- Poruka
- 71.670
Naredna sezona Super lige Srbije počinje 20. i 21. jula. O ovoj ligi ubuduće pišite na ovoj temi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sam htio da ti kažeš da ne bude da ja pametujem, koja je logika izgradnje stadiona u Loznici i Zaječaru????? Ni meni nije jasno, a to je 60 miliona. Ne vjerujem da tamo iko gleda i lokalne klubove kamoli ove zamjenskepola lige ne igra na svojim stadionima zbog radova Radnički KG će nastavak sezone igrati u GM što je i bila jedina logična odluka a ne LE posle ispadanja od Mornara ne znam kako će im ići renoviranje stadiona u KG, stadion u LO i Zaječaru apsolutno nepotrebni čist kriminal, Timok je drugligaš od ove sezone i Loznica takođe
lopovluk vlasti glavni razlog, za Loznicu može još da bude blizina granice i cenla priča oko putne mreže a sve se vrti oko Rio tintoTo sam htio da ti kažeš da ne bude da ja pametujem, koja je logika izgradnje stadiona u Loznici i Zaječaru????? Ni meni nije jasno, a to je 60 miliona. Ne vjerujem da tamo iko gleda i lokalne klubove kamoli ove zamjenske
Ovaj u Loznici je za skupove zato što je korisan kontra Rio Tinta, za botove uglavnom. Ovaj u Zaječaru ne znam, verovatno zato što nije investirao ništa u taj kraj pa mu stadion dobra varka za polupismen narod.To sam htio da ti kažeš da ne bude da ja pametujem, koja je logika izgradnje stadiona u Loznici i Zaječaru?????
trećeligaš (Loznica srpska liga zapad, Timok srpska liga istok)Timok je drugligaš od ove sezone i Loznica takođe
dobro Bačka Topola im je na 70 km kao privremeni rešenje bolje nego da igraju u Beogradu ili LeskovcuDa ne pričamo o tome što Voša ne može u Novom Sadu da igra Evropu pošto Karađorđe ne ispunjava kriterijume UEFAe.
Zašto? Nisam to znao, nemoguće da ne ispunjava jedino ako se nešto nije desilo sa terenom. Voša je hendikepirana time. Svoj stadion je svoj stadion, identitet, tvrđavaDa ne pričamo o tome što Voša ne može u Novom Sadu da igra Evropu pošto Karađorđe ne ispunjava kriterijume UEFAe.
renovira se a i da se ne renovira ispunjavao bi uslove samo za 1. kolo kvalifikacija koje Vojvodina nije ni igrala dakle svakako ne bi igrali u NS, dakle mnogo je bolje da igraju u Bačkoj Topoli nego u Leskovcu, Zaječaru ili Loznici...Zašto? Nisam to znao, nemoguće da ne ispunjava jedino ako se nešto nije desilo sa terenom. Voša je hendikepirana time. Svoj stadion je svoj stadion, identitet, tvrđava
dobili su ih jadan onaj kukakvni teren i juče je na sredini bio polu njiva danas već druga utakmica za 24hOFK već poveo protiv TSC-a ... sad kad grobari počnu da bune kako će OFK Beograd igrati za Zvezdu cele sezone![]()
Ono je stvarno žalosno gledatidobili su ih jadan onaj kukakvni teren i juče je na sredini bio polu njiva danas već druga utakmica za 24h