Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odgledala sam Fargo, zanimljiv triler, ali i parodija na američku provinciju i šta nastaje kad se udruže nasilje i ljudska glupost. Pravi Koenovski film. Frensis Mek Dormand kao smešna trudna policajka koja rešava slučaj :lol:
fargo.jpg

The Last King of Scotland, malo je naivna priča o lekaru i predsednikovoj ženi, ali je dobar:ok:
last%20king%20of%20scotland.jpg

Poslednja izmena:
pa zar je to mana:mrgreen:
pa jeste ako gledaš sa roditeljima ili decom, šta ga ja znam...
enivejz
gledala sam onaj imaginarijum što je muvalo preporučila
sjajan primer kako se ljudi snađu sa onim što imaju
(ko je gledo zna o čemu pričam, ko nije neću da kvarim)
ali
nekako nije da se gleda dok se pegla... nije zahtevan nego je tripozan
a tripozno i peglanje u kombinaciji na mene ostave mučan utisak =)

Sta je Lipstick Jungle??Tj, kakva je serija, ukratko?:) Vid'la sam na netu da su njih 3 i tri tipa,njihova jel, to su glavni glumci...al o cemu se radi?Jel bas na fazon Sex i grad??

Slicna Seksu i gradu, ali je malo ozbiljnija - nije tako anegdotski kao SiG, nego te zene (tri najbolje drugarice, isto lepo odevene i poznate u NY - jedna je modni kreator, druga je producentkinja, a treca glavni urednik casopisa poput vanity fair) ipak imaju porodice i probleme, i ne vriste kada vide par lepih cipela, nego se te cipele podrazumevaju, a one resavaju porodicne i poslovne probleme :) i frajere, naravno ;) pogledaj, zanimljivo je... bar je meni bila zanimljiva, a vidis nisu snimali trecu sezonu jer nije postala popularna.

nine-meni izgleda da se tu samo autor filma zabavlja,mozda glumci ali publika jok!razocarana sam,taj film je kao npr kad citate neku chat temu gde se ucesnici silno zabavljaju a vi samo listate strane i zevate od dosade,ali ucesnicima je super
e tu asocijaciju sam imala na film
up in the air-kluni,what else?procitala sam negde oskar uz naslov ovog filma,ali daleko je od oskara,samo film je simpa,za nedeljno popodne da!
shutter island-pisala sam vec na kokoskama,meni se film dopao,mzda je preokret velikim filmofilima ocekivan ali meni je sasvim dobar,sjajan leo di kaprio,volim filmove posle kojih ostanes sa pitanjima za koje trazis odgovor u sebi,ili u svetu koji te okruzuje,covek je bas kompleksno bice
alisa u zemlji cuda 3d-ocekivala sam previse,ali film je simpa,mada meni nekako nije bilo dovoljno 3d efekata,u pocetku su deca hvatala bombone (iz 3d reklame) koje su se prosule iz ekrana po sali a posle se sve to smirilo,ocekivala sam bar da nekoliko puta pomerim glavu iz straha da mi ne proleti neko cudo,a desilo se da sam tri cetiri puta trepnula,i to je sve.svidja mi se lik alise iako mi nije drago sto ima 19god,kao i lik kraljice srce,bela kraljica mi je nekako cudna.nemojte gledati film u 2d ako vec postoji u 3d,to je stvarno steta:confused:

Back