Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
45885_3.jpg
Odlican film :heart:

linda gledajte vojvotkinju sa kirom najtli, da odmah postanes feministkinja ako do sad nisi :lol: istorijska drama http://www.theduchessmovie.com/

ko je za depresivne apokalipticne i kanibalizmom ispunjene filmove nek gleda The Road (uf bljak, grozno, mucno, bez poente) ili The Book of Eli (ne bas sjajan film, niti originalan, ali simpaticniji i daleko podnosljiviji od prvog)

simpatican mi je bio juli i julija, ne znam ko je preporucio, meril strip je carica :)

gledali a serious man
ja zaspala,njemu se svidelo
moram priznati nisam imala snage da isceprkam o cemu se radi,probudila se na kraju i ono sto mi je ispricao da se desavalo izmedju uopste mi nije jasno kako su napravili da od toga bude film koji je nekome zanimljiv

:)
Braća Koen imaju poseban talenat da stvari koje smo već videli pokažu na malo drugačiji način, okrenu to za par stepeni, i odjednom ti je ta ista stvar drugačija, i uglavnom smešna... ali tvoj muž je jedan od retkih kojima se film svideo - u ekipi je sa mnom, mm ... i to bi bilo to, što se mojih poznanika tiče :)

e ali onaj uvod mi je bio strasno zanimljiv,sa dibukom :lol:
da,da sad se secam da sam preporuku za taj film dobila od tebe na ovoj temi :)
volela bih da glumim u nekom filmu,nekom,bilo kakvom (sem xxx i akcionih,nego pravi film gde se GLUMI)
da zivim u nekom gradu upisala bih se na dramsku sekciju :)

da, uvod je najbolji :lol:

možda sada mogu časovi glume preko neta, već sam videla more kurseva koje prodaju na taj način... iako, gluma bi morala preko skajpa, i svejedno ne bi bilo to, tamo je važan kontakt sa drugim ljudima... ja sam bila samo na prvom času glume - imali smo na faxu kao izborni predmet - i odmah sam zapalila, užasnuta. - meni su već one vežbe užasne, nisam ja uopšte tip za to... a posle moraš da se otvoriš emotivno - tek taj tip nisam :mrgreen: al' mogla bih da režiram, to mi leži :lol:

pa da u tome i jeste stvar,to zelim da radim na sebi
ja imam jaku barijeru oko sebe,ne bih rekla da je to stidljivost nego vise nedostatak samopouzdanja
nekad idem protiv sebe,jer ovo sto radim potrebno je da glumis,i da pricas pred dosta ljudi (nekad mi je to bio uzasan problem) ,ja npr ne umem da lazem,kad moram da kazem laz ja se prvo koncentrisem i ubedim sebe da je to istina,nadjem neku mrvu istine u tome i onda to prebacim na celu informaciju,taj osecaj da je to istina (a to je opasno,posle ne znas sta ti se desilo stvarno)
volela bih da naucim da se izrazavam prirodno pred drugima,sasvim opusteno,bez straha od bilo cega
e mislim da je jedna lepa poslovna kombinacija u najavi,kad resis da reziras zvrcni me,necu da naplatim mnogo dok ne postanem poznata:lol:

Back