Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sjajna drama.dobra slika,dobri glumci,film drzi paznju
the judge

...sjajan film...ubih se od plakanja na kraju...odlicna i pesma u odjavnoj spici...bila sam dirnuta...

...svideo mi se francuski nacin i indijski zacin kao...ne znam...kao sto mi se uvek svidja kada autsajder pobedi, kada kultura u tisini i toleranciji pobedi jer tim ljudima stvarno nije lako, vecito podvojeni izmedju dve kulture, nikada u potpunosti prihvaceni u novoj sredini...i...mnogo slatka mlada glumica, bas mi je slatka uz prefinjenu i u filmu elegantnu Helen...

a ja sam se sad udavila placuci poslednjih pola sata ovog filma.ali film nije za plakanje.ne radi se o tome da je prica nesto posebna,vec o tome koliko su snazno glavni glumci izneli svoje uloge.
6c4d3485319fca6eb2d48266e928b2c8.jpg

inace njih dvoje spadaju u glumce koji mogu da citaju i vodostaj,opet cu sa uzivanjem odgledati

0997_04.jpg

Nije film, već predstava BDP-a.. Eling.

Divna, topla i humana priča o nastojanjima življenja života na, u datim raznoraznim ograničenim okolnostima, najbolji način, ali i o prijateljstvu, povezanosti, strahu od gubitka iste.
Smešno, tužno i dirljivo, sve istovremeno.

Preporucujem dva filma...

Big eyes

i

Still Alice

...prvi je film Tim Bartona a volim sve njegove filmove...radi se o americkoj slikarki i njenom muzu koji je kraduckao njeno ime i pravo na njene slike...

...drugi je o zivotu zene koja boluje od Alchajmerove bolesti...sjajan film, sjajna gluma, obozavam svaki glumacki drhtaj Dzulijen Mur...neki ljudi mozda i bolje razumeju temu, ne znam, ali na mene delovao ne pateticno vec onako, ljudski

...

Preporucujem dva filma...

Big eyes

i

Still Alice

...prvi je film Tim Bartona a volim sve njegove filmove...radi se o americkoj slikarki i njenom muzu koji je kraduckao njeno ime i pravo na njene slike...

...drugi je o zivotu zene koja boluje od Alchajmerove bolesti...sjajan film, sjajna gluma, obozavam svaki glumacki drhtaj Dzulijen Mur...neki ljudi mozda i bolje razumeju temu, ne znam, ali na mene delovao ne pateticno vec onako, ljudski

...

Still Alice
gledala
dobar je, snazan....

Meni je odlicna serija The Affair. Gledala sam celu prvu sezonu i sada cekam drugu.

Interesantno je napravljena jer je svaka epizoda podeljena na dva dela. Jedan deo su dogadjaji prikazani iz njene, zenske perspektive, drugi iz njegove muske perspektive. Tu se vidi koliko se ista situacija vidi na dva razlicita nacina iz perspektive dva coveka.

Moja preporuka.

POPODNEVNA NEDELJNA (TEMA) – must-see movies!

Volite li filmove?
Ja ne :P
Ali ovog vikenda odgledala sam dva SJAJNA filmića, pa bih želela da to podfelim s vama :D
Neka ovo zato bude mesto na kojima ćemo predlagati must–see filmove - ide zima i sumnjam da će biti preteranih akcija napolju. Sad se smkl, pam do juna...:?

PRVI je
WEDDING CRASHERS
Vince Vaughn i Owen Wilson
sa motom LIFE IS A PARTY, CRASH IT
Dva nadobudna brakorazvodna advokata (preslatrka naravno) na početku sezone venčanja bave se posebnim hobijem – osvajanjem srca ( i poprsja i odnekle-donekle epicentra) maldih djeva na venčanjima u NY – italijanskim, jevrejskim, ostalim...Sve do trenutka kada dođu na venčanje kćerke kancelara USA (koga glumi Cristofer Walken)..
eto takoc :D
ide slika -

weddingcrashers_bigposter.jpg

DRUGI je
BEND IT LIKE BECKHAM
"a briliant british comedy", naravno, još otkako je Dnevnik Bridžit Džouns punio sale 
Film koji je sigutno korak napred za ljudska i ženska prava: o ženskom fudbalu, Ircima, kriketu, Spice Girls i sa ciklama šeširima, sarijima, cipelama na mašnu i sotalom :lol:
U filmu gostuje PUNJABI MC trupa (mmmmm....) - a soundtrek je u najboljoj tradiciji Trainspottinga – pa i bolje!
evoc:
B00006681N.02._SCLZZZZZZZ_.jpg

ja samo osećam potrebu da se zahvalim Betty na postovima na pdf "Zdravlje"uz pomoću kojih sam uspeo da skupim volju kada prvi put ostavljao cigarete tamo negde 2004, 5

tudjinka koliko sam videla drzali su se knjige, sto je pohvalno...al nisam sve epizode odgledala ne uhvatim....skinucu jednom bas da vidim sve....

a ova druga serija nikad cula sta vam je to

...druga je serija o dvoje koji su se spandjali a tragicari oboje...pocinje pricom pred istraznim organima i njihovim izjavama po kojima je sve drugacije, zavisno od osobe koja opisuje...

...zanima me da li je neko gledao Pricu o ljubavi i tami...radoznala sam a nemam nacin da ga pogledam...?

Gle, ova tema se vratila! :lol:

Hitman Agent 47 je gori nego prvi. Jedino glumac bolji od prvog (kopija originala). Svasta su izmesali i upropastili, ali ako niste igrali igru onda je O.K. za gledanje. Akcija.
Novi Mad Max je odlican. :D Akcija bas. :super:
Child 44 je dobar, ali kao da nesto fali. Citala sam kritike i ljudi koji su citali knjigu kazu da detalji koji su bitni - nisu ekranizovani. Steta. A film je bas dobar.
Toast - stara dobra komendija. :D :super:
Vi - nije za svaciji stomak. Tezak je malo, ali odlican.

Back