Survivor Srbija - sezona 2009

Ma Visnja je obican olosh malogradjanski. Cak se moze provaliti i tokom emisije da onom Ivanu ide na onu stvar i da ne moze da je smisli.

E ovde se apsolutno slazemo ...samo bih dodao da joj na dusu ide sto se ocigledno stidi i da prizna odakle je ...pa je Ivan klestima iz nje izvlacio da kaze da ja iz Arandjelovca ...boze moj ,pa ona je savremena riba ,on ume da "hendluje" ljudima ( rekla je to zilion puta u sviojim izlaganjima ) ...olosh najobicniji :ok: !

To valjda znaci da budes seljak nevidjeni i jos da mislis da si popularan a istina je da te vecina ljudi ne bi ni pogledali a ne trazili autograme i da se slikas sa njima.
Slican je i Nikola koji je u povratku vise gledao u kameru nego u voditelja i misli da ce steci neku popularnost al se malo zaebo.

Ma Nikola je obicni buzdovan.

Nego bas me zanima kakav je to decko koji moze da se zabavlja sa Visnjom. Ja bi se u njenom prisustvu samo mogao napaliti da je bijem

Pa nije nespretan nego je krupan i igra je odgovarala Vesni i Teji posto su sitne sok su ovi muski bili u startu u losijoj poziciji i skoro bez ikakvih sansi za pobedu. Igra napravljena za zenske takmicare.

Zašto bi igru prilagodjavali Vesni i Teji .... to bi značilo da su namestili da jedna od njih dve ode u finale ... mislim, to je glupost ....

Igra je bila stvar taktike i tehnike ... e sad što ovaj slon dondolan nije našao pravu ni taktiku ni tehniku, jednostavno nije ni mogao da prodje .....

Zašto bi igru prilagodjavali Vesni i Teji .... to bi značilo da su namestili da jedna od njih dve ode u finale ... mislim, to je glupost ....

Igra je bila stvar taktike i tehnike ... e sad što ovaj slon dondolan nije našao pravu ni taktiku ni tehniku, jednostavno nije ni mogao da prodje .....

Ne kazem da su ista oni prilagodjavali vec jednostavno takva igra je bila. Odgovarala je sitnim osobama a Njegosu nikakva tehnika tu ne moze da pomogne. Mozda bi on nekom tehnikom slozio to ali ne bi mogao brzo to da uradi kao Vesna ili Teja. Jednostavno covek je krupan i nije imao sta da trazi u toj igri a ni Dusan takodje koji je isto krupan.
Aca je mozda imao sanse ali opet daleko manje od Teje ili Vesne. Da je Klemen bio tu to bi igra idealna za njega bila posto je on isto mali i lako bi se provlacio.
Recimo vecerasnja igra je da stoje na nekim cunjevima u moru.Takodje igra koja Njegosu ne lezi .Opet tu sansu ima Vesna i recimo Aca .

Posto vidi se lepo Vesna se sklupcala na cunju bez problema dok Njegos vodi borbu a gace mu spale na pola dupeta. Takodje Aca ima sanse posto nije toliko krupan ko Njegos ili Srdjan a plus je izdrzljiv. Tako da jasno je da veceras Aca ili Vesna pobedjuju. Tacno ide ka finalu Aca,Teja,Vesna.

Poslednja izmena:
Ne kazem da su ista oni prilagodjavali vec jednostavno takva igra je bila. Odgovarala je sitnim osobama a Njegosu nikakva tehnika tu ne moze da pomogne. Mozda bi on nekom tehnikom slozio to ali ne bi mogao brzo to da uradi kao Vesna ili Teja. Jednostavno covek je krupan i nije imao sta da trazi u toj igri a ni Dusan takodje koji je isto krupan.
Aca je mozda imao sanse ali opet daleko manje od Teje ili Vesne. Da je Klemen bio tu to bi igra idealna za njega bila posto je on isto mali i lako bi se provlacio.
Recimo vecerasnja igra je da stoje na nekim cunjevima u moru.Takodje igra koja Njegosu ne lezi .Opet tu sansu ima Vesna i recimo Aca .

Posto vidi se lepo Vesna se sklupcala na cunju bez problema dok Njegos vodi borbu a gace mu spale na pola dupeta. Takodje Aca ima sanse posto nije toliko krupan ko Njegos ili Srdjan a plus je izdrzljiv. Tako da jasno je da veceras Aca ili Vesna pobedjuju. Tacno ide ka finalu Aca,Teja,Vesna.

Ja sad ne kapiram ... po kojoj, tvojoj, logici je logično da Vesna i Aca idu u finale .... Misliš da će opet biti neka igra za sitnije ili šta?

Ja sad ne kapiram ... po kojoj, tvojoj, logici je logično da Vesna i Aca idu u finale .... Misliš da će opet biti neka igra za sitnije ili šta?

Pa igra veceras je da stoje na cunjevima nekim u moru. E sad kome je lakse da stoji...nekom od 2 metra ili nekom od metar i sesdeset. E sad tu automatski Njegos i Dusan koji su najkrupniji imaju najmanje sanse. Znaci da najvece sanse za pobedu ima Vesna i Aca. I to ce biti drugi finalista e sad kakva ce igra za treceg finalistu biti to jos ne znamo.

21mc39e.jpg

Vesna laganice

k0osc1.jpg

Njegos bitku bije

2h4kzg9.jpg

Poslednja izmena:

Back