Suspendovan policajac koji je priveo osobu koja je bacala farbu na Beogradski sindikat

kapetanmark

Legenda
Poruka
57.894
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/V...a-je-bacala-farbu-na-Beogradski-sindikat.html

Policijski službenik ispostave Futog suspendovan je nakon što je priveo jednog od muškaraca koji su napravili incident u petak u Futogu, kada je gađao žutom farbom članove grupe Beogradski sindikat.

Informacija je potvrđena iz više izvora u novosadskoj policiji dnevnim listu Danas.

Kako se navodi, policajac je suspendovan jer je neko od građana, koji su sustigli muškarca koji je izazvao incident, udario napadača dok ga je policajac privodio.

Sektor unutrašnje kontrole je suspendovao policajca istog dana kada je i došlo do incidenta.

Iako se na snimku vidi da je policajac intervenisao sam, pored desetak muškaraca koji su oborili privedenog na zemlju, to mu nije uzeto kao olakšavajuća okolnost.

Prema saznanjima Danasa, Sektor unutrašnje kontrole (SUK) je čak kontaktirao i Tužilaštvo u Novom Sadu radi kvalifikacije eventualnog krivičnog dela, koje je učinio policajac, ali se dežurni tužilac izjasnio da ne postoje elemnti krivičnog dela.

Podsetimo, do incidenta u Futogu je došlo u subotu, 31. maja, prilikom nastupa Beogradskog sindikata.

Dok je grupa imala nastup, nekoliko muškaraca je bend gađala žutom farbom, nakon čega je došlo i do fizičkog sukoba između okupljenih građana i muškaraca koji su izazvali incident.

U tom trenutku intervenisalo je dvoje policajaca, koji su priveli dvojicu muškaraca.

дакле пошаљу батинаше и на концерт да бију иѕвођаче који наступају ...

потом туку и народ

када интервенише полицајац , исти тај полицајац буде суспендован ?

докле својатање институција ?

дакле пошаљу батинаше и на концерт да бију иѕвођаче који наступају ...

потом туку и народ

када интервенише полицајац , исти тај полицајац буде суспендован ?

докле својатање институција ?
Policija i vojska moraju da ustanu protiv rezima i pocnu da hapse a mi da im sudimo po kratkom postupku.

Mozes li malo da pojasnis kako su teroristicko i antiustavno delovanje SNS-a deo Evropskih integracija?

Ako sam dobro razumeo, suspendovali su pandura jer nije odbranio prekršioca zakona od razjarene mase?

To je WOKE filozofija koja trenutno cveta u Evropi. Ameri su to otkačili jer je generalno glupost i donosi mnogo više štete nego koristi. Ta WOKE kultura nije ni pod razno karakteristična za Srbe i neće nikada da se primi. Mogu da je isforsiraju na neko vreme, ali Srbi ne trpe takve stvari.

A ako je SNS umešan u taj incident to znači da oni promovišu WOKE kulturu EU.

Ako sam dobro razumeo, suspendovali su pandura jer nije odbranio prekršioca zakona od razjarene mase?

To je WOKE filozofija koja trenutno cveta u Evropi. Ameri su to otkačili jer je generalno glupost i donosi mnogo više štete nego koristi. Ta WOKE kultura nije ni pod razno karakteristična za Srbe i neće nikada da se primi. Mogu da je isforsiraju na neko vreme, ali Srbi ne trpe takve stvari.

A ako je SNS umešan u taj incident to znači da oni promovišu WOKE kulturu EU.
Ja vecu kolicinu gluposti napisanu sa manje slova, nisam u zivotu procitao.
A svasta sam procitao 😂😂😂😂😂

Neko reče da privatnici ne podržavaju blokadere, borbu protiv režima. Sreća, pa nisu u pravu.

1748894147952.png

Delovi za kamione - LMY doo се налази на локацији Delovi za kamione - LMY doo. ·

To je deo Evropske integracije a ne SNS politike. Osim ako ne smatrate da SNS užurbano radi na tome da se Srbija integriše u EU?
Aha, dakle, ako policija interveniše na pokušaj vandalizma i bude suspendovana zbog toga, to je deo EU integracija. EU zahteva da vandalizam bude zakonom zaštićen?

Koliko čitam, suspendovan je zato što nije odbranio vandala od razjarene mase.
А онај Начелник Мурије новосадске је разрешен Дужности зато што су његови задали пар Пендрека Ћацијима КОЈИ ЈЕСУ проузроковали Насиље испред њиховог штаба?

Back