- Poruka
- 132.144
kao sto rekoh..otvori temu o tome..nemoj ovde o tome.Meni se ta logika dopada. Zašto abortirati (po meni to je ubistvo) kad možeš dati na usvajanje kad ne želiš to dete. Prosto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao sto rekoh..otvori temu o tome..nemoj ovde o tome.Meni se ta logika dopada. Zašto abortirati (po meni to je ubistvo) kad možeš dati na usvajanje kad ne želiš to dete. Prosto.
postoje dva razloga da neko postane surogat majkaTako je. Abortus je odlucivanje o sopstvenom plodu, surogat je rentiranje stomaka.
Ali najcesci je ekonomski razlogpostoje dva razloga da neko postane surogat majka
finasijski i cini uslugu nekoj dragoj osobi
i postoji treci - naucne svrhe..
ako niste znali.kloniranje se vrsi preko surogat majke..
ljudi kloniranje zamisljaju kao nesto iz filmova..imas neku "teglu" spojenu cevcicama u kojoj u nekoj tecnosti pocne da se stvara nesto..
e pa nije tako..kloniranje je ubacivanje modifikovanih DNK u matericu i onda se klon radja prirodnim putem.
Nisam znao za kloniranje jer nisam ni istraživao, niti pokazao neko preveliko interesovanje. Nije moj fah interesovanja. Ali lepo je znati. T N X.postoje dva razloga da neko postane surogat majka
finasijski i cini uslugu nekoj dragoj osobi
i postoji treci - naucne svrhe..
ako niste znali.kloniranje se vrsi preko surogat majke..
ljudi kloniranje zamisljaju kao nesto iz filmova..imas neku "teglu" spojenu cevcicama u kojoj u nekoj tecnosti pocne da se stvara nesto..
e pa nije tako..kloniranje je ubacivanje modifikovanih DNK u matericu i onda se klon radja prirodnim putem.
ja sam se iskreno zainteresovao kad sam pricao sa jednim vernikom koji mi je tvrdio da je kloniranje izmisljeno jer samo Bog moze da udahne zivot..Nisam znao za kloniranje jer nisam ni istraživao, niti pokazao neko preveliko interesovanje. Nije moj fah interesovanja. Ali lepo je znati. T N X.
A zasto bi ti nekom da ogranicis izbor ili uskratis mogucnost?gde je problem usvojiti dete? neki dan chitam iz lijepe njihove usvojili curicu iz afrike i valjda opet hotje da usvoje dechaka takodje iz afrike
na ovom svijetu ima toliko djece bez roditelja kojima je potrebna ljubav i topao dom
zbog chega mora biti njena i njegova genetika u tudjem stomaku? to ne kapiram
Mislim da je to opet pitanje za Religiju pa ne bih ovde odgovarao, čak i da je kloniran, ta osoba nije mentalno ista niti će ikada biti ista osoba.ja sam se iskreno zainteresovao kad sam pricao sa jednim vernikom koji mi je tvrdio da je kloniranje izmisljeno jer samo Bog moze da udahne zivot..
nesto na taj fazon
i onda sam se stvarno zapitao kako se "daje" zivot klonu i malo sam citao tekstove na tu temu.
eto ti ideja.. otvotri temu o kloniranju pa cu prebaciti ovih par postova tamoMislim da je to opet pitanje za Religiju pa ne bih ovde odgovarao, čak i da je kloniran, ta osoba nije mentalno ista niti će ikada biti ista osoba.

e to mi nikad niej bilo jasnoA zasto bi ti nekom da ogranicis izbor ili uskratis mogucnost?
Po toj logici nemoj kupovati rasnog psa jer uvek mozes da uzmes nekog sa ulice...
U pogledu da su i jedno i drugo zivo bice da.Da, dete i pas, totalno ista kategorija.
I.
surogat majka koliko sam ja upucen da "dobrovoljno" ustupa telu paru koji ima problemsa organima za reprodukciju.
Par moze biti raznovrstan. Kao i mi sto smo svi razliciti ljudi i tu je lepota bitisanja na planeti.
Surogat majke zene koje imaju po meni ogromno![]()
ili prazan novcanikSurogat majke zene koje imaju po meni ogromno![]()
Bas tako.e to mi nikad niej bilo jasno
zasto ljudi uzimaju rasne pse i bacaju gomilu novca na njih?
pomodarstvo ili ti psi zaista vise vrede od obicnih slatkih malih kucica![]()
Zato sto neko tako zeli.e to mi nikad niej bilo jasno
zasto ljudi uzimaju rasne pse i bacaju gomilu novca na njih?
pomodarstvo ili ti psi zaista vise vrede od obicnih slatkih malih kucica![]()
Eto neke mogu. Mogu za novac, neke druge opet daju jer same nemaju uslova i novaca za izdržavanje ali odlučile da ipak rode da ne ubiju jedan život-pa daju na usvajanje. Svakakvih osoba i sudbina ima.Znas sta mi nije jasno?Kako mogu dati drugom to dijete?
ko voli zhivotinje i nece kupiti rasnog psaA zasto bi ti nekom da ogranicis izbor ili uskratis mogucnost?
Po toj logici nemoj kupovati rasnog psa jer uvek mozes da uzmes nekog sa ulice...
Tvoja logike nema veze sa zivotomko voli zhivotinje i nece kupiti rasnog psa
imam dve macke i nikad nebi nabavila rasnu macku jer je i to bolest danashnjice
ako nosimo ljubav u svom srcu nema prostora za diskusiju
ako se dvije osobe vole i ne mogu imati djecu ispada da samo mogu voljeti ako je njihova genetika u tudjem stomaku ...zar to nije malo bizarno
shta sad ima veshtachka oplodnja sa shurogat majkom!?Tvoja logike nema veze sa zivotom
Evo kum moj, potrosili su nekih 10000e na vestacku oplodnju, nekoliko puta jer drzava finansira promenu pola a ne vestacku oplodnju ( u njihovom slucaju ). Znaci drzava Srbija uklanja polne organe i smanjuje natalitet o svom trosku, tj nasem a nece da pomogne natalitetu.
Nije poenta dal se vole i koliko vec u tome da zele da imaju dete koje nosi njihove gene, zasto je to tesko razumeti?
Zato ste je "inkubator" drugi genetski materijal je isti.shta sad ima veshtachka oplodnja sa shurogat majkom!?
veshtackom oplodnjom koriste stomak zhene koja treba ili zheli postati majka
shurogat majka je zhena inkubator
omg ...Za pare dati dijete..