Mosa ZdaZve
Primećen član
- Poruka
- 924
Hteo bih da vidim vaša iskustva sa suplementacijom. Šta ste najčešće uzimali, da li je pomoglo šta? i Ako jeste, imate li kakvih dobrih preporuka za istim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema potrebe da koristis proteine , sve mozes da uradis normalnom ishranom
nema potrebe da koristis proteine , sve mozes da uradis normalnom ishranom
Hteo bih da vidim vaša iskustva sa suplementacijom. Šta ste najčešće uzimali, da li je pomoglo šta? i Ako jeste, imate li kakvih dobrih preporuka za istim.
Mom psu je pomogao vitamin B12, 100 mg dnevno. Imao je shlog pa se od ovog vitamina oporavio.
To pomaze i ljudima kad zadju u godine. Ali ti si mlad? Ili?
Ja imam mnogo vise, nisam ni cula za taj monoksid , doduse jesam kao i za dioksidU najlepšim godinama sam, tridesetak. Ali opet, iako vodim računa o ishrani, pijem minimum dve litre vode i krećem se ponekad osetim pad energije, koncetracije ili mi se spava. Ne stalno, ali ponekada da. Primetio sam da uz određene suplemente takvih padova nemam. Ono što sam našao za sebe jeste suplement koji u sebi sadrži azot monoksid i stvarno ga preporučujem svima. Tri doktora su za otkriće azot monoksida tačnije dokazom da pomažu krvom sistemu 1998. godine dobila Noelovu nagradu iz medicine. Preporučuje se svima koji navrše 30 godina jer ga do tog doba organizam sam proizvodi.
U najlepšim godinama sam, tridesetak. Ali opet, iako vodim računa o ishrani, pijem minimum dve litre vode i krećem se ponekad osetim pad energije, koncetracije ili mi se spava. Ne stalno, ali ponekada da. Primetio sam da uz određene suplemente takvih padova nemam. Ono što sam našao za sebe jeste suplement koji u sebi sadrži azot monoksid i stvarno ga preporučujem svima. Tri doktora su za otkriće azot monoksida tačnije dokazom da pomažu krvom sistemu 1998. godine dobila Noelovu nagradu iz medicine. Preporučuje se svima koji navrše 30 godina jer ga do tog doba organizam sam proizvodi.
Za sve "poruka",sto manje suplemenata ne zaebavajte se mozete lako rakcinu popusiti ako preterate.To sam cula od vise doktora.
Malo li je?Malo sam guglala, procitah jednu celu studiju o ovom azot monoksidu u koji se sada kunu svi mladjahni muskarci, ali strucnjaci kazu da ne moze da su tu tablete uzaludne.
Samo duzi boravak na visini od 4000 metara tu pomaze. Inace se koristi i kao zamena za vijagru![]()
Za sve "poruka",sto manje suplemenata ne zaebavajte se mozete lako rakcinu popusiti ako preterate.To sam cula od vise doktora.
Ne od takvih doktora,zna se dobro da ja retko slusam doktore ali ovih par je bilo vredno slusati.Jel' od onih doktora što imaju svoje 'suplemente' za ponudu?
- - - - - - - - - -
Malo li je?![]()
Ajde ne lupaj casti ti..ako nemas sto pametno reci,bolje ne pisi nista.
Nije bilo nikakvih naznaka da rade za farm. kompanije,skidam kapu ljudima stvarno su objasnili.Ptero, verovatno misle na one suplemente koji se ili pogrešno preporučuju ili su dibidus loši. Prva grupacija: čoveku koji ima kronovu bolest su davali aloju, rezultat kataklizmičan. Jedva je čovek pretekao. Aloja je super, nije za to. Druga grupacija, nekakvi proizvodi koji ti razore crevni trakt, a bukvalno se kao ricunus ponašaju.
Ok, ali zato postoje suplementi koji nemaju veze sa nekakvim nus pojavama. I ima ih dosta.
Sa druge strane, mnogi doktori danas i preskaču suplementaciju jer rade za farmaceutske kompanije i to je nažalost tužno. Možemo i o tome da kuckamo ako ima raspoloženih.
Suplemente ne bi trebalo da uzimate bez razloga kao sto ne bi trebalo da uzimate bilo koji farmaceutski lek bez razloga. Ako nemate neku konkretnu bolest koju lecite i uzimate ih samo zato sto mislite da je to zdravo mozete postati imuni na njihovo dejstvo pa vam nece delovati kad vam budu zaista potrebni. To vazi i za biljne preparate.
Mora da postoji ravnoteza izmedju omega3 i omega6 ne uzima se to napamet
Nasi geni jos nose obelezja razvitka od pre vise stotina hiljada godina i ocekuju ishranu slicnu onoj koju smo tada uzimali....samo se ti suplementisi a mi seljaci vise volimo da sve sto nam treba uzimamo kroz hranu