Super hi fi zurka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
68.864
I tako sam na toj super zurkici. Onako legla je kao slag na ovu monotoniju i narogusene ljude po klubovima i kaficima. Volim umetnost pa mozete misliti kakva je muzika, ljudi i atmosfera bila. No..ipak uvek mozes da pogresis u proceni, a i nije sve uvek savrseno.
I tako prilazi jedna devojka mojim ortacima koje znam, a koje i ona zna, i upoznaje se samnom, a faca joj je ona, pa onako malo snobovski, ja sam originalna, i volim uljudnost i stil.Zdravo, moje ime je";.,.;;;:;" I ja joj odgovorim na to jos snobovskije, ali slazem ime i kazem joj da se zovem -Mirko. I ona: "kako rece?", Ja kazem :"Mirko brate", a ona:" Mirko?", Ja: " Da Da, Mirko, Mirko, kako si ti?" I tu me ortaci onako pogledase u fazonu- Sto si sada slagao za ime-. I kao da su se malo naljutili na mene sto se sprdam na zurci.Naravno to su moji ortaci i zezanje je nastavljano. Mislim, ipak je meni bitnije raspolozenje od neke kvazi formalnosti na zurkama.
Jel i vas nerviraju ove danas kvazi umetnice, i nekako sam primetio vecina se bavi Fotografijom. I uzme tako i slika neke super hi fi detalje, tipa rosa na cvetu, ili naravno neki auto-fotoportret sebe, i ocekuju da im se divis tome. Sta je to sa tim devojkama koje se bave fotografijom? Mislim imas toliko nacina da se izrazis danas. Mozes da topis staklo i pravis skulpture. Ali ona voli cannon- sa 16 -com optikom, i zamislja kako ima svoju izlozbu negde u SOHO-u na menhetnu koja je koncepirana minimalistickim pristupom, samo ram, i njene crno-bele slike. Tematika- priroda naspram tehnologije- organic vs neorganic. Ja sam sva prirodna, nisam vestacka kao ostale....

hahah lici na mene samo josh imam samokontrole i ogranicavam se na tekst : )))
ali pazi i tu ima neko ko nesto i radi
pa dobro to je neki fazon.

a sta se radi na tim zurkama, ebesh narodnjake, kakva je muzika, je l neka hrana spec, je l se drogiraju, gde se nalazi : )) je l vise razvrat ili su suzdrzani i cute

mozda je fotografija relativno jednostavna da pristupis, uzmes aparat i klik. da pises muziku moras da dl program...?
da pises pesme ... hm ko ce to da cita
momci su vizuelni?

ok za muziku moras mozda i ruchno... pa dobro negde ima zurka sa muzicarkama... ali imas i prave umetnike

Zbog ovakvin stavova i postavki ne volim ovde na forumu ni da pricam o umetnosti..to sto postavljac a i mnogi drugi ne razumeju i ne vole Fotografiju kao umetnost ne znaci da treba da se skrnavi...Pri tom da ne bude zabune ..ne bavim se umetnickom fotografijom..ali je cenim

i tema ide pod kljuc je jer neprimerena umetnosti uopste..a ne znam, ni kakve veze ima sa ljisom..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back