Super liga Srbije 2021/2022

Mišković: Dovešću Zvezdi igrače top-klase! Ponedeljak, 19. maj 2008. 22:50

Marko Mišković najavio je vrelo leto na "Marakani" i moćan tim Crvene zvezde za narednu sezonu. Finansijer i član UO kluba, u intervjuu za "Press", otkrio je da novac neće biti problem u nameri da se povrati primat u zemlji.

Jedino o čemu nije želeo da priča su - imena.

"U ovom trenutku mogu samo da prokomentarišem to, da zaista planiramo dovođenje nekoliko pojačanja, među kojima će, naravno, biti i igrača za koje se slobodno može reći da su top-klasa. Ali, o tom - potom, jer je do kraja prvenstva preostalo još jedno kolo i samim tim postoji pritajena nada da možemo da odbranimo titulu", nedorečen je ostao Marko Mišković, sin vlasnika "Delta Holdinga" Miroslava Miškovića.

Do sada su crveno-beli dresu oblačili uglavnom fudbaleri iz Afrike i Južne Amerike. Ima li Crvena zvezda ima moć da dovede i neko zvučno evropsko ime...

"Ne želim da pominjem imena. Jer, u poslednje vreme u medijima se sve češće spekuliše imenima fudbalera koji će navodno u predstojećem prelaznom roku obući dres Crvene zvezde. A, moram da budem iskren i kažem da sam za pojedince prvi put čuo".

Nije se spekulisalo samo o igračima, već i novom treneru. Konkretno, radi se o Erniju Brandsu, šefu Brede.

"Bio sam iznenađen kada sam saznao da se u javnosti spekuliše o tome, da se pominju navodni pregovori sa holandskim stručnjakom. Dakle, ista je to priča kao i sa ovim igračima koji navodno dolaze u Zvezdu. Zaista sam sad prvi put čuo za tog čoveka, što je ujedno i odgovor na pitanje da li smo vodili neke razgovore s njim i njegovim menadžerom. Po svemu sudeći, Holanđani pokušavaju da se izreklamiraju preko Zvezde. Stvarno ne znam šta bih drugo rekao", ograđuje se Mišković od navodnih pregovora sa Brandsom.

To što sa Brandsom nije razgovarano (i dalje) ne znači da će trener za narednu sezonu biti sadašnji šef struke Aleksandar Janković.

"O tome će odluku doneti Upravni odbor. Tamo će biti analiziran svačiji rad, pa i Jankovićev. Toliko o tome mogu da kažem".

Miškoviću je posebno teško pao poraz od Partizana u polufinalu Kupa, toliko da je čak pominjan i njegov odlazak iz Zvezde, fudbala...

"Tačno je da mi nije bilo svejedno posle tog poraza, međutim, neistina je da sam planirao da napustim klub. Kao što rekoh, samo čekamo završetak prvenstva, posle čega ćemo pristupiti formiranju jednog novog, moćnog tima Crvene zvezde", ponavlja Mišković.

(MONDO, Foto: Beta)

Победа је приоритет. Патлиџан има пред собом велико бреме одговорности и поприличан притисак, па иако сам оптимиста- тешко да ће киксати.

Кад нису до сада, зашто би баш сад?!? Али, нада вечно постоји:klap::klap:...

e sad da se vratimo na temu:glodari osvojili duplu krunu
"skroz zasluzeno" uz nekoliko hiljada evra za sudije i ostale delegate
al` nema veze oni misle da su nesto dobili stim potplacivanjem,a ustvari
nisu svesni koja ih blamaza ceka u evropi!!!!!!!!!nasa zvezda
ce poceti od kfalifikacija za cup uefa ali ce sigurnom igrom
sigurno stici do grupne faze uefa i nadam se prezimiti u evrop!!!!
kao drugo danas smo videli na nasem "velikosrpskom jugu"
jos jednu blamazu grupe koje sebe naziva srbima jer svakako svojim delima
taj naziv srbi nebi trebalo da upotrebljavaju!!!
baime na danasnjoj utakmici smo videlu lepu zastavicu crno belu sa natpisom
"Irrudicibili"-to su likovi koji su najveci fasisti i rasisti u evropi(ispravite me ako gresim)
ali nasi drugari sa juga ne prestaju sa iznenadjenjima svakog dana
nesto novo i ANTI srpsko!!mislim da mene kao i ostale forumase bas zanima
sta ce sledece drugari sa juga da urade?evo imam predlog!!!!
uhvatitite jednog crnca i razapnite ga nasred juga i kada bude umro vi
mu lepo otsecite glavu i stavite nasred zastave grobari jug,ja mislim da bi to
za vas bilo odlicno,slazete li se??
i za kraj bih nesto dodao:

SVAKO DETE ZNA CEO GRAD TO ZNA DA STE ***** VI DA SU VAM TITULU KUPILI!!

E, pa, zavrsi se i ova nasa MSL (neko je vec negde napisao- Mnogo Smesna Liga), posteno ili neposteno, prosudite sami.
Mene zanima kakav ce sistem biti sledece sezone, zna li neko da li je opet trokruzno ili se nesto menja?

Stvarno je taj bio u pravu. Juce sam odlucio da odgledam Partizan i smesniji gol odavno nisam video. Takvih golova vise nema ni u Bangladesu :lol::lol::lol::lol::lol:

Stoičkov u Zvezdi!

Slavni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov, nekadašnji selektor nacionalnog tima i trener nekoliko klubova u Španiji, doputovao je u sredu uveče u Beograd, gde će razgovarati, kako se očekuje, sa sportskim direktorom Crvene zvezde, Goranom Bunjevčevićem o mogućnosti preuzimanja beogradskog kluba.

Prema informaciji koja je procurila u klubu, već nekoliko nedelja Crvena zvezda razgovara sa Stoičkovim u nameri da nekadašnjeg asa angažuje za trenera.

Mediji u Španiji i Bugarskoj, ali i u našoj zemlji, već nekoliko dana javljaju o tome da su kontakti izmedju Crvene zvezde i Stoičkova uspostavljeni još ranije, ali dolazak bugarskog stručnjaka u Beograd može da znači i definitivan dogovor.

Stoičkov u Zvezdi!

Slavni bugarski fudbaler Hristo Stoičkov, nekadašnji selektor nacionalnog tima i trener nekoliko klubova u Španiji, doputovao je u sredu uveče u Beograd, gde će razgovarati, kako se očekuje, sa sportskim direktorom Crvene zvezde, Goranom Bunjevčevićem o mogućnosti preuzimanja beogradskog kluba.

Prema informaciji koja je procurila u klubu, već nekoliko nedelja Crvena zvezda razgovara sa Stoičkovim u nameri da nekadašnjeg asa angažuje za trenera.

Mediji u Španiji i Bugarskoj, ali i u našoj zemlji, već nekoliko dana javljaju o tome da su kontakti izmedju Crvene zvezde i Stoičkova uspostavljeni još ranije, ali dolazak bugarskog stručnjaka u Beograd može da znači i definitivan dogovor.

Pre par godina su isto hteli da ga dovedu, a on je od Zvezde tražio platu X puta veću nego što je tražio od nekog bugarskog kluba... Nema šta, Bugarin pravi...:lol::rolleyes:

Poklon od 5.00 eur za Euro 2008

Sportska centrala i naš partner bet-at-home.com poklanjaju svim našim čitaocima po 5.00 eur za klađenje na utakmice Euro 2008.

Igrajte se, a možda i zaradite uz besplatan poklon od 5.00 eur na kladionici bet-at-home.com. Poklon je apsolutno besplatan i sve što treba da uradite je da se prijavite.

Registrujte svoju e-mail adresu do petka, 6. juna kada ćemo svima koji su se prijavili poslati poseban e-mail sa linkom za login koji sadrži i poklon od 5.00 eur. Novcem možete slobodno da raspolažete na kladionici bet-at-home.com i da se kladite na utakmice Euro 2008.

Puno sreće žele vam Sportska centrala i bet-at-home.com !!

Nije vam potrebna kreditna kartica niti bilo koje drugo sredstvo plaćanja.

Napomena: E-mail adrese biće korišćene isključivo za online prijavu za poklon od 5.00 eur i neće biti dalje distribuirane, niti zloupotrebljavane. Garantujemo maksimalnu sigurnost!

Izvor: Sportska centrala

Sta treba uraditi?
Samo posaljite mail na eur5@sportskacentrala.com a u polje subject upisite : Poklon 5.00 eur online prijava i to bi bilo sve.

Nadam se da nisam prekrsio neko pravilo, zelim da prenesem lepe vesti, uzmi sta ti se da :) hahahahahahaaa

Sutra se glasa o predlogu o prosirenju lige na 16 klubova.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=06&dd=24&nav_id=305353

Napisao sam vec tamo, a ponovicu i ovde: ako to bude usvojeno, i zvanicno cemo postati najveci indijanci koje je svet ikada video.
One sezone kad je napusten sistem sa 16 klubova, predlozen je trokruzni, koji je sa najvecim gnusanjem odbijen zarad proverenog i kvalitetnog sistema sa play-offom. Posle samo godinu dana on je napusten, da bi se prihvatio pouzdan i stabilan trokruzni sistem koji ce nam doneti na kvalitetu. Sad se razmatra o novom sistemu, jer je trokruzni golo go*no, pa se vracamo na dobri, kvalitetni i inovativni dvokruzni sa 16 ekipa.
Hebote, ovi izgleda da rade sve da bi pokazali ostatku sveta da smo ipak najludji. Srbija, bre!!!

Back