Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hot Fuzz...jos jedan dobar filmic ..odlicna engleska parodija...

hot-fuzz-poster-1.jpg

Nemam pojma, ne znam kako ti reaguješ na filmove... ta priča je toliko udaljena od mog životnog iskustva da mogu da je pogledam i da saosećam dok traje film... ali za mene je to 'samo' film... hvala bogu... i nije film samo crnjak, zabavan je... SPOILER: znaš o čemu je priča? o stvarno teškom životu,pa joj kao malo grane sunce... i odnese neku malu, ličnu pobedu, na kraju, ali i ta pobeda je samo kratkotrajna...

Nemam pojma, ne znam kako ti reaguješ na filmove... ta priča je toliko udaljena od mog životnog iskustva da mogu da je pogledam i da saosećam dok traje film... ali za mene je to 'samo' film... hvala bogu... i nije film samo crnjak, zabavan je... SPOILER: znaš o čemu je priča? o stvarno teškom životu,pa joj kao malo grane sunce... i odnese neku malu, ličnu pobedu, na kraju, ali i ta pobeda je samo kratkotrajna...

prica jeste surova ali prepoznatljiva..takve se stvari desavaju svuda u svetu .. samo nisam sigurna da je bas takva briga kakva je prikazana u filmu za takve osobe ..posebno crnackog porekla ..meni se film nije nesto posebno svideo..i na imdb-u dobio je 7..skoro pa realna ocena

Back