Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja vas nista ne razumem:confused: missim, zvuci zanimljivo, a nemam pojma jel rec o jednom filmu ili 2, ili 3:lol:
jel pricate o nekoj triologiji? dajte lepo naziv filma kako je preveden kod nas, ili jos bolje original naslov kako bi se lakse nasao torrent:lol:

evo sve ti havalius postavila... ameri su preveli kao The Girl With the Dragon Tattoo (Man som hatar kvinnor) a to ti je prvi deo milenijum triologije...

sad sam skapirala da je kod nas izasla i knjiga po kojoj je snimljen film, secam se da mi se tetovaza na devojci sa korica bas svidela... sad znam sta nosim na plazu :)

E da, odgledala "Whatever works".. lep filmic i hepi end. :D

- Do you mind if I watch a little TV?
- Yes, I do, simpleton.

:lol:

- I live in Manhattan with two men who I love in a very happy ménage à trois.
- A what?
- We all sleep together. A ménage à trois.
- I knew we should never trust the goddamn French.

:lol:

Je l' jos nekoga iritirao njen naglasak? Mene, bas. :rumenko:

Sto nam je zatisje na temi? :( Ja sam odgledala Soul Kitchen, mnogo je dobar, a moram priznati da sam imala predrasude prema nemackim filmovima :rumenko: Nego, hoce li neko(Muvalo :D) da mi preporuci neki dobar film za filmski maraton sa drugaricom, neki evropski(spanski, engleski)?:ceka:

Sto nam je zatisje na temi? :( Ja sam odgledala Soul Kitchen, mnogo je dobar, a moram priznati da sam imala predrasude prema nemackim filmovima :rumenko: Nego, hoce li neko(Muvalo :D) da mi preporuci neki dobar film za filmski maraton sa drugaricom, neki evropski(spanski, engleski)?:ceka:

Pa gledajte jos Fatiha Akina (bas nemacko ime, jel' da?) :p Ja mnogo volim Gegen die Wand, isti reditelj, ali nije lagana komedijica kao Soul Kitchen, nego je onako... kul samodestruktivan, a ljubavni :) sa suuuuuuper glumcima (sve sami Nemci sa turskim i grckim imenima), a napravio je i sladak film u kom igra Branka Katic, Im Juli, ili tako nesto...

l_105407_0347048_bbc638e0.jpg

ovo je engleska verzija, a kod nas su ga davali kao "glavom kroz zid" cini mi se

Poslednja izmena:
pa usled poznatog ti psihickog stanja sinoc htedoh nesto pitko i opustajuce i pitam ja dvd momka sta da uzmem dan zaljubljenih ili neko drugo cudo sa s.dz.parker i hju grantom, on mi uvali ovo trece, kao fazon ne gleda on to, samo pusti da pici film u pozadini a na ovaj leap year je bacio pogled nekolik puta i cini mu se bolji od ostalih...

nisam mogla da se setim ni jednog od ovde predlozenih ljubica...

pa usled poznatog ti psihickog stanja sinoc htedoh nesto pitko i opustajuce i pitam ja dvd momka sta da uzmem dan zaljubljenih ili neko drugo cudo sa s.dz.parker i hju grantom, on mi uvali ovo trece, kao fazon ne gleda on to, samo pusti da pici film u pozadini a na ovaj leap year je bacio pogled nekolik puta i cini mu se bolji od ostalih...

nisam mogla da se setim ni jednog od ovde predlozenih ljubica...

U pa ti si super prosla onda.
Ako ti je leap year bio sr onda bi ti ova druga dva bili plac majke bozije.
Jer i meni koja mislim da je leap year dopadljiv ta dva su bila tuga i zalost.

jos jedan u nizu mirkinih i mojih filmova:D:p- She's Out of My League
smesan,opustajuci, odgledan na slobodni, kisni ponedeljak:D
zatim, harison ford u ulozi naucnika koji radi na otkrivanju leka za Pompeovu bolest kroz pricu porodice koja ima dva obolela deteta- nije upecatljiv i mislim da je pogresan izbor glumca za takvu ulogu, a i sam film je vec vidjena prica-osim sto pise da je radjen po istinitom dogadjaju i onda je lepo znati da je pronadjen enzim koji spasava zivot deci oboleloj od te bolesti

293.ab.Sex.City.Movie.2.Poster.041310.jpg

Odgledala juče Sex and the City 2 - ljubiteljima serije će biti ok, zaželeli smo se, pa će nam film doći kao jedna duža epizoda. Ali onima koji nisu pratili seriju, film će biti isprazan, ništa spektakularno se ne dešava.

ko voli horore ne b ne c nego lhkjlkhkg produkcije ali sa selebriti glumcima, da se malko nasmejete: zombilend :) tres ali vredi za uz pivo i kokice i nekoliko scena otkidanja mesa zubima

200px-Zombieland-poster.jpg

pazi..nije to znj kategorija..
namerno je uradjen tako i vise je parodija..
ali ako te zanima film koji je namerno uradjen u b produkciji
kojom su obilovali filmovi osamdesetih pogledaj
planet terror i death proof..
oba su uradjena u tom fazonu sa namernim greskama, losom trakom
isecenim delovima koji su bili toliko ucestalni u tom periodu..
meni su se filmnovi jako dopali (mada sam svaki minut vikala wtf..i omg)
ali nisu za svakoga..
ybg..treba razumeti i taj zanr i taj stil..

e pa naravno da nije stvarno hchtf produkcija kad se bil marej pojavljuje u filmu, a vudi je u glavnoj ulozi:) nego lakse mi tako da objasnim fazon... e ch da si blize mogle bi zajedno gledati gadosti uz pivo i kokice... samo sto ja volim gadosti tipa ovih parodicnih u zombilendu, a ono hostel i saw... to ne vala...

bas se zavrsi rat svetova spilbergov... hmmm, nije za ponovno gledanje, prvi put mi je bio zanimljiv...

200px-Wolfman-final-small.jpg

the wolfman vredi zbog fenomenalnih kadrova, tipicnog engleskog sela sa zamkom-kao u baskervilskom psu i stvarno sjajnog hopkinsa i benisija koji i u ljudskoj varijanti izgleda kao da ce da morfira u vuka svakog momenta, glumacka ekipa je sjajna, karakteri pozadinskih likova su odlicni, samo face da im vidis... e sad prica, hmm pa tesko da neko moze da unese mnogo novine i obrta u ovaj zanr... moze samo da stilizuje i nafiluje dobrim ili poznatim glumackim imenima, dobrim kostimima, maskom, fotorgrafijom, kao kopolina drakula npr... tako da nije wolfman za bacanje uopste

e pa naravno da nije stvarno hchtf produkcija kad se bil marej pojavljuje u filmu, a vudi je u glavnoj ulozi:) nego lakse mi tako da objasnim fazon... e ch da si blize mogle bi zajedno gledati gadosti uz pivo i kokice... samo sto ja volim gadosti tipa ovih parodicnih u zombilendu, a ono hostel i saw... to ne vala...
Onda bi trebalo da ti se dopadne i Shaun of the Dead, isti taj fazon, samo što je ovde britanski humor u pitanju.

Back