DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
jasam sandijem afternun volo da gledam hobotnicu, misim daje bila osamdesedma kad je prvi put prikazivana...volo sam tu seriju baš...otad misim posle nje retko sam gledo nešto sandijem afternun
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je njesra, pravi dečji film, a košta k`о za odrasleok je filmi, ima zanimljivih scena
ima i preterivanja sf fazona
dosta se drze knjige sto mi se svidja
sve u svemu valja pogledati
![]()

Meni je njesra, pravi dečji film, a košta k`о za odrasle
Čak mi je Interstellar bolji od njega, a svojevremeno ga nisam baš nahvalila.
...pogledah i
...obe glumice su mi slatke i simpaticne, brzo mi je proslo vreme, pravi zenskasti filmovi za kisno i hladno nedeljno popodne uz kolace, cebence i toplu kafu...
jasam sandijem afternun volo da gledam hobotnicu, misim daje bila osamdesedma kad je prvi put prikazivana...volo sam tu seriju baš...otad misim posle nje retko sam gledo nešto sandijem afternun
Sinoc pogledah ovaj, sportski, drama, akcija - meni zanimljiv, pa ako neko voli
Southpaw (2015)
![]()
Bokser i svetski sampion koji ima impresivnu karijeru, predivnu porodicu i zive lagodnim zivotom. Zadesi ga tragedija nakon koje ga napustaju prijatelji i dugogodisnji menadzer.
Nakon toga zapadne u veliku depresiju i probleme. Pokusava da se vrati u normalu ali se nalazi u najtezoj borbi u zivotu u kojoj ce se morati izboriti ljubav svojih najblizih.
ok je filmi, ima zanimljivih scena
ima i preterivanja sf fazona
dosta se drze knjige sto mi se svidja
sve u svemu valja pogledati
![]()
Dobra je film, Ridli Skot retko omane. Uvek mozes da komentarises da li je nauka u filmu ispravna ili ne (ima tona tekstova na netu na tu temu), ali sve u svemu dobar. Dobri glumci (ne samo Met Dejmon, vec i ostatak ekipe), ima fazona, drzi paznju bez problema.

Dobra je film, Ridli Skot retko omane. Uvek mozes da komentarises da li je nauka u filmu ispravna ili ne (ima tona tekstova na netu na tu temu), ali sve u svemu dobar. Dobri glumci (ne samo Met Dejmon, vec i ostatak ekipe), ima fazona, drzi paznju bez problema.
...ima predugacku karijeru...ima njega 80 godina, isuvise dugo radi da ne bi bilo promasaja ali volim njegove filmove, nikada mi nije bio u prvih par rezisera ali bih obicno pogledala sta je napravio...
...ima nesto u slikovitosti sto mi se dopada, kadar mu je kao iz knjige, kao kada citamo pa zamisljamo...secam se kada sam gledala Gladijatora u bioskopu da sam mislila *pa ja sam bas ovako zamisljala Rim tada*...a onda mu naidje Pad crnog jastreba i zakuca se u pesak...ali boze moj, na toliko filmova...
) Darena Aranofskog sa Raselom i Entoni Hopkinsom...koliko su mi svideli Pi i Crni labud toliko sam od Noe vise ocekivala...daleko od toga da ne valja, jednostavno ima neki pocetak koji mi nije legao...