SUNCOBRAN

• Začetnik teme Začetnik teme alzo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
бар дан ...
са мало сете...
туге у срцу....АЛИ

поново ето мене међ србљем и

МЕЂУ ЈАВОМ И МЕЂ СНОМ

Срце моје самохрано
ко те дозива у мој дом?
неуморна плетисанко,
Што плетиво плетеш танко
међу јавом и међ сном.

Срце моје,срце лудо,
шта ти мислиш с плетивом?
к'о плетиља она стара,
дан што плете,ноћ опара,
међу јавом и међ сном

Срце моје,срце кивно,
убио те живи гром!
Што се не даш мени живу
разабрати у плетиву
међу јавом и међ сном!

наравно подигнута чела (НЕДАМ да ми се душмани радују)
ау бем ти српски инат ;)

Ja sam ljuta na sebe sto nikako da vas potrefim.....ali ovaj period uzasno mnogo imam posla....a ljuta sam i na to sto jesam....ko me terao da ucim pa da mi se glava pusi non-stop...najbolje je reci ne mogu i ne znam....inace evo okacili sve na mene....al ako okacice mi medalju za budalu.

Feith:
Ja sam ljuta na sebe sto nikako da vas potrefim.....ali ovaj period uzasno mnogo imam posla....a ljuta sam i na to sto jesam....ko me terao da ucim pa da mi se glava pusi non-stop...najbolje je reci ne mogu i ne znam....inace evo okacili sve na mene....al ako okacice mi medalju za budalu.

хеј... па зна се да коњ кији вуче најчешће и највише бива шибан :)
извини због упоређивања :)

fester970:
хеј душо дивна :)

ма дуга је то прича (6 година)

али небитно :)

битно је да сам ја у души чист и праведан :)

а казна стиже грешницу . . .

:)

Znas...nisam bas sigurna u to :evil: obicno takvi dobro prolaze....a mi emotivci patimo u sebi...barem ja sam takva...u mislima sama sebi kazem -to cu mu reci, al kad treba usta mi se zavezu. Al ipak glavu gore, pa makar izgledali i uobrazeni :D :D

Траг

Желим:
да после снова
не остане траг мој на твом телу.

Да понесеш од мене само
тугу и свилу белу
и мирис благ...

путева засутих лишћем свелим
са јабланова.

Feith:
Znas...nisam bas sigurna u to :evil: obicno takvi dobro prolaze....a mi emotivci patimo u sebi...barem ja sam takva...u mislima sama sebi kazem -to cu mu reci, al kad treba usta mi se zavezu. Al ipak glavu gore, pa makar izgledali i uobrazeni :D :D

веруј ми....

мало сам погурао правду ;) јер доста сам био добри самарићанин и стално окретао други образ ....

неволим што је ситуација таква,мада на то утиче и социјални елеменат(да људи постају себични)....

ма нема везе нек јој је просто...

а ова моја проста душа балканска и даље зна да воли

и имам срце од русије веће :)

величина се огледа у томе да ли и колико знамо да праштамо :)

важи,ја ћу највероватније бити ту :)

fester970:
беруј ми....

мало сам погурао правду ;) јер доста сам био добри самарићанин и стално окретао други образ ....

неволим што је ситуација таква,мада на то утиче и социјални елеменат(да људи постају себични)....

ма нема везе нек јој је просто...

а ова моја проста душа балканска и даље зна да воли

и имам срце од русије веће :)

величина се огледа у томе да ли и колико знамо да праштамо :)

Ne znam.....prastam mnogo...pa ljudi to zloupotrebe....al kad nekog volim, volim ga pa sta i da mi ucini....jesam budala to znam....ali kad nekog ne volim onda ne prastam....
jesam malo zafrknuta....takav mi horoskopski znak :D

в

fester970:
Feith:
ма све је то ок и ја сам такав али све има своје границе толеранције

:D Aj da batalimo to...nego znas citam jednu knjigu "Moc potsvesti"...verujem da ima istine u tome da nasa svest hrani potsvest....ako je nasa svest pozitivna onda i potsvest radi u tom pravcu....zakljucak: budimo pozitivni ali sa ubedjenjem :D :D

Feith:
fester970:
:D Aj da batalimo to...nego znas citam jednu knjigu "Moc potsvesti"...verujem da ima istine u tome da nasa svest hrani potsvest....ako je nasa svest pozitivna onda i potsvest radi u tom pravcu....zakljucak: budimo pozitivni ali sa ubedjenjem :D :D

наравно да има истине у томе...ја сам вечити оптимиста :)
понекад мало паднем али се брзо дижем и настављам даље :)

fester970:
Feith:
наравно да има истине у томе...ја сам вечити оптимиста :)
понекад мало паднем али се брзо дижем и настављам даље :)

To i mene drzi...ali kada dodju praznici onda mi se cini da sam najnesretnija osoba na svetu...setim se kako je bilo ranije i kako sam se veselila...ali sada obicno ostanem sama...deca vec porasla pa svako svoim putem....ostali u krugu svojih familija....neko me i pozove ali znam da ce mi biti jos teze pa odlucim se za samocu. I tada citam, slusam muziku, gledam filmove, pa kompjuter i ponovo ispocetka...
Ja malo otvorila dusu....ako preterujem reci...evo prestajem

Feith:
fester970:
To i mene drzi...ali kada dodju praznici onda mi se cini da sam najnesretnija osoba na svetu...setim se kako je bilo ranije i kako sam se veselila...ali sada obicno ostanem sama...deca vec porasla pa svako svoim putem....ostali u krugu svojih familija....neko me i pozove ali znam da ce mi biti jos teze pa odlucim se za samocu. I tada citam, slusam muziku, gledam filmove, pa kompjuter i ponovo ispocetka...
Ja malo otvorila dusu....ako preterujem reci...evo prestajem

ситуација ми је потпуно позната...
са том разликом што ја немам деце...

љубац за тета снежу ;)

а сада одох да ручам.....сарму! :)

chill_600.jpg

Samo da vas u trku pozdravim ...
Frka, guzva, posao ...
Odoooo ...
:-)

Neko na tresnju , neko pod tresnju , neko na sarme
a ja cu pod suncober......skuvao kafu......junacku....
lezaljka spremna.......i sad cu da meracim.........
mozda mi nesto padne..............na pamet........

fester970:
ехххххххххх....

па сад уз кафитзу... :)

а снежи нема кафа јер не зове на трешње :)

Kako nema? Pa ja obećala na sve vas da mislim i to u tako opasnoj situaciji kao što je penjanje na drvo, a ti me umesto nagrade, kažnjavaš još. Znaš li ti kolika je koncentracija potrebna kada si visoko na drvetu,a? Dobro, dobro, samo da znaš da ću ti poslati trešnje, samo dok još smislim kako! Alzo, uživaj u kafenisanju sa Festerom i Feith a i sa ostalima ako naidju a ja sada stvarno odoh! Ljubim vas! :D :D :D ...

Back