Sta kao nisi nikada cula ZOOOP (poooz)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne čujem dobro...stara sam i slepa :shock:gavro121:Sta kao nisi nikada cula ZOOOP (poooz)
:-D :-D :-Dbaba?????:Moraš nam oprostiti, mi smo malKo starša grupa gradŽana, pa nismo uputiti u novije izraze![]()
![]()
!!
Mystic_:Dobro jutro ...
vidim veselo nocno drustvo ...
i ovo jutro saplicem se o flase...
---
Nego da primetim otkako se drustvo prepolovilo nema vise onih kafanskih starih tuca ...?
alzo:Jes stvarno dosadno.......
stvarno smo neki cudan svet....sedimo i caskamo.....i nista.......
niko nikom nista ruzno nije rekao........tu bre nesto nije u redu......ne lici na nas....
sinoc sam provalio da je onaj moj ``starac Foco od stotinu ljeta``veci forumas od mene....
odvalio onaj forum ``Skupstina da ili ne`` a oni .......nikako da mu objasnim da nisu smetnje u zvuku
nego u njegovim usima......i sad zamisli........sede pod suncobranom i svadjaju se.....onako sve u
kupachim gaceronama uz lemonadu i ladno pivo........pa bas ne ide.....to bi onda bila skupstina
u ladovini........ovako dragi moj misticni covece mozda nismo u trendu i mozda zvuci glupo...ali..
meni se ovde vise svidja..........
`jutro
bobanap:a tebi zao ??![]()
sve sto ti nedostaje....potrazi....naci ces 8-)
Mystic_:Eto ... opet Ona ... drži mi .... moral iz provincijalne države ,... pa kako da ne odolim Gazdarici ...hehe
![]()
![]()
![]()
snezana01:Dobar vam dan Suncobranke i Suncobranci! Samo da vas pozdravim i jurim dalje! Ljubim vas!![]()
![]()
...
snezana01:Dobar vam dan Suncobranke i Suncobranci! Samo da vas pozdravim i jurim dalje! Ljubim vas!![]()
![]()
...
bobanap:Ako glupost prezivi, moze se reci-- da je cak toliko glupa da ne ume ni da umre![]()
( ovo je blaza varijanta---onu goru sam izbrisala ) :-D
alzo:... i ... tako lakse upanem u trnscedenciju ...
Ja bas nesto nisam planirao da mu upadam tamo, da prostis....
imam danas preca posla....gde da kvarim godisnji odmor....
nije to lepo......
Mystic_:HAha ... vala baš ... GO je zahtevan, jer postoji plan, a bolje ikakav plan nego nikakav...
ja ću još jedan da popijem ... živeli
snezana01:Živeli!
P.S. Jesam li ti ikada rekla koliko volim Bobanu?