gost 192266
Elita
- Poruka
- 23.388
Sta fali blizancima![]()
dvolicni su
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta fali blizancima![]()
Majki ti li si?
Ja sam jare![]()
Sta fali blizancima![]()
i sve ste bliznakinjice, a kako je Zabica takodje moja
...................ja sam devica![]()
Kazu da je to dobar znak, ali mogli su vala dati i neko drugo ime![]()
na srecu podznak lav......
i dvolicni su
... mrzim generalizovanje 
Si zaboravila da ja odlicno znam sta si![]()
Nista, zezam se, nego Saca, Desika, Ti, pa ono sve ste mi basi sve ste bliznakinjice, a kako je Zabica takodje moja
...................

Kakva je to predrasuda... ljudi koji nisu znali dugo vremena da sam blizanac,, kada su posle saznali, nisu mogli da veruju, kao pa kako si ti blizanac, blizanci su dvolicni....... mrzim generalizovanje
![]()
Kako to da zaboravim
![]()
ajd ja tebe
dok te ne savataju oni DJ-evi Ma bre i ja navalio na horoskop,ajd ja tebe
dok te ne savataju oni DJ-evi
![]()

Koji DJ-evi?![]()
!i gledam u ovaj oglas ispod,na kraju poruka...pise-JEFTINA NATALNA KARTA...mogu misliti kako je samo odradjena...pa,jeftino...
Ma bre opušteno šalim se, apropo teme o muzici, a popularno si ti žensko u ovim krajevima- što naravno i zaslužuješ, msm svaku pažnju
!

Kakva je to predrasuda... ljudi koji nisu znali dugo vremena da sam blizanac,, kada su posle saznali, nisu mogli da veruju, kao pa kako si ti blizanac, blizanci su dvolicni....... mrzim generalizovanje
![]()

![]()

dvolicni su

ma nismo. mi smo svestrani. ali nismo dvolični...
što nas uvek tako loše okarakterišete?![]()