markons82
Elita
- Poruka
- 21.312
Znaci em si sebicna em te boli uvo za druge. Jel imas decu, koliko ti je godina?Ne. Nek usvoji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci em si sebicna em te boli uvo za druge. Jel imas decu, koliko ti je godina?Ne. Nek usvoji.
Ali NE MOGU, alo. Mozda je nepravedno ali tako je. Ne mogu da imaju biolosku decuNe vec zele da ostave svoje potomstvo. To je zelja zahvajujuci kojoj si i ti sada ovde....
ko da imam malu kucu koja se rve sa papuchom
)Sebicna? Neko zeli da renta moj stomak da bi produzio svoje kljakave gene a ja sebicna??? LolZnaci em si sebicna em te boli uvo za druge. Jer imas decu, koliko ti je godina?
Ne kenjam jos, pijem kafu pa posle kafe@Ariodante kako lepo njaske <3
milinica je gledati teko da imam malu kucu koja se rve sa papuchom
)
sad se postavlja pitanje da li je to iskoriscavanje?Naravno da sam protiv iskoriscavanja siromasnih zena
Mogu da imaju, jajna celija je oplodjena, samo treba inkubator. Sta mislis odakle se stvori toliko pilica, tako sto kokoske leze na njima ili su u unkubatoru.Ali NE MOGU, alo. Mozda je nepravedno ali tako je. Ne mogu da imaju biolosku decu
Svaki najam tela je iskoriscavanje.sad se postavlja pitanje da li je to iskoriscavanje?
to je jedan vid zarade.. ona ce 9 meseci ziveti dobro..zaraditi dobru paru i verovatno stati na noge..
u sustini klasican kapitalisticki odnos samo sto ovde ne ulazes svoje ruke ili noge ili znanje nego stomak...
A zasto su kljakavi? Zato sto usled neke recimo saobracane nesrece zena nije u mogucnosti da izdrzi trudnocu? hajde razmisli pre nego sto napises nestoSebicna? Neko zeli da renta moj stomak da bi produzio svoje kljakave gene a ja sebicna??? Lol
ti si onaj sa nekretninama gde majka ima sve kljucheve i dokumentaciju!? i ti imash jedan lep zhivotako ti je to problem koji dominira tvojim zivotom onda ti imas jedan lep zivot![]()
Saosecam sa tudjom nesrecom ali ne preko stomaka druge zeneA zasto su kljakavi? Zato sto usled neke recimo saobracane nesrece zena nije u mogucnosti da izdrzi trudnocu? hajde razmisli pre nego sto napises nesto
Mislis da je Kostic iskoristio Natasu ili ona njega?Svaki najam tela je iskoriscavanje.
to je win win ne znam sto bi se to trebalo toliko razmatratisad se postavlja pitanje da li je to iskoriscavanje?
to je jedan vid zarade.. ona ce 9 meseci ziveti dobro..zaraditi dobru paru i verovatno stati na noge..
u sustini klasican kapitalisticki odnos samo sto ovde ne ulazes svoje ruke ili noge ili znanje nego stomak...
a ti ne dajes svoje telo u najam kad svaki dan ides na posao?Svaki najam tela je iskoriscavanje.
Ne nego me tvoja logika zabrinjava... Tj manjak iste.Pa ako su tvoji prijatelji kokosari, nek ubace embrion u kokosku, sta da ti kazem.
Ne prodajem picgu i ne rentam stomak, valjda ti je jasno na sta mislim. A iznajmljujem intelektualni rad.a ti ne dajes svoje telo u najam kad svaki dan ides na posao?
Al usvojno dete si opet dobio preko stomaka druge zene....Saosecam sa tudjom nesrecom ali ne preko stomaka druge zene
ja sam jedan savrseno nesavrsen covekti si onaj sa nekretninama gde majka ima sve kljucheve i dokumentaciju!? i ti imash jedan lep zhivot

Ti si taj koji sve vreme svoje prijatelje poredi sa zivotinjama, to govori nestoNe nego me tvoja logika zabrinjava... Tj manjak iste.
Usvajas dete koje nema roditelje, ne postoji nista humanije od togaAl usvojno dete si opet dobio preko stomaka druge zene....
A ti ljude kao bolesnu stoku jer zele da imaju svoju decu putem surogat majke..... To govori vise o tebi kao osobiTi si taj koji sve vreme svoje prijatelje poredi sa zivotinjama, to govori nesto
to je ovde nuzno uslovljenone delimo svi isto misljenje sto ne znaci da ovaj drugi nije u pravu...malo samo tolerancije ako moze![]()
Nema tolerancije za protivzakonitu aktivnostne delimo svi isto misljenje sto ne znaci da ovaj drugi nije u pravu...malo samo tolerancije ako moze![]()