suptilno zavođenje žene!

Drage i jel kobojagi dragi... :lol:
Meni je malo cudno da neke devojke kazu da joj devojka nudi nesto vise od da je gleda samo kao sexualni objekt... a usput se nudi za sex na najprostiji i najprimitivniji nacin uopste i ne poznavajuci doticnu osobu i ne znajuci kako izgleda uopste... pa time i nema govora o nekim emocijama i necem vecem od gledanja sexualnog objekta...

Takodje je vrlo velika zabluda da devojka moze pruziti devojci vise od tipa... jer ne moze... uvek ce moci da pruzi samo manje... bar jednu stvar manje.. :lol: minimum... A gledajuci ove sto se nude ovde bar 55 stvari manje mogu da ponude od bilo kog pa i prosecnog tipa...

Petar_Pan:
Drage i jel kobojagi dragi... :lol:
Meni je malo cudno da neke devojke kazu da joj devojka nudi nesto vise od da je gleda samo kao sexualni objekt... a usput se nudi za sex na najprostiji i najprimitivniji nacin uopste i ne poznavajuci doticnu osobu i ne znajuci kako izgleda uopste... pa time i nema govora o nekim emocijama i necem vecem od gledanja sexualnog objekta...

Takodje je vrlo velika zabluda da devojka moze pruziti devojci vise od tipa... jer ne moze... uvek ce moci da pruzi samo manje... bar jednu stvar manje.. :lol: minimum... A gledajuci ove sto se nude ovde bar 55 stvari manje mogu da ponude od bilo kog pa i prosecnog tipa...
Dušo,banaliziro si stvar do maksimuma...........

Petar_Pan:
Dobro draga ukebala si me... nisam bas najbolje volje prema onim devojkama sto se raspituju o muvanju sa devojkama...

Nego u cemu je razlika izmedju suptilnog zavodjenja zene i suptilnog zavodjenja muskarca?
odlično pitanje,bravo....nikakva,dušo......stvar je u tome da to zna malo muškaraca....i druga stvar;ipak,ruku na srce..muškarac nemože biti senzibilan kao neka žena(nisu ni sve žene baš senzibilne,istina je) e,sad je stvar samo u tome koliko ko ima potrebu za tim(senzibilitetom)kužiš stari?

allexa:
odlično pitanje,bravo....nikakva,dušo......stvar je u tome da to zna malo muškaraca....i druga stvar;ipak,ruku na srce..muškarac nemože biti senzibilan kao neka žena(nisu ni sve žene baš senzibilne,istina je) e,sad je stvar samo u tome koliko ko ima potrebu za tim(senzibilitetom)kužiš stari?
Naravno da kuzim potrebu za zenskim senzibilitetom draga... kao i zenskim oblinama... grudi... kukova... ali ja ipak stvari gledam sa muskog aspekta... Isto tako i neke devojke imaju potrebu za muskom snagom, jakim i cvrstim stavom i drugacijim mirisom... E sad da neki muskarac ima takvu potrebu za mene bi bio bolesnik... pa cak i da mi je neki drug i da ga cenim kao osobu... kuzis stara? :wink:

Petar_Pan:
Naravno da kuzim potrebu za zenskim senzibilitetom draga... kao i zenskim oblinama... grudi... kukova... ali ja ipak stvari gledam sa muskog aspekta... Isto tako i neke devojke imaju potrebu za muskom snagom, jakim i cvrstim stavom i drugacijim mirisom... E sad da neki muskarac ima takvu potrebu za mene bi bio bolesnik... pa cak i da mi je neki drug i da ga cenim kao osobu... kuzis stara? :wink:
Kužim stari...ali ja se nisam striktno izjašnjavala po pitanju svoje seksualnosti...i sve što pišeš stoji.....shvato to kao polemiku.A,brate,malo i prihvati različitosti među ljudima i njihovim potrebama.......obožavam muške...jake,čvrste i senzibilne :-D ;)

ciao allexa ili bog ! Si Dalmatinka il' kontinentalka? Cuj,stara,gde si nasla trazit?Ovde to ne bum' nasla,cak ni razumevanje,na forumu ima vrlo malo liberalnih stavova...sve neo-konzervativci...cuj,kapiram te...i moj tip te kapira,sad smo usli u stan i dali se na malo tender love-making posle Brokeback-a...Interesantno kako homosexual love-making moze uticati pozitivno na heterosexualni par kad je dobro predstavljen i uklopljen...........naravno,film je bolan...govorim sada o drugoj dimenziji...nego,interesantna ti je tema...oboje smo se primili...mislim,na temu...cuj,pozdravi puno Rovinj,obozavam Dalmaciju...;baba po ocu mi je pola neka franc.-italijan.kombinacija;pola Dalmatinka...a i ako nisi otuda,nema veze...pozz,a i pusimo Ronhill-menthol

allexa:
Da u suptilnom zavođenju cilj ne bude samo sex,nego uživanje u tom samom činu.......kada žena zavodi ženu a pri tome nije lezbejka(nije ni isključeno da da bi poželila iskustvo)........mene bi lično zanimalo nešto slično.

DOBRO JUTRO KOLUMBO :-D sad si otkrio Ameriku.Naravno da je vazno uzivanje u tom cinu....A kad zena zavodi zenu a nije lezbejka radi se o uzivanju u tom cinu da ce da joj skine decka.Jesam li te sad prosvetlila?

Back