dulebass
Domaćin
- Poruka
- 3.336
Jadna nam liga kad ce Hajduk da ide u evropu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nova liga - nova tema
Interesantna promena.... Jelen Super liga Srbije mi zvuci bas mocno. Doduse, bice da sam veoma subjektivan i pristrasan zbog Jelenka...
Sta vi mislite? I to ne samo o imenu, nego da li ce se sad promeniti nesto?
A i kad smo vec kod toga, sta mislite o javoru?
Ja ne znam da li da se smejem, ili da placem...
1 masivan respekt za Javor. Prosetase se najopustenije kroz Beograd ove jeseni.
Volim Ivanjicane. Bila sam na tekmi kad je Zvezda gostovala njima...e, to je trebalo da vidite...tu atmosferu...ebes ove dugogodisnje prvoligase...
Volim Ivanjicane. Bila sam na tekmi kad je Zvezda gostovala njima...e, to je trebalo da vidite...tu atmosferu...ebes ove dugogodisnje prvoligase...
Ja nesto vise volim Ivanjincanke
Volis li Djura?To je onaj crnac Adjuru zovu ga Djuro!!!!!!!
To je bilo pre jedno 2 godine jel bese? Gde si bila jel u onom boksu gde su Delije?
Tada se samnom iz Ivanjice vratila jedna cura bila je u duksu crazy nord!
E a secas se one cupave budale sto je vrteo onu spravu sto zavija,poludeo sam non stop je zavijao sa onim.I posle toga posle godinu dana ja odem u Ivanjicu i svratim da jedem u onu kafanu na onoj pravini ispred Ivanjice i prilazi lik kaze imam perionicu pored oces da ti operem auto ja mu kazem operi,on opere i sedne posle samnom,ja vidim poznat mi i posle ga poznam to je ladno onaj lik sto je zavijao sa onim sranjem celu utakmicu.
Adjuro, zapravo.
Heh.
On je igrao u "Metalcu" iz Gornjeg Milanovca, dao lik dva gola u celoj toj sezoni (pretprosloj, cini mi se ), jedan u jesenjem delu i jedan na kraju, i to oba protiv "Takova" - drugi milanovacki klub. Ironija...
Tad je Takovo ispalo i preslo u zonsko takmicenje a Metalac otisao u visi rang. Jos se drze.
Zbog ovog posta sam mislio da se radi o utakmici u Ivanjici.Ti si bila na utakmici "hrabro Zvezdo protiv Javora"!!!!!!!!!!!
Ja idem na (doslovce) sve Zvezdine utakmice.![]()
Svaka cast
Jesi li bila juce?
Heh, pa Cacak mi je bar blizu.
Cak i poznajem ovog malog Darka koji je bio glavna tema.
Borac je dobio krila posle iskustva sa Ajaksom, to im je bio prvi izlaz iz zemlje otako postoji klub, znas sta je to bilo za Cacane...verovatno im se nece ponoviti sledecih 100 god.
Ne znam.
Preko puta boksa borcevih navijaca.
[/QUOTE
Ja sam bio na bedemu u boksu sa Zvezdinim navijacima.Klizav onaj bedem bio 5 puta sam pao,dosao sam kaljav kuci kao da sam bio na njivi
Al nije mi zao sreo sam Diku i Jugu na onom parkingu prema Agronomskom fakultetu dole,i slikao se sa njima i rekao sam Diki,Diko legendo kakav je osecaj odbraniti penal Amorosu u Bariju i dici veliki srebrni pehar namenjen prvaku Evrope?Dika mi je rekao ekstra osecaj,najjaci na svetu jos se jezi kao da je juce bilo.Posle mi je rekao samo ljudi zaboravljaju to,ja sam mu rekao da ja nisam zaboravio i da nikada necu zaboraviti i da svaki dan gledam te penale po pet puta i da znam napamet ceo komentar Milojka Pantica.
Hteo sam da ih vodim na pice al Juga zurio a bio i neki debil u odelu i on zurio,a ja bio kaljavi ******.
Bila sam i na toj, heh, ali ja pricam o tekmi od pre nepuna dva meseca, hehe.
Ta utakmica je bila na Marakani.