siguran da mozes iskrenoscu nesto da postignes kod zene, one imaju pristup , tiha voda breg roni , jer su mahom uvek birale i biraju agresivne muskarce koji mogu da postignu dominaciju nasiljem u lokalnoj zajednici...
Dakle posto je izabranik agresivan , to se sa njim ne moze preko iskrenosti i razuma, nego se radi subverzivno i diverzivno i podmuklo i pasivno agresivno....

Tako da tesko da ce ta politika iskrenosti da prodje kod zena....sta god pricale..

Ali da vidimo da li ce proci kod muskaraca , u smislu muskarac muskarcu...
Tesko ako je agresivac, dakle , tu i dalje ne mozes nista na razum...nego

Da li zena prema zeni moze da bude iskrena....navikle su da prema muskarcima ne mogu da budu iskrene jer su ugrozene bilo silom bilo nerazumljem..
Da li je zena zena drugacija prilika za drugacije odnose..
Moze li tu da se pouzdaju na razum....
Iskustvo pokazuje da je tu najveca snaga ucena...tj pasivna agresija....najbliza, najefikasnija, ne i najlepsa varijanta, jer svaka pasivna agresija i ucena ostavljaju kiseo trag....ali uz balans....mozda bude i uspesno , bez balansa dovodi do situacije cavke u razredu , tj kad imate zenska odelenja pa se sve vole i za 3 meseca sve nepodnose..

Mnogi muskarci(kao i zene) imaju problem sa nalazenjem partnera kroz zivot...Umesto toga, oni svo to vreme treba da posvete, to jest treba da se fokusiraju iskljucivo na sticanje bogatstva ili odredjenog zvanja, da budu vredni, da unapredjuju svoju snalazljivost u drustvu, da uvecavaju svoju zaradu i da obezbede sve sto je potrebno za lagodan zivot jednoj zeni, koja bi se odlucila da zivi sa njima....Mislim da je to posteno...Pogotovo ako se radi o muskarcima koji nisu privlacni, harizmaticni i slicno...Treba da se posvete poslu, ako su vec koristniji tako, neka provode veoma malo vremena pored svoje partnerke, samo neka joj obezbede novac...Jer zamislite muskarca koji nema ni harizmu, ni novac...Naravno da uvek treba da gleda na to sta on nudi partnerki koju trazi...
Zena i treba da gleda u to kakav je finansijski status muskarca ili ako je suvise mlad kakvi su njegovi potencijali... Jer to govori da ima i odredjene druge kvalitete, da je vredan, snalazljiv, spreman za zivot, da je hrabar takodje, da ume da obezbedi ono sto je potrebno... Sve je to "legalno"... To su bitne stvari, veoma bitne...Kao sto muskarac trazi zgodnu zenu...
Sto se tice konkretnog pitanja...Sve sto je moje to je i njeno... Naravno da treba da bude i kvalitetna osoba...I da bude vise "sponzorusa" iznutra, nego spolja... Ne volim jednostavno nabudzene usne, jagodice, tamnu put od solarijuma, prcast nosic itd...Ja sam vise za prirodne usne tanke za danasnje vreme, svetlu kozu bez tretiranja, normalan grcki nos itd....
Analizirajuci te MZ odnose, ja sam video da je u mnogima dva osnovna problema..
Prvi su zelje roditelja.....

Drugi su razlike izmedju kresa, veze i braka...
Kres je zadovoljenje sopstvenih zelja, veza zadovoljenje osnovnih drustvenih odnosa koje osoba ima , a brak je zadovoljenje materijalnih ocekivanja koje osoba ima...totalno razlicite stvari i kriterijumi , pa i ne cudi sto jedna osoba ne moze da bude sva tri...
Obicno ne pucaju brakovi koji su krenuli od trojke....ne mislim seksualno...

Не капирам ја та спонзорства, јел то неки хуманитарни рад ?!? колико ту има посла и да ли се добија нека плакета као захвалница ? ... :kafa:

Back