Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...ja sam gledala bas, bas davno...mada se skoro prikazivao na televiziji, mozda pre tri godine...

...pogledah i

...obe glumice su mi slatke i simpaticne, brzo mi je proslo vreme, pravi zenskasti filmovi za kisno i hladno nedeljno popodne uz kolace, cebence i toplu kafu...

...kao neka drama...ali je zapravo film za devojke...ljubavna prica u osnovi...sva nerealna, ona je besmrtna, lepa i tuzna...resena da ne voli, ah...da se ne vezuje, ah...da se drzi sa strane...ah ah...ali nije lose uradjen, naravno, za nas koji volimo da se opustamo uz ljubavne filmove...

...sada cekam...bas je za mene...samo tuga jedna sta godine ucinise lepom Gladijatoru

ok je filmi, ima zanimljivih scena
ima i preterivanja sf fazona
dosta se drze knjige sto mi se svidja
sve u svemu valja pogledati

TheMartianMoviePoster.jpg

Sinoc pogledah ovaj, sportski, drama, akcija - meni zanimljiv, pa ako neko voli :)

Southpaw (2015)

a768ccfd72dc7924c2b7e8d717bd73bb.jpg

Bokser i svetski sampion koji ima impresivnu karijeru, predivnu porodicu i zive lagodnim zivotom. Zadesi ga tragedija nakon koje ga napustaju prijatelji i dugogodisnji menadzer.
Nakon toga zapadne u veliku depresiju i probleme. Pokusava da se vrati u normalu ali se nalazi u najtezoj borbi u zivotu u kojoj ce se morati izboriti ljubav svojih najblizih.

...svetski sam se isplakala gledajuci Testament of Youth. Film nije narocito dobar, vise solidan, glavni glumac pomalo neuverljiv ali kako je prica istinita dodiruje dublje nego necija masta.

...Vera je sestra, verenica i ljubav trojice divnih mladica, sva trojica sa velikim potencijalom za ucenje i stvaranje. Buntovanicki razdragano provode leto spremajuci se za studije na Oksfordu. Izbija rat, svi napustaju studije, zivote, ona gubi jednog po jednog saljuci sebe samu sve dublje u liniju fronta...po zavrsetku rata, jedina se vraca na Oksford i pise knjigu Testament of Youth koja u posleratnoj Engleskoj postaje bestseler, antiratni simbol generacije...

...glavna glumica je jedno umiljato bice, poznato po filmu A royal affair...mnogo mi se dopada...

...kako los kasting moze da unisti sasvim solidan film...Madam Bovari bi trebalo da bude senzualna, sva od strasti, snova i nade, Mija je dobra glumica ali ona jednostavno nije to po crtama lica, po mimici, pokretima, gradji...student treba da bude mladji ali ne dete iz vrtica...kakav promasaj a film je divno snimljen, fotografija je prelepa...ovo je veca greska cak i od Kire Najtli kao Ane Karenjine, ako je to ikako moguce...cak mi se cini da bi gora glumica bila bolja Madam Bovari uz pravo lice...glavni negativac mora da bude zloslutan, stariji, prepreden lisac koji oseca njenu nestabilnost i kada je ona sama nije bila svesna a ne cimer iz Noting Hila koji cesa zadnjicu, pa gde im je pamet...ali film svakako vredi, tema je poznata ali lepo je uradjen ma koliko lose ocene imao, uverena sam da su dobijene zbog glumaca...

Meni je njesra, pravi dečji film, a košta k`о za odrasle :malav:
Čak mi je Interstellar bolji od njega, a svojevremeno ga nisam baš nahvalila.

interstelar je i meni bolji
ali i ovo mi je ok...ja volim meta, tema je ok, i tako, sve u svemu nisam oduvana ali simpa za prekratiti vreme

- - - - - - - - - -

...pogledah i

...obe glumice su mi slatke i simpaticne, brzo mi je proslo vreme, pravi zenskasti filmovi za kisno i hladno nedeljno popodne uz kolace, cebence i toplu kafu...

ja ne volim te njanjave zenske filmove ali ovaj mi se svideo, gledala sam ga jos kad je izaso
zavalis se, opustis mozak

jasam sandijem afternun volo da gledam hobotnicu, misim daje bila osamdesedma kad je prvi put prikazivana...volo sam tu seriju baš...otad misim posle nje retko sam gledo nešto sandijem afternun

Jeste, La Piovra je bila odlicna serija...

- - - - - - - - - -

Sinoc pogledah ovaj, sportski, drama, akcija - meni zanimljiv, pa ako neko voli :)

Southpaw (2015)

a768ccfd72dc7924c2b7e8d717bd73bb.jpg

Bokser i svetski sampion koji ima impresivnu karijeru, predivnu porodicu i zive lagodnim zivotom. Zadesi ga tragedija nakon koje ga napustaju prijatelji i dugogodisnji menadzer.
Nakon toga zapadne u veliku depresiju i probleme. Pokusava da se vrati u normalu ali se nalazi u najtezoj borbi u zivotu u kojoj ce se morati izboriti ljubav svojih najblizih.

Nije los.

ok je filmi, ima zanimljivih scena
ima i preterivanja sf fazona
dosta se drze knjige sto mi se svidja
sve u svemu valja pogledati

TheMartianMoviePoster.jpg

Dobra je film, Ridli Skot retko omane. Uvek mozes da komentarises da li je nauka u filmu ispravna ili ne (ima tona tekstova na netu na tu temu), ali sve u svemu dobar. Dobri glumci (ne samo Met Dejmon, vec i ostatak ekipe), ima fazona, drzi paznju bez problema.

Dobra je film, Ridli Skot retko omane. Uvek mozes da komentarises da li je nauka u filmu ispravna ili ne (ima tona tekstova na netu na tu temu), ali sve u svemu dobar. Dobri glumci (ne samo Met Dejmon, vec i ostatak ekipe), ima fazona, drzi paznju bez problema.

ja sam samo imala vise ocekivanja, to je sve
film je dobar, ali nije kako sam se nadala, pa nisam oduvana, iscekivala sam ga od letos i bas sam se napalila, i onda cvrc
onda sam i knjigu uzela i dobra je
sve u svemu ok je i moze da se pogleda, ali mislim da je moglo bolje, ne znam prosto tako nekako mi deluje ,mozda je moja krivica zbog vecih ocekivaja pa zato sad nemam vau

- - - - - - - - - -

http://www.imdb.com/title/tt1291580/
MV5BMTg0OTY2OTM0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTk4OTQ1OQ@@._V1_SX214_AL_.jpg

njih dvojica kao par pedera, urnebesno :lol:
bas mi se svideo film
njih dvojica su odlicni u svojim ulogama, tema je zanimljiva, dobro uradjen film, dobro razradjeni likovi, poenta
ne znam sto je samo tv film, kad je na jacem nivou i po kvlitetu i po temi da bude samo tv

Ovo je solidan film, nista vise od toga. Ok, to je moj utisak, a svakom ostavljam da sam pogleda i sudi.
A Ridli Skot je imao jedno dobrih 10-15 godina kada je svakakva sranja snimao i itekako masio, ali obzirom da je napravio ''Alien'', cuvenu reklamu za Macintosh i ''Blade Runner'', ne zamera mu se.

...ima predugacku karijeru...ima njega 80 godina, isuvise dugo radi da ne bi bilo promasaja ali volim njegove filmove, nikada mi nije bio u prvih par rezisera ali bih obicno pogledala sta je napravio...
...ima nesto u slikovitosti sto mi se dopada, kadar mu je kao iz knjige, kao kada citamo pa zamisljamo...secam se kada sam gledala Gladijatora u bioskopu da sam mislila *pa ja sam bas ovako zamisljala Rim tada*...a onda mu naidje Pad crnog jastreba i zakuca se u pesak...ali boze moj, na toliko filmova...

...ima predugacku karijeru...ima njega 80 godina, isuvise dugo radi da ne bi bilo promasaja ali volim njegove filmove, nikada mi nije bio u prvih par rezisera ali bih obicno pogledala sta je napravio...
...ima nesto u slikovitosti sto mi se dopada, kadar mu je kao iz knjige, kao kada citamo pa zamisljamo...secam se kada sam gledala Gladijatora u bioskopu da sam mislila *pa ja sam bas ovako zamisljala Rim tada*...a onda mu naidje Pad crnog jastreba i zakuca se u pesak...ali boze moj, na toliko filmova...

Bravo za komentar!

...da, slikovito, uhvatila sam Mojsija Ridli Skota sa Kristijan Bejlom i Ben Kingslijem i odmah zatim Nou (ne znam zasto kazemo Nojeva barka...on bi dosao onda Noja ili, ne dao bog, Noj:lol:) Darena Aranofskog sa Raselom i Entoni Hopkinsom...koliko su mi svideli Pi i Crni labud toliko sam od Noe vise ocekivala...daleko od toga da ne valja, jednostavno ima neki pocetak koji mi nije legao...

...sinoc pogledala Legend... http://www.imdb.com/title/tt3569230/
...fotografija, muzika i rezija su mi se mnogo svideli...najzanimljiviji mi je bio lik koji neodoljivo podseca na Vucica, pri tom je gay i ludak...puno nasilja ali sve u svemu film za preporuku...

...trenutno cupkam i cekam Magbet...i ne mogu da docekam...a mislim da cu gledati novog Bonda, ipak je tamo moja najdraza glumica podrzana neunistivim Fajnsom...mislim da ce mi to biti prvi Bond, koliko se secam...

Back