Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
inace, jel gledao neko Hurt Locker?
Meni se nekako ne gleda, ne volim ratnu tematiku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja se zaebala i gledala onaj njen film za koji je dobila zlatnu malinu.![]()

Koji je ?
Jel ono kad nosi crvene cizme???![]()

Odličan je film, stvarno vredi pogledati ga.inace, jel gledao neko Hurt Locker?

jojjj taj
a ja sve racunam, ako ona glumi, ne moz da bude toliko lose.
moze. i jos gore![]()
pa jesam lepo napisala da ne gledate 
je l neko gledao chloe?sa julianne moore?to trazim al ne nalazim
i alisu cekam od decembra,jedva cekam
i sad me fibs podsetila za plavu lagunu,to jos nisam pogledala![]()

Prosle nedelje odgledala crtic "Up"
...toplo ga preporucujem celoj porodici....
Pogledajte prilog 74080
Bolja je od Seks i grad. U stvari, baš mi je bila zanimljiva.Ja sam gledala ovaj film. Zanimljivo ali dosta erotskih scena.
![]()

pa zar je to mana![]()

pa jeste ako gledaš sa roditeljima ili decom, šta ga ja znam...pa zar je to mana![]()
Videla sam cele dve sezone Lipstick Jungle za dve nociBolja je od Seks i grad. U stvari, baš mi je bila zanimljiva.
Vid'la sam na netu da su njih 3 i tri tipa,njihova jel, to su glavni glumci...al o cemu se radi?Jel bas na fazon Sex i grad??Sta je Lipstick Jungle??Tj, kakva je serija, ukratko?Vid'la sam na netu da su njih 3 i tri tipa,njihova jel, to su glavni glumci...al o cemu se radi?Jel bas na fazon Sex i grad??
i frajere, naravno 
Indecent Proposal je dobri, stari film, i večita dilema. Jeste da je retko ima u stvarnosti, ali jeste zanimljivo pitanje, kolika vam je cena.

Videla sam cele dve sezone Lipstick Jungle za dve nociBolja je od Seks i grad. U stvari, baš mi je bila zanimljiva.

opa!znaci vise nije pitanje da li ste na prodaju,nego kolika vam je cena,ipak smo neke stvari utvrdili![]()