Quantcast

Survivor Srbija - sezona 2009

anya_misic

Aktivan član
Poruka
1.007
Vežba za Survivor!

Srki:

Najčešće pitanje koje mi ljudi postavljaju u poslednje vreme definitivno je ’’Kako ja mogu da se pripremim da učestvujem u Survivoru? ’’. Na to je nemoguće dati kratak, ali ni potpuno tačan odgovor.

Od „Survivora“ nikad ne znaš šta možeš da očekuješ, pa samim tim ne možeš ni da se pripremiš. Pošto sam većini ostao dužan taj odgovor, evo napisaću svoj metod za uvežbavanje „Survivora“ koji može, ali i ne mora da upali. Prvo sakupite potreban materijal. Jedne pantalone, jedne bermude i dve tri majice. Obucite ih odmah i pripremite se da ostanete u njima narednih pedesetak dana. S vremena na vreme ih pokvasite i nosite tako mokre, bilo vam hladno ili ne. Jedne te iste patike nosite takođe pedesetak dana i povremeno ih smočite i zaprljajte kako bi dali šansu gljivicama da nađu sebi dom na vašim stopalima. Jedite jednu šolju pirinča dnevno. Sapun, šampon i ostale higijenske budalaštine izbacite iz upotrebe. Kupajte se isključivo slanom vodom. Kosu obavezno negujte i ispirajte pepelom, zbog sjaja i volumena. Pepeo je dobar i za pranje zuba. Spavajte pored kreveta ili još bolje ako ste u prilici, na zemlji u dvorištu. Ukoliko živite u zgradi možete bar četiri sata dnevno da izdvojite za dremanje na travnjaku ispred zgrade. Na podozrive poglede komšiluka ne obraćajte pažnju. Bar jednom nedeljno lezite na mravinjak i navikavajte se na te male nožice koje trčkaraju po vašem telu, licu i ulaze u nos i uši.
E, a sad onaj bitniji, takmičarski deo. Kod ukućana procenite ko je najspremniji na dogovor. Pokušajte da nagovorite recimo mamu i brata da zajedno izbacite babu iz kuće. Baba ima iskustvo i potencijalno je opasna. Ukoliko se mama bude nećkala i davala izgovore tipa ’’draga mi je, rodila me i odgajila, kasnije školovala’’ i slične sentimentalne gluposti, objasnite joj da tako mora i da je takva igra. Nema mesta za emocije. Nakon što eliminišete babu, dogovorite se sa bratom i tatom da je vreme da mama leti napolje pošto je suviše bitna u kući, sve radi, pere, kuva, pegla... jednom rečju stub kuće i opasan igrač. Ako uspešno i to obavite, vi ste potpuno spreman i potencijalno uspešan učesnik „Survivora“.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.