- Poruka
- 7.009
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u sredini lepa. malo je reci lepa
lepi momci.Jako su lepi ljudi...mlađi su im prelepa nacija.
Pogledajte prilog 1729523
Zato što više liči na devojku sa naših prostora.u sredini lepa. malo je reci lepa
daZato što više liči na devojku sa naših prostora.![]()
ruskinja bas plecata... mislim fina je ovkao jel, kad je podaljeDesno Ruskinja, levo Scandi Finkinja.
Lepa je,...bela put, smeđa kosa i svetlije oči. Ruskinje su tamo baš jako lepe.da
ruskinja bas plecata... mislim fina je ovkao jel, kad je podalje
pa dobro...ima lepih i ruskinja.Lepa je,...bela put, smeđa kosa i svetlije oči. Ruskinje su tamo baš jako lepe.
To i oni kažu,...da smo jako lep narod i da nam je lepa zemlja.pa dobro...ima lepih i ruskinja.
definitivno, u globalu sam za nase prostore.
Joj, Crnogorke su opasnecuj ostre i opasne
ja sam iz cg , odvesti je malo dole dok je ostrina ne prodje
kaze ko? Ja kad pricam sa Rusima po NS, mnogi generalno kazu da su muskarci lepi i visoki, muzevni, a da su zene onako, da nisu dovoljno zenstvene i da imaju muskobanjaste crte lica.To i oni kažu,...da smo jako lep narod i da nam je lepa zemlja.
K'o priča o Rusima?kaze ko? Ja kad pricam sa Rusima po NS, mnogi generalno kazu da su muskarci lepi i visoki, muzevni, a da su zene onako, da nisu dovoljno zenstvene i da imaju muskobanjaste crte lica.
ne znam moze bit to sa madjaricama, kako god kayu da je najcesci primer mesovitog braka na severu srbije upravo crnogoraca i madjarica...Joj, Crnogorke su opasneCrnogorci su meki sa zenama, po Vojvodini ih Madjarice ukrote ko nista
Vecinom plavi i plavooki, nordijski uplivFinkinje, dobre, naravno..
Spoj Slovena-Nordijaca i nešto malo azijata ako se ne varam, ne znam koliko je toga ostalo u autosomalnoj dnk
Pa i slovenski na kraju krajeva, od onih koji su im doneli jezik nije ostalo puno.Vecinom plavi i plavooki, nordijski upliv
Interesantno da je kod Vikinga nađeno najviše zelene boje očiju, više nego plavih.Vecinom plavi i plavooki, nordijski upliv
zanimljivo, al danasnji Skandinavci vecinom imaju sive ociInteresantno da je kod Vikinga nađeno najviše zelene boje očiju, više nego plavih.
Iako je zelena izuzetno retka boja očiju, kod Vikinga je bila izgleda dosta prisutna.
Moguće..zanimljivo, al danasnji Skandinavci vecinom imaju sive oci