Superiornost u nehajnosti

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Nekako kad muškarac ili žena uoče neke proste životne stvari ( prosečna veza je dosadna, prosečna osoba je nedovoljno vredna vremena), dolaze do nekog ležernog stava i tada iako i ne ulažu neki poseban trud, niti to čak i žele, stiču neki fluid koji počinje da privlači ljude oko njih.Jel vam se desilo nekad?

Nekako kad muškarac ili žena uoče neke proste životne stvari ( prosečna veza je dosadna, prosečna osoba je nedovoljno vredna vremena), dolaze do nekog ležernog stava i tada iako i ne ulažu neki poseban trud, niti to čak i žele, stiču neki fluid koji počinje da privlači ljude oko njih.Jel vam se desilo nekad?

Pa oslobode se, ispune tu fazu sebicnosti koja je normalna faza koja se mora proci i iskusiti ... pocinju da se vise svidjaju sebi, a samim tim i drugima ... sve je to normalno kod zdravorazumnih ljudi ...

To ti se desi ljudima koji inace nemaju neko interesovanje u zivotu, pa kad nadju nekog nikako da sjase sa njega i to onda sve ugusi. Mene kad pusti neka zanimacija, onda nadjem drugu, zato moje veze nisu nikad bile dosadne.

E vidis, ja sam preemotivan, zato tek ne mogu leciti takve osobe. :lol:

Stvarno gde završavaju takvi ljudi? Ima ona bajka o zemlji u kojoj se mogu naći svi izgubljeni snovi, neka vrsta deponije po mom mišljenju, ali kažu da ko ode tamo može ponovo da ostvari svoj san .:zaljubljena:
Pitam se da li su oni tamo.

Šta bi bio tvoj obnovljeni san Sinnke, mada sumnjam da te zanima da rovariš, čisto kao pitanje?

pa vidite to sto je neko plav nema veze ... doduse nije to istrazeno ... ali plava je malo pogurana naprijed, i promjenjeno joj je cak i ime, ona nije plava ona je zuta, a sa zutim idu pod ruku i lose asocijacije naspram plave na koju je prva asocijacija nebo, plavetnilo raj beskraj ... isto kao sa policajcima ne dobiju oni neke inekcije da budu glupi, to nije istina, ako postoje teoreticari zavjere koji to zagovaraju ja kazem da nisu u pravu, nego glupi ljudi biraju glupe profesije :) a ima i dosta policajaca koji nisu glupani ali su ograniceni, jednostavno ljudi koji su se ustabili sa stavovima sa karakterom i pomirili se sa svojim nivoom samovrednjovanja, odnosno dostojanstva ... e sada problem kod tih ljudi je taj sto su sisli sa kojekakvih vukojebina sa nivoom nekog alfa djecacica kojem je oduvijek zelja bila biti policajac i gle za divno cudo covjek se ne pomake sa godinama vec samo dobi bore i onda on takav ne poznajuci dovoljno mentalitet ljudi oko sebe, a kamoli ljude u drugoj sredini urbanijoj ispada glup ... to ja malo da razbijem predrasude ... i hocu reci ne razumije onaj ko nije plav nego samo onaj ko je ogranicen ili glup ...

kad te najmanje zanima nesto, tad si najprivlacniji.
mislim da se ljudi opustenije ponasaju kad nema nekih emocija
ako sam skapirala temu
da li mi se desavalo. pa jeste, desava se i sad
jednostavno mi se ne cima i to je to

Stvarno gde završavaju takvi ljudi? Ima ona bajka o zemlji u kojoj se mogu naći svi izgubljeni snovi, neka vrsta deponije po mom mišljenju, ali kažu da ko ode tamo može ponovo da ostvari svoj san .:zaljubljena:
Pitam se da li su oni tamo.

Šta bi bio tvoj obnovljeni san Sinnke, mada sumnjam da te zanima da rovariš, čisto kao pitanje?

A nemam taj san, sad mi je Wurth master san, sa njim se gustam. Ma dobro ja sam malo bolestan, ali sta mogu kad me takve stvari vesele.:lol:

pa vidite to sto je neko plav nema veze ... doduse nije to istrazeno ... ali plava je malo pogurana naprijed, i promjenjeno joj je cak i ime, ona nije plava ona je zuta, a sa zutim idu pod ruku i lose asocijacije naspram plave na koju je prva asocijacija nebo, plavetnilo raj beskraj ... isto kao sa policajcima ne dobiju oni neke inekcije da budu glupi, to nije istina, ako postoje teoreticari zavjere koji to zagovaraju ja kazem da nisu u pravu, nego glupi ljudi biraju glupe profesije :) a ima i dosta policajaca koji nisu glupani ali su ograniceni, jednostavno ljudi koji su se ustabili sa stavovima sa karakterom i pomirili se sa svojim nivoom samovrednjovanja, odnosno dostojanstva ... e sada problem kod tih ljudi je taj sto su sisli sa kojekakvih vukojebina sa nivoom nekog alfa djecacica kojem je oduvijek zelja bila biti policajac i gle za divno cudo covjek se ne pomake sa godinama vec samo dobi bore i onda on takav ne poznajuci dovoljno mentalitet ljudi oko sebe, a kamoli ljude u drugoj sredini urbanijoj ispada glup ... to ja malo da razbijem predrasude ... i hocu reci ne razumije onaj ko nije plav nego samo onaj ko je ogranicen ili glup ...

:cepanje:

El mozes jos jednom da ponovis?

ti si kralj :rotf::rotf:

Pa u sustini i cilje je i u vezi a i kao single, bez nekog preteranog truda da budes hi fi lik ili par... Ako pogledas na primer govor tela dva para koji sede na klupama i jedan par je stariji sreedovecan, a drugi par je nov. I primetis da kod mladih parova jos uvek nije razvijena dovoljno neverbalna bliskost, i ili konstatno pricaju (nedostatak reci hladi i celu ljubavnu atmosferu) ili cesti dodriri (isto da bi se podrazavao taj fizicki i emotivni kontakt). Dok kod starieg para primetis kako sede, nema preterane komunikacije (osecaju se lagodno i tisinom, jer su sve reci recene), ili neko toplo drzanje za ruke. I ipak taj stariji par bez obzira na sve to deluje dosta prisniji, topliji i privalcniji.

Back