Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Robin Hood..provereni tandem sa Gladijatorom.. .Ridley Scott.i Russell Crowe i ovog puta su napravili dopadljiv i drugaciji film o Robinu Hudu...
za razliku od svih dosadasnih Robina..ovo je prica o tome kako je nastala legenda o Robinu Hudu...
od pocetka do trenutka kada postaje odmetnik u sumi..Film je ..do sada je zasluzeno ocenjen sa 7 od mogucih 10...
tu su jos Kejt Blanset..Max von Sydow.. William Hurt.. Mark Strong.. Eileen Atkins

http://2.***************/_zcxMRupl91M/SzYSCMVxg2I/AAAAAAAAAF8/2m6RjurpkGI/s400/Robin+Hood+Poster.jpg

nisam gledala robina huda
al sam se sad setila
isto ovaj trend sad što niko ne može da smisli nove junake nego kako je nastao robin hud, kako je nastao betmen, sve kako je nastalo
bre
koga briga?
amerikanci mnogo žude za istorijom
al ne znam što nas ostale maltretiraju sa time

Zato što je teže ispričati skroz istu priču, a da bude drugačije...
onaj ludak je to probao sa Šelokom Holmsom, i ladno je uspeo
a ja sam bila tako spremna da mrzim novog Šerloka, kad ono - prijatno iznenadjenje.
E, sad ću ponovo da ga gledam! :)

ja ću ga sigurno gledati i ggrozno ti zavidim što si već videla...
(za sada je neprevaziđen onaj stari, sa Erolom Flinom :) )
baš da vidimo - da je toni skot, verovala bih da je film super, a pošto je brat u pitanju, mož da bude super, a ne mora...

To si u pravu..Snimaju filmove o tome kako je sve pocelo...
verovatno u nedostatku ideje za nesto novo..no bz obzira na to ..
Robin je zanimljiv i zabavan film..preporucujem

citala sam neke ne bas dobre kritike na film..
te kako je rasel prestar za ulogu..
te kako se film zavrsava kada bi u stvari trebao poceti..:roll:
bice da nisu skontali poentu..
film nisam gledala, ali planiram..
a sto se tice novonastalog trenda..''kako je pocelo''..
ako uzmem u obzir betmena i zvezdane staze npr..
mislim da su napravili pravu stvar..

Ja volim da gledam filmove...i uglavnom gledam sve..sto ne znaci i da mi se svaki svidja..
Na primer ..meni se The Hurt Locker iako je oskarovac ne svidja ni kao drama ni kao ratni film..
A da li je Rasel prestar za ulogu Robina?..U tom slucaju je i Kejt Blanset matora za ulogu Merion..?.
Mislim da su oboje korektno odradili svoj zadatak..stvar je u tome da je najveci broj onih
koji su ocekivali klasicnu pricu o Robinu Hudu koji pljacka bogate i daje
siromasnima..skacuci pri tom sa grana drveca Servudske sume uz istovremeno odapinjanje strela..
U filmu je samo jedna scena gde Robin i par njegovih pajtasa pljackaju zito i vracaju ga nazad u selo..
sve ostalo je neka druga prica..u tome je razlicitost ovog Robina Huda...
bar meni svih 144 minuta koliko traje film nije bilo dosadno..

Back