- Poruka
- 43.660
Zato ste je "inkubator" drugi genetski materijal je isti.
Spomenuo sam vestacku oplodnju jer nakon 3 neuspela pokusaja izbor im je ili da usvoje ili da nadju surogat majku.
pa neka usvoje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato ste je "inkubator" drugi genetski materijal je isti.
Spomenuo sam vestacku oplodnju jer nakon 3 neuspela pokusaja izbor im je ili da usvoje ili da nadju surogat majku.

Opet te pitam zasto bi nekome nametnula izbor....pa neka usvoje![]()
Bravoko voli zhivotinje i nece kupiti rasnog psa
imam dve macke i nikad nebi nabavila rasnu macku jer je i to bolest danashnjice
ako nosimo ljubav u svom srcu nema prostora za diskusiju
ako se dvije osobe vole i ne mogu imati djecu ispada da samo mogu voljeti ako je njihova genetika u tudjem stomaku ...zar to nije malo bizarno
kupili jorksirskog terijera i boli ih kurtetka moje drugarice, pricamo o nekoj 1970. godini odabrala je posle dva spontana da ne bude majka.
Citala je , naravno onda medicina i danas dva univerzuma, da ako i dobije dete moze biti da bude nazalost sa problemima.
Svesno se osamila sa muzem i uzivali su dugo zajedno bez dece.
I to je zivot.
Znam sve.Jedna na fb mi kaze da ne zivim u 21 vjeku.Jer je normalno da druga zena radza tudzu djecu.da volimo decu ali podrzavamo abortus. Sta ti je ljubav. Bolje ga ubiti nego roditi i dati. Kakva plemenitost.
ja sam rekla shta mislim jednostavno nije normalno koristiti tudji stomak, medicina pruzha prostor pa je to mogutje da se psihicki iscrpljeni mogu ostvariti kao roditelji jer se drzhe ko pijani plota ubedjeni da "mora da se rodi njihovo dete"Opet te pitam zasto bi nekome nametnula izbor....
Cekaj nije normalno koristiti tudj stomak samo kao inkubator al je ok odgajati usvojeno dete koje je izaslo iz tudjeg stomaka i nema nista zajdnickog sa tobom?ja sam rekla shta mislim jednostavno nije normalno koristiti tudji stomak, medicina pruzha prostor pa je to mogutje da se psihicki iscrpljeni mogu ostvariti kao roditelji jer se drzhe ko pijani plota ubedjeni da "mora da se rodi njihovo dete"
ako ti je to problem koji dominira tvojim zivotom onda ti imas jedan lep zivotja sam rekla shta mislim jednostavno nije normalno koristiti tudji stomak, medicina pruzha prostor pa je to mogutje da se psihicki iscrpljeni mogu ostvariti kao roditelji jer se drzhe ko pijani plota ubedjeni da "mora da se rodi njihovo dete"

To je problem ljudi koji hoce po svaku cenu sopstveno dete, cak i ako to dete nosi i rodi druga zenaako ti je to problem koji dominira tvojim zivotom onda ti imas jedan lep zivot![]()
Nesto matematika nije dobra... cak i da je radjala trojke morala je da krene za jedno 13Citala sam tekst o jednoj 22godisnjoj ruskinji udatoj za gruzijskog tajkuna, koja ima vec 20oro surogat dece.
DaCekaj nije normalno koristiti tudj stomak samo kao inkubator al je ok odgajati usvojeno dete koje je izaslo iz tudjeg stomaka i nema nista zajdnickog sa tobom?
Rodilo joj 20 surogat majki tu decu, sta ti nije jasno, namjanji razmak je mesec dana za novu jajnu celiju, moze i kraceNesto matematika nije dobra... cak i da je radjala trojke morala je da krene za jedno 13
Ti preporuci tim svojim prijateljima da se lece, a ne da rentaju tudji stomak.
Kakve veze onda ima ruskinja i menjanje hobija?Rodilo joj 20 surogat majki tu decu, sta ti nije jasno, namjanji razmak je mesec dana za novu jajnu celiju, moze i krace
Pa hobi joj je da joj druge zene radjaju decu sa genetskim materijalom te ruskinje i njenog tajkunaKakve veze onda ima ruskinja i menjanje hobija?
i kakve to veze ima sa tobom ili sa bilo kojom drugom osobom na svetu koja je ikada zivela sem za to troje ljudi od kojih ocigledno svako dobija ono sto zeli :OTo je problem ljudi koji hoce po svaku cenu sopstveno dete, cak i ako to dete nosi i rodi druga zena
To nije hobi vec izbor.Pa hobi joj je da joj druge zene radjaju decu sa genetskim materijalom te ruskinje i njenog tajkuna
Naravno da sam protiv iskoriscavanja siromasnih zenai kakve to veze ima sa tobom ili sa bilo kojom drugom osobom na svetu koja je ikada zivela sem za to troje ljudi od kojih ocigledno svako dobija ono sto zeli :O
Kakve veze ima kolicina novca na bankovom racunu sa bilo cime? Hajde ovako, imas sestru koja je usled raka ostala bez materice, jako zeli decu i pitala te je dal bi bila surogat majka. Sta ces joj reci?Naravno da sam protiv iskoriscavanja siromasnih zena
znaci bolje da siromasna zena ostane siromasnaNaravno da sam protiv iskoriscavanja siromasnih zena

Ne. Nek usvoji.Kakve veze ima kolicina novca na bankovom racunu sa bilo cime? Hajde ovako, imas sestru koja je usled raka ostala bez materice, jako zeli decu i pitala te je dal bi bila surogat majka. Sta ces joj reci?