Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.709
E da...zaboravih... Izuzetno mi je drago sto ima dosta Vojvodjana![]()

E da...zaboravih... Izuzetno mi je drago sto ima dosta Vojvodjana![]()
a jel ima neko da ti se svidja a da nije tvoj sugradjanin ili iz vojvodine?![]()
ja bih navijala za mog komsiju nemanju,ali on je ispao ranije.
Koliko sam video predstavljanje ucesnika opet su u pitanju sve sami punishici i fenseri tj ljudi koji su sigurno sa vezom upali u show.
Inace show je tesko smece......sve se svodi na to ko ce kome da smesti ....od prezivljavanja malo tu sta ima.....Samo kad se setim onog prvog Survivora.....ko god ispadne i dodje u studio kao prijatelji mu budu neke poznate face.....prosto se covek zapita da li je moguce da bas svaki ucesnik za prijatelja ima nekog poznatog.
Jedino sto je bilo zanimljivo gledati je par riba tamo u kupacim kostimima i nista vise.
pogledao sam malo prvi dan...pomisliuo sam da je 90ta...gomila celavih tetoviranih seljaka...
Nagledali smo se poprilicno slicnih izgledom likova.ne znam,nagledao sam se slicnih,pa mozda malo karikiram...
Pogledao sam prvu epizodu, baš me zanima kako će oni bilderi bez proteina i steroida verovatno će da kriziraju već posle pete epizode![]()
Pogledao sam prvu epizodu, baš me zanima kako će oni bilderi bez proteina i steroida verovatno će da kriziraju već posle pete epizode![]()
Branka je neumorna sa pricom.Ta Branka iz Kikinde za sada najjaci lik tamo bez konkurencije.
Branka je neumorna sa pricom.![]()
Ma kad je uhvatili onog "smekera" nabildovanog iz BG Luku da ga drka za vojsku ovaj popizdeo.Umro sam od smeha.
Upravo to.Ali Survivor je zlato spram VB,Farme...Kao gubi vreme a tamo sto bleji u Survivoru ne gubi vreme. Kao pobedice i uzece pare. Kad na vrbi rodi grozdje. Moze da se gruva steroidima i bilduje ali je **** da sluzi vojsku ko covek.