kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
aj dobro..a el moraju kokice??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, ne mojaju kokice, ali onda mora cappucino i to onaj od čokolade.aj dobro..a el moraju kokice??
Bas me cudi sto ne izbacise onog smora...Šteta što sinoć izbaciše onu opičenu Branu........![]()
Pa smor je dobio ogrlicu za imunitet od klincaBas me cudi sto ne izbacise onog smora...
Ajaoooo ne verujem.Nisam gledao izbacivanje. Zasto? Kolko sam slusao posle igre za licni imunitet svi su govorili kako im bas on ne odgovara.Pa smor je dobio ogrlicu za imunitet od klinca
Gledaj reprizu, valjda je u subotu.Ajaoooo ne verujem.Nisam gledao izbacivanje. Zasto? Kolko sam slusao posle igre za licni imunitet svi su govorili kako im bas on ne odgovara.
Sve epizode , zajedno sa specijalima mozete pogledeti na ALLNAMESAREALLREADYT
na snimku najave sledece epizode vidi se da ogrlicu za imunitet opet nosi aca.bezveze je sto mnogo toga mozes da naslutis unapred.
Upravo tako.
Danas se isto moglo predvideti ko ce pobediti u igri za imunitet, jer se u uvodnoj shpici moze videti Dina na ljuljashci kako slavi pobedu svog plemena...
Iako se cinilo da je Manobo mnogo slabija ekipa, pokazali su da su slozniji i bolji. Mozda ne fizicki jaci ali svakako pametno razmisljaju.![]()