Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja gledala one vampire - Daybreakers - missim :roll: Vampira vladaju svetom,a ljude koriste kao što mi muzemo krave, samo oni 'muzu' krv. Ali ima mnogo vampira, a sve manje ljudi, frka, panika, ma bezveze, al' sam gledala zbog novoformiranih simpatija za Itana Hoka, i naravno zbog Vilema Defoa. Gledati samo ako nemate baš ništa pametnije ...

a šta znam
ja nisam očekivala ništa, mislim nisam znala šta da očekujem osim mediteranskog svetla, to sam videla na skrinšotovima i kul mi je bio
baš se u poslednje vreme pojavilo dosta tih limunada filmova koji se prave da to nisu
sa zanimljivim za-malo-stim-pank kostimima i krejsi muzikom i to sve
i mislim da jeto baš jedan dobar trend
jer i oni koji ne vole henifer lopes treba nekad da gledaju laganica filmove
(i da se posle prave da to nije to, naravno =))

e pa zato ne valja kad gledaš mnogo filmova
mora da je mnogo gadno kad si pisac ili tako nešto
i onda šta god da gledaš/čitaš razmišljaš automatski kako bi ti to zapleo i raspleo
a pošto je malo originalnosti u svetu ovih dana, a u holivudu još manje, uvek budeš u pravu
nema tu više radosti

pa da... al' zato kad naletiš na nešto dobro, raduješ se nedelju dana.

ja sam gledala mnogo sladak filmić, uopšte nije originalan, al' je strašno kul:
SOUL KITCHEN
soulkitchen.jpg

to je jedan od onih o simpatičnim luzerima :)

[

Leaves of Grass - Dopao mi se. Norton glumi bracu blizance, potpuno razlicite, jedan je profesor drugi se bavi uzgajanjem trave. Svaki briljantan na svoj nacin...Necu vise da otkrivam:)

Super film, sa nekoliko za mene potpuno neocekivanih dogadjaja .
Sve u svemu muz i ja smo se odmorili i uzivali.
Sjajan Norton...

I jel moze neko da mi pojasni odkud svi ovi nasi glumci i sarenko sladoled u filmu THE BROTHERS BLOOM ???'

@muvalo
baš da pogledam, mislila sam da se sutra zatrujem tvajlajtom da ne budem više glupa u društvu al sačekaće

@mirka
ja gledala al ništa nisam videla
i otkud crna gora kao rajsko mesto za miran odmor

Travoltu sam videla (ako je From Paris with Love), to stvarno može da sačeka... iako, možda nije loše da prvo pogledaš Travoltu, pa kad ti pokvari raspoloženje, a ti šibneš evropski šmek da se oporaviš!

ćorava sam, tek sad vidim - Tvajlajt. Jao što je mene taj film uznemirio! Skroz me je pretvorio u šiparicu koja se (beznadežno) loži na najboljeg frajera u školi. A uopšte nisam bila takva šiparica, kad sam bila šiparica. Možda sam u stvari postala baba :(

Poslednja izmena:
da, original je nemački

e, baš javi za tvajlajt. jer ja nisam mogla da verujem kako sam ćurkasta :lol: a sve mogu intelektualno da ti objasnim šta i kako u tom filmu, al' šta mi vredi. hihihi, još sam pozvala jednu drugaricu, da i ona vidi film, tek je ona nadžak baba, i isto joj se desilo. parka, ti si moja/naša poslednja nada :)

omg ne mogu da nađem ovaj soul kičen, nudi mišpanske i italijanske i ruske verzije
krejsi
a original je na njemačkom, el da?
vidim ja da ću morati da se oprobam sa mr. e. kulenom hehehehehe
da, original je nemački

e, baš javi za tvajlajt. jer ja nisam mogla da verujem kako sam ćurkasta :lol: a sve mogu intelektualno da ti objasnim šta i kako u tom filmu, al' šta mi vredi. hihihi, još sam pozvala jednu drugaricu, da i ona vidi film, tek je ona nadžak baba, i isto joj se desilo. parka, ti si moja/naša poslednja nada :)

OMG :mrgreen: jel to ono sto ja mislim da jeste, muvalo zar i filmove :lol: unistih zenu

Back