bobanap
Domaćin
- Poruka
- 4.477
drugari moji.....
odoh i ja malo da radim...red bi bio..... :-D :-D
kisssssss svima :-D
odoh i ja malo da radim...red bi bio..... :-D :-D
kisssssss svima :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Feith:Dobar dan...sto si tako ljut i setan???
Feith:Ja sam ljuta na sebe sto nikako da vas potrefim.....ali ovaj period uzasno mnogo imam posla....a ljuta sam i na to sto jesam....ko me terao da ucim pa da mi se glava pusi non-stop...najbolje je reci ne mogu i ne znam....inace evo okacili sve na mene....al ako okacice mi medalju za budalu.
fester970:хеј душо дивна
ма дуга је то прича (6 година)
али небитно
битно је да сам ја у души чист и праведан
а казна стиже грешницу . . .
![]()
fester970:хеј... па зна се да коњ кији вуче најчешће и највише бива шибан
извини због упоређивања![]()
Feith:Znas...nisam bas sigurna u toobicno takvi dobro prolaze....a mi emotivci patimo u sebi...barem ja sam takva...u mislima sama sebi kazem -to cu mu reci, al kad treba usta mi se zavezu. Al ipak glavu gore, pa makar izgledali i uobrazeni
![]()
![]()
fester970:беруј ми....
мало сам погурао правдујер доста сам био добри самарићанин и стално окретао други образ ....
неволим што је ситуација таква,мада на то утиче и социјални елеменат(да људи постају себични)....
ма нема везе нек јој је просто...
а ова моја проста душа балканска и даље зна да воли
и имам срце од русије веће
величина се огледа у томе да ли и колико знамо да праштамо
Ne znam.....prastam mnogo...pa ljudi to zloupotrebe....al kad nekog volim, volim ga pa sta i da mi ucini....jesam budala to znam....ali kad nekog ne volim onda ne prastam....
jesam malo zafrknuta....takav mi horoskopski znak![]()
в
Feith:fester970:Ne znam.....prastam mnogo...pa ljudi to zloupotrebe....al kad nekog volim, volim ga pa sta i da mi ucini....jesam budala to znam....ali kad nekog ne volim onda ne prastam....
jesam malo zafrknuta....takav mi horoskopski znak![]()
в
ма све је то ок и ја сам такав али све има своје границе толеранције
fester970:Feith:ма све је то ок и ја сам такав али све има своје границе толеранције
Aj da batalimo to...nego znas citam jednu knjigu "Moc potsvesti"...verujem da ima istine u tome da nasa svest hrani potsvest....ako je nasa svest pozitivna onda i potsvest radi u tom pravcu....zakljucak: budimo pozitivni ali sa ubedjenjem
![]()
![]()
Feith:fester970:Aj da batalimo to...nego znas citam jednu knjigu "Moc potsvesti"...verujem da ima istine u tome da nasa svest hrani potsvest....ako je nasa svest pozitivna onda i potsvest radi u tom pravcu....zakljucak: budimo pozitivni ali sa ubedjenjem
![]()
![]()
наравно да има истине у томе...ја сам вечити оптимиста
понекад мало паднем али се брзо дижем и настављам даље![]()
fester970:Feith:наравно да има истине у томе...ја сам вечити оптимиста
Zdravo da ste Feith i Fester!
Evo i trećeg optimiste naše družine!
fester970:Feith:наравно да има истине у томе...ја сам вечити оптимиста
To i mene drzi...ali kada dodju praznici onda mi se cini da sam najnesretnija osoba na svetu...setim se kako je bilo ranije i kako sam se veselila...ali sada obicno ostanem sama...deca vec porasla pa svako svoim putem....ostali u krugu svojih familija....neko me i pozove ali znam da ce mi biti jos teze pa odlucim se za samocu. I tada citam, slusam muziku, gledam filmove, pa kompjuter i ponovo ispocetka...
Ja malo otvorila dusu....ako preterujem reci...evo prestajem
snezana01:fester970:Zdravo da ste Feith i Fester!
Evo i trećeg optimiste naše družine!
Hej zdravo....unesi nam malo vedrine
![]()
Feith:fester970:To i mene drzi...ali kada dodju praznici onda mi se cini da sam najnesretnija osoba na svetu...setim se kako je bilo ranije i kako sam se veselila...ali sada obicno ostanem sama...deca vec porasla pa svako svoim putem....ostali u krugu svojih familija....neko me i pozove ali znam da ce mi biti jos teze pa odlucim se za samocu. I tada citam, slusam muziku, gledam filmove, pa kompjuter i ponovo ispocetka...
Ja malo otvorila dusu....ako preterujem reci...evo prestajem
ситуација ми је потпуно позната...
са том разликом што ја немам деце...
љубац за тета снежу
а сада одох да ручам.....сарму!![]()
fester970:ехххххххххх....
па сад уз кафитзу...
а снежи нема кафа јер не зове на трешње![]()