SUNCOBRAN

• Začetnik teme Začetnik teme alzo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lakunoc.gif
F.

Jes stvarno dosadno.......
stvarno smo neki cudan svet....sedimo i caskamo.....i nista.......
niko nikom nista ruzno nije rekao........tu bre nesto nije u redu......ne lici na nas....
sinoc sam provalio da je onaj moj ``starac Foco od stotinu ljeta``veci forumas od mene....
odvalio onaj forum ``Skupstina da ili ne`` a oni .......nikako da mu objasnim da nisu smetnje u zvuku
nego u njegovim usima......i sad zamisli........sede pod suncobranom i svadjaju se.....onako sve u
kupachim gaceronama uz lemonadu i ladno pivo........pa bas ne ide.....to bi onda bila skupstina
u ladovini........ovako dragi moj misticni covece mozda nismo u trendu i mozda zvuci glupo...ali..
meni se ovde vise svidja..........
`jutro

alzo:
Jes stvarno dosadno.......
stvarno smo neki cudan svet....sedimo i caskamo.....i nista.......
niko nikom nista ruzno nije rekao........tu bre nesto nije u redu......ne lici na nas....
sinoc sam provalio da je onaj moj ``starac Foco od stotinu ljeta``veci forumas od mene....
odvalio onaj forum ``Skupstina da ili ne`` a oni .......nikako da mu objasnim da nisu smetnje u zvuku
nego u njegovim usima......i sad zamisli........sede pod suncobranom i svadjaju se.....onako sve u
kupachim gaceronama uz lemonadu i ladno pivo........pa bas ne ide.....to bi onda bila skupstina
u ladovini........ovako dragi moj misticni covece mozda nismo u trendu i mozda zvuci glupo...ali..
meni se ovde vise svidja..........
`jutro

---

Ima necega ima ima...

Hehh ... popio sam vec dva viskija ... bila juce svadba protiv koleginice... i

... i ... tako lakse upanem u trnscedenciju ...
htedoh reci da Mi kao ljudi nismo neshvatljivi i mistreiozni toliko, jer pronadjoh formulu preko misticne kabale, gde je to lepo opisano, ali prava stvar je spustiti se nize i trscendentirati na nizim i prostijim nivoima kao sto su ŠIMPANZE ???
Pitas se kako, pa lepo !. Radeći pre u ministarstvu nisu mi bili jasni vecina složenih društvenih i poltičkih odnosa među ljudima. Kada sam proučio šimpanze sve mi je postalo jasno. Mi smo Oni.
(i danas me zbog svojih izlaganja ljudi gledaju ... neznam kako, a ne znaju ni Oni ;) )

Ja bas nesto nisam planirao da mu upadam tamo, da prostis....
imam danas preca posla....gde da kvarim godisnji odmor....
nije to lepo......

alzo:

Ja bas nesto nisam planirao da mu upadam tamo, da prostis....
imam danas preca posla....gde da kvarim godisnji odmor....
nije to lepo......

Odmaraj ti onako kako se Bobana i ja dogovorismo. Opsada krece krajem juna, samo da te podsetim. Ako svrati Pajce, recite mu da sam ga puno pozdravila i neka spremi taj CD sa slikama (ako je bilo sta vidljivo na njima), preuzecu ga licno za vikend! A sada stvarno odoh ma koliko da zelim da caskam sa vama. Ljubim vas! :D :D :D ...

Back