Survivor Srbija - sezona 2009

Moguce da su bile neke igre u vezi sa ravnotezom, cim je Vesna prosla, a ova dvojica visokih nisu...
Moguce da je ovo ta igra, ako je isto k'o u bugarskom.
wink.gif

http://www.survivor.btv.bg/videos/album ... -finalist/

Pa ne vidim nista pohvalno za nekoga ko odustane 3 dana pred kraj.

To je gore milion puta od onih odustajanja Pedje i jos nekih. Generalno oni koji su izabrali ekipu takmicara debelo su omanuli ove sezone.

Pa on je odustao jer mu pare nisu bile vazne vec je dosao zbog licne promocije i da vidi da li moze da izdrzi tamo. "Ja te pare nisam imao kad sam dosao ovamo i nemam ih ni sad", ovo je njegova recenica u povratku.

Pa on je odustao jer mu pare nisu bile vazne vec je dosao zbog licne promocije i da vidi da li moze da izdrzi tamo. "Ja te pare nisam imao kad sam dosao ovamo i nemam ih ni sad", ovo je njegova recenica u povratku.

Ma decko je generalno kao covek OK ali je bolid. Ako je dosao ni 3 dana do kraja neka ostane i ta tri dana. Mozda ne bi ni usao u finale. Mozda bi uzeo 100000 evra a posto nije dosao zbog para mogao bi da ih da u dobrotvorne svrhe. Bar u zemlji Srbiji gde vlada beda i ocaj nije tesko naci nekoga kome bi pomoc dobro dosla. Tada bi jos veci smeker ispao.

Milsim da bi producenti Survivora morali da ubace klauzulu u ugovor da odustajanja nema tj da je zabranjeno posto ovaj serijal im je stvarno sraman bio kad su te stvari u pitanju.

Ma decko je generalno kao covek OK ali je bolid. Ako je dosao ni 3 dana do kraja neka ostane i ta tri dana.

al' vidis, u tome je fora....da je ostao jos tri dana,onda bi svi govorili da je hteo pare, ovo-ono, moze on samo da prica da nece pare, svi su tu zbog para....i ne bi mu niko verovao da nije zbog para...ovo je bio najpametniji i najbolji nacin da iskaze svoj stav i da ispuni svoj cilj, bez mogucnosti da neko to izvrne na drugi nacin....(dobro uvek ce nesto neko da smisli,ali... :) )

Za nikolu se moze reci da je moralni pobednik..srdjan definitivno najveci gubitnik..mogo je lako da iskalkulise i pobedi..ovako ko da mu je bila frka da ga izbace pa sam da izadje..ne vidim poentu

Ma i da ne pobedi ako si vec tu bio 50 dana jos 2-3 dana ti ne znace nista.

Recimo pravi takmicar ove godine jeste onaj Njegos. Decko je bio otpisan a opet nije se predavao. I naravno kako je uspevao da prezivi plemenske savete tako su se i okolnosti oko njega menjale.Pa na kraju od najugrozenijeg clana na zadnjem plemenskom savetu bio je najbezbedniji clan koji je imao 2 imuniteta u svojim rukama pa cak i da udje u finale mozda bi imao neke sanse da uzme neki glas. Njegosu svaka cast.

Poslednja izmena:
publicitet i da pokaze da nije zbog para dosao.

Koji publicitet. Pa svi koji su ucestvovali imali su publicitet .
A ako je hteo da pokaze da mu nije do para nije morao da odustane vec je mogao da igra do kraja posteno pa ako pobedi neka da pare u dobrotvorne svrhe cime bi jos veci publicitet dobio plus bi tako zaista pokazao da mu do para nije.

A kada su izmedju sebe pricali sta bi uradili sa 100000 evra jedino je Vesna rekla da bi nesto dala i u dobrotvorne svrhe dok Srdjan koji nije dosao zbog para to rekao nije

Onaj neki lepotan. Nemanja Rosic mislim da se zove. Pa posto klinke napaljene uglavnom bacaju pare na te gluposti kao sto je to glasanje to je bilo i ocekivano.Mada realno taj Rosic je bio i ok takmicar u borbama je dobar bio.

PS.
Provukla se prica ( sto je sasvim moguce ) da je Rosic ,sve u svrhu opste popularnosti ,potrosio ogroman novac da bi pobedio u trci za favorita publike ...glasajuci sam za sebe :think: !

PS.
Provukla se prica ( sto je sasvim moguce ) da je Rosic ,sve u svrhu opste popularnosti ,potrosio ogroman novac da bi pobedio u trci za favorita publike ...glasajuci sam za sebe :think: !

Pa njegov cale je valjda neki funkcioner u SPO-u bio...tako nesto. Generalno ta ekipa takmicara iz prbvog Survivora mi je nekako sva bila preko veze. Ko god je ispao pa gostuje u studiju i dovede neku poznatu licnost kao oni su prijatelji itd. Prosto da ne poverujes. Bas svi su znali nekog poznatog ili si teski punishici.

Back