gost 186421
Elita
- Poruka
- 16.871
ja, vala, mogu![]()
Pa kako ne verujemo u deda mraza i druge bajke tipa "mogu i ja pobegnem kod tebe" .................. snaći ću se i ja.
Evo gotova Farma, ide neka idiotska pesma u Grandu - ali pominje se lepo ime u njoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja, vala, mogu![]()
Pa kako ne verujemo u deda mraza i druge bajke tipa "mogu i ja pobegnem kod tebe" .................. snaći ću se i ja.
Evo gotova Farma, ide neka idiotska pesma u Grandu - ali pominje se lepo ime u njoj!

Vece
Sta je novo?

Narode, jel na ovom forumu i inače smor atmosfera ili je to samo zato što je udarno veče za izlaske?![]()

Vece svima, ne znam ni ko je tu kada ne svetlite
Komri daj cedevite malo![]()

svi su u kafanu, slavi se moja veridba.![]()

Narode, jel na ovom forumu i inače smor atmosfera ili je to samo zato što je udarno veče za izlaske?![]()
pa ima od oboje, al kad pogodis pravi dan........ludnica.....
Hahaha...sa cim hoces? moram paziti na gramatiku pod lupom sam filoloske sekcije LJIS-a

Hahaha...Kad smo spali na to da jedni drugima lovimo gramatičke greške jasno mi je o kakvoj se ludnici radi.
![]()
Dačo ovo je do ja.ja kako zna da bude, ma bre sad je vrh, najgore je ka dpočneš da pričaš sam sa sobom![]()
Bolje da odem na prevremeni spavanjac, da ne upadnem u takvu vrstu dijaloga. 
![]()
osete gde mogu....
stizem, nek je sa srecom, to kod tebe ide brzo![]()

ma ja nisam 'tela. udadoše me na silu
nisu mi dali da volim mog Romea, udadoše me za ovog nekog doktora![]()

![]()
kad je dosadno odes na fejs i igras zingu

pa Romeo ce da dodje u zadnjem trenutku i raskine veridbu dugom devetkomonda bezite biciklom u inostranstvo i zivite srecno do kraja zivota....
![]()

kad je dosadno odes na fejs i igras zingu
Bez uvrede, ali ništa od ponuđenog nije alternativa ovom besmislenom kuckanju!![]()
Možda posle i dokuckam ponovo na Krstu. Hladno je za lutanje gradom.jel 'oće?
joj daj Bože. sve samo ne doktora![]()

i podrigujem na origano...

jel 'oće?
joj daj Bože. sve samo ne doktora![]()