bobanap
Domaćin
- Poruka
- 4.477
baba?????:Kojeg Bate![]()
??
Ono prvo, slušam skupštinu![]()
![]()
![]()
!!
A ono drugo mi došlo u HipU![]()
![]()
![]()
!!
zdravo--zivo gazda Grujo :-D :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baba?????:Kojeg Bate![]()
??
Ono prvo, slušam skupštinu![]()
![]()
![]()
!!
A ono drugo mi došlo u HipU![]()
![]()
![]()
!!
eto..bila ja u pravu..baba?????:A da se nas dvoje vrnemo na matematiku, aaa![]()
![]()
??
Alexanna:..ti mu veruj.. :-D ..ja jock : :shock: muti neku kasu garant...
:shock: takve su posledice gledanja skupstine :shock: narocito ove danasnje.. :shock: ...bobanap:ne muti...vidis da Racuna celo vece :shock:
Ne, ne, neeee!!bobanap:..nek se on oduzima :shock: a ti se saberi :-D :-D
:shock: ja mislim.. :shock: da se nisi dovoljno naspavao :shock:baba?????:Ne, ne, neeee!!
Računam da se nas dvoje SABEREMO, odeČu da ODUZMEMO, noge da DELIMO a ondaK da se ....... :shock: :shock: :shock: ..... Jbt-e, a lepo mi je mama govorila, uči školu, treba Če ti, a ja joCk.....Sad ne znam koja je četvrta funkcija![]()
![]()
!!
Ma jesam bWee, jesam, samo što si ti zbunitaAlexanna::shock: ja mislim.. :shock: da se nisi dovoljno naspavao :shock:
baba?????:Ma jesam bWee, jesam, samo što si ti zbunita![]()
![]()
!!
Sama si rekla![]()
!!
Nemo' ti, ima ovDi interesenataAlexanna:sad cu jezicinu da si pregrizem
![]()
mislis ti ic spavat a??????baba?????:Nemo' ti, ima ovDi interesenata![]()
![]()
!!
ALLLOOOOO, pa di'š ovako javno, juuuuuu naopakoAlexanna:mislis ti ic spavat a??????![]()
baba?????:ALLLOOOOO, pa di'š ovako javno, juuuuuu naopako![]()
![]()
!!
Pa šta Če pomisle sJutra kad se nadignu pa sjate pod suncober![]()
![]()
?!?!
'Ebi ga, nije pošteno, taman dodŽem doneKle a ondaK ti odneKle iskoristiš tu krilaticu i uvatiš me u raskoraku......pa sad ni tamo nit vamoAlexanna:sto je babi milo to se babi snilo..
...hi hi :grin:
..ne sumnjam da ces uskoro uhvatiti smer.. :grin:baba?????:'Ebi ga, nije pošteno, taman dodŽem doneKle a ondaK ti odneKle iskoristiš tu krilaticu i uvatiš me u raskoraku......pa sad ni tamo nit vamo![]()
![]()
!!
VeČ ga ciljam......levo.....krevetac......samo još jednu da oddžamimAlexanna:..ne sumnjam da ces uskoro uhvatiti smer.. :grin:
jel to neka skracenica :shock:gavro121:ZOOOOP
ajd odzami i lepo spavaj...u krevetcu..bebo..babo...bla bla... :-D :-D :-D ..odoh i ja...sutra se radibaba?????:VeČ ga ciljam......levo.....krevetac......samo još jednu da oddžamim![]()
![]()
!!