Marquise de Sade
Domaćin
- Poruka
- 3.203
citala ja dete 44,smrzla se koliko je strasan bio zivot pod staljinom
Mnogo je lep film. Bio bi jos bolji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
citala ja dete 44,smrzla se koliko je strasan bio zivot pod staljinom
Mnogo je lep film. Bio bi jos bolji...

duni bre da vidim sta si pila![]()
Za nju, mislim... Ne za mene. 

Ma najjaci film je PATTON.

Не бих да те разочарам, али Патона је Ромел у тенковској бици почетком 1943. у западној Африци код Касаринског пролаза са знатно слабијим снагама дословно прегазио... да не кажем направио будалу од њега.Child 44 je dobro poceo, pa se onda pretvorio u trulex od filma.
Moglo je to bolje. Ovako...osrednje ostvarenje.
- - - - - - - - - -
Ma najjaci film je PATTON.
Не бих да те разочарам, али Патона је Ромел у тенковској бици почетком 1943. у западној Африци код Касаринског пролаза са знатно слабијим снагама дословно прегазио... да не кажем направио будалу од њега.

Филм је распад од пропаганде.Sto bih se razocarao?
Ja sam rekao da je film dobar a ne da dozivljavam erekciju na Dzordza Patona...

Ако, ако, бар ме не боли раме.poznavaoce,moras da pazis kad ujutru ustajes,prvo desna noga,pa tek onda leva![]()

Ако, ако, бар ме не боли раме.![]()

Valjda posetilac?![]()
![]()
E ne znam da l cete da se ljutite ali sam izgubila letos sve linkove za filmove n'a koje vas je inspirisao moj avatar.ako nekog ne mrzi da stavi![]()
Valjda posetilac?![]()
![]()
E ne znam da l cete da se ljutite ali sam izgubila letos sve linkove za filmove n'a koje vas je inspirisao moj avatar.ako nekog ne mrzi da stavi![]()

Да парафразирам(о): Дал треба да кажем да ме је шокирала тврдња како су болови рамена нестали ко руком однешени?dal treba da kazem da me je sokiralo kad je rekao da nije posetioc,vec poznavalac![]()