SUNOVRAT AMERIČKE VALUTE !?! ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nott
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dolar vredi koliko se veruje u njega ...

SAD će koristiti jedno vreme EU kao drugi solidarni oslonac pored MMF-a

Problem je u tome što kada počne $ da pada, biće naglo i otićiće previše dole, dok se ne vrati na pravu meru !

U tom sunovratu, može izbiti vanredno stanje, emigracije, ratovi isl ... kako u SAD tako i u EU !

SA za par godina propada - Čitaj Nemačke analize !

IRAN će u bilo kojoj vrsti rata zabetonirati SA.

To su zacrtali

Kao što rekoh dokle god se vrednost nafte,plemenitih metala i sl izražava u dolarima nema od propasti dolara ništa.Pa i Kina i Rusija drže devizne rezerve u dolarima.Dal misliš da su Rusi i Kinezi glupi da to rade?Kada vidimo da oni svoje devizne rezerve krenu masovno da konvertuju u neku drugu valutu možemo da počnemo da mislimo o devalvaciji dolara.

kao prvo to sto se dolarom placa nafta nema nikakve veze posto na kraju svega oni to namecu vojnom silom sto znaci da ako se udruze najveci proizvodzaci nafte sa rusijom dolar puca kao ako uopste pratis trendove onda bi trebao znati da kina i rusija imaju obveznice u americkim dolarima ali se neverovatno brzo resavaju isitih kina se vec resila nekih 45% i ubrzano kupkuje zlato isto cini i amerika najvece smece svih vremena je toalet papir zvani dolar i amerika kao celina koja se odrzava samo silom kao trece lupas gluposti i uopste nisi upoznat sa trendovima

Svkom tko iole zna nešto o ekonomiji jasno je da ova maskarada oko opstojnosti dolara kao glavne svjetske monete ne može još dugo "držati vodu".
Za razliku od Rusije, koja još uvijek čak nije ni pouzdano sagledala čime sve suvereno raspolaže glede pripadajućih im prirodnih resursa, SAD su tu poprilično limitirane te takve svoje interese moraju stalno braniti kontinuiranim investiranjem u svoje agresivno vojnopolitičko angažiranje diljem svijeta. Bez obzira na povremeno ostvarene ekonomske benefite, koji su obično prilično kratkog daga i služe samo kupnji vremena glede opstanka kakve-tekve američke ekonomske izvjesnosti, uloga svjetskoga policajca Amerikance u konačnici iznimno ekonomski i iscrpljuje. Rusima za opstojnost nije neophodan vojnopolitički avanturizam. Oni imaju dosta toga što se drugima dojmi i na čemu im čak i Ameri ljubomorno zavide. Pitanje je samo na čemu Rusi mogu zavidjeti Amerikancima kada je riječ o temeljima američke ekonomije i stabilnosti gospodarske perspektive.

Poslednja izmena:
ja vidim da ti pises koje kakve gluposti i ne mogu da verujem da mozes verovati u te gluposti sta pises i novac ne drzim ni u jednoj valuti nego u zlatu i ostalim vrednim stvarima ali dzabe tebi to objasnjavati jer si izgleda veoma ogranicen

Ja verujem u zapadnu ekonomiju jos uvek. I nikada nisam stedeo dinare i rublje vec DM i Evre. Trenutno poslednjih 2 godine nemam zaradu na devize ali sam ranije imao i po 10 000 evra na kontu kamate, Kada shvatis da je trziste Evropa i USA a ne Kina i Rusija prilagodices se. Nemam zlata imam visak nekretnina.

niko ti ne zamera sta ti verujes u zapadno trziste i dolare ali kad pises koje kakve gluposti po forumu i pokusavas nas ostale da uveris da tako stvari stoje to je onda druga stvar ja sam obrnuo velike pare na zlatu i ostalim vrednim metalima tako da ulaganje u valute je dosta rizicnije nego u zlato kad to shvatis onda neces pisati nebuloze po netu

niko ti ne zamera sta ti verujes u zapadno trziste i dolare ali kad pises koje kakve gluposti po forumu i pokusavas nas ostale da uveris da tako stvari stoje to je onda druga stvar ja sam obrnuo velike pare na zlatu i ostalim vrednim metalima tako da ulaganje u valute je dosta rizicnije nego u zlato kad to shvatis onda neces pisati nebuloze po netu

Bogu hvala pa mogu da pisem i da se zahebavam, Ali pazi da sam dileja morao bih da drndam u Juri za 20 000 din.ili takvoj nekoj firmi. Slusaj ti starije i ne boj se. Ne veruj drzavi Srbiji ,pravilo prvo,Drugo ne veruj novinama,Trece ne uzimaj kredite,Cetvrto prodaj sve ono sto ti ne treba .Imaj uvek bar 50 000 evra u steku .U biznisu radi na crno i na malo. Eto par iskrenh saveta.Pozdrav i nemoj guja da te ujede da stedis u dinarima .

momak nisi ti bas sav svoj ovo nije tema oko koje se zeza ja ozbiljno a ti lupas gluposti jer nemas pametnija posla i onda ubedjujes normalne ozbiljne ljude u svoje gluposti ako ne znas trendove ili ako ti je ovo zezancija onda ovo nije mesto za tebe.ovde se ozbiljno diskutuje sa cinjenicama,a ti samo nastavi da uzimas dolare ne znam sta drugo da to kazem

Back