- Poruka
- 10.204
Па види са крова света, имаш очи ваљда... Ти имаш ваљда мозак поред очију да схватиш ''савијање простора'' конкавношћу сочиваPa sta je okrugla ili ravna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па види са крова света, имаш очи ваљда... Ти имаш ваљда мозак поред очију да схватиш ''савијање простора'' конкавношћу сочиваPa sta je okrugla ili ravna
Smatram da sam iznio dovoljno dokaza za svoje tvrdnje. Dalja rasprava bi bilo čisto presipanje iz šupljeg u prazno.Ућута се Макица... Добро је, још држи прст на челу...
Још да није тог чопорисања Босанског и лажног стида кад се ипсадне накриво насађен, па да буде суперишка...
Шта ћеш са непомеривошћу и гравитационим некретањем земље у Светом Писму?Smatram da sam iznio dovoljno dokaza za svoje tvrdnje. Dalja rasprava bi bilo čisto presipanje iz šupljeg u prazno.
Zar je to tako tesko odgovoriti da li je okrugla ili nije ?Па види са крова света, имаш очи ваљда... Ти имаш ваљда мозак поред очију да схватиш ''савијање простора'' конкавношћу сочива
Kako sam rekao radi se o poetskom izražavanju sa ciljem slavljenja Božije moći. U samom opisu stvaranja svijeta u Knjizi Postanja uopšte se ni ne navodi da se Sunce okreće oko Zemlje.Шта ћеш са непомеривошћу и гравитационим некретањем земље у Светом Писму?
Ти тврдиш да Библија, Мојсије и пророци погрешно уче да се земља не креће никако и ниокочега...
Jesi segaНа глупа питања лукавих људи се не одговара без питања...
Прво да верујеш у Бога као ауторитета за науку, па ћемо полако Босанску главу да ти празнимо од глупих питања паметнијим...
Znaci ravnaПа види са крова света, имаш очи ваљда... Ти имаш ваљда мозак поред очију да схватиш ''савијање простора'' конкавношћу сочива
Није никакво поетско изражавање у књизи Постања и Псалмима, већ молитве Богу и излагања Пророка секуларко наш затровани хаотичним кретањем масонства свега и свачега око Египатске глупости обожавања Сунца, као центра васељене...Kako sam rekao radi se o poetskom izražavanju sa ciljem slavljenja Božije moći. U samom opisu stvaranja svijeta u Knjizi Postanja uopšte se ni ne navodi da se Sunce okreće oko Zemlje.
Cudan covek, navodi one koji mu idu u prilogЦитирај светог Василија и Златоуста...
Само учитеље Цркве наводи, а те њима недорасле светитеље за ову тему - боље немој, јер ионако не умеш тематски већ препирачки свете оце цитираш
Па кажи ти мени генијалац који не знаш за Бога шта видиш на оном снимку са врха света...Znaci ravna, sto je veoma lako dokazati da nije tacno
Ne mantraj. U Psalmima piše da se nežive i neslovesne stvari klanjaju Bogu jel to nije poetski izraz?Није никакво поетско изражавање у књизи Постања и Псалмима, већ молитве Богу и излагања Пророка секуларко наш затровани хаотичним кретањем масонства свега и свачега око Египатске глупости обожавања Сунца, као центра васељене...
Везе ти са везом немаш, јер немаш духа Христовог још, за разумевање Писма...
Зато боље мање да држиш предавања и да се церекаш ко будала, кад ни сам не знаш где је лево, кад те неко разобличи за шизофренију спајања непомирљивих концепата у јединствену Православну веру...
Клањају се и несловесне ствари Богу маловерниче ...Ne mantraj. U Psalmima piše da se nežive i neslovesne stvari klanjaju Bogu jel to nije poetski izraz?
Pred zoru kad "gori zemlja" (kako kažu na selu) od pevanja ptica, duhovni ljudi kažu da to ptice proslavljaju Boga. Dođeš u šumu i ne vidiš nigde ni jednu pticu (ne bukvalno).Ne mantraj. U Psalmima piše da se nežive i neslovesne stvari klanjaju Bogu jel to nije poetski izraz?
Ja sam to sve sam vidio jer sam to nekad fotografisao ne zbog toga sto sam sumnjao i to i ti i svak mozes da vidi, na sjeveru tj kod nas se okrecu zvijezde u smjeru kazaljke na satu,na ekvadoru prolaze ravno a na jugu suprotno od kazaljke na satu sto je samo moguce ako onaj u Australiji stoji naopako tj na lopti ne moze nikako drugacije.Па кажи ти мени генијалац који не знаш за Бога шта видиш на оном снимку са врха света...
И објасни заокруживање свега копна плавим кругом кад камера крене у вис и оног сунца, које стоји са стране ИСПОД , а не изнад главе, како би и требало увек по вама хелиоцентрицима
Zilot se odjavio. Izgleda da je otišao na večernju u 18 h. Izgleda da je on neki monah kod +Akakija u SIPC.Ja sam to sve sam vidio jer sam to nekad fotografisao ne zbog toga sto sam sumnjao i to i ti i svak mozes da vidi, na sjeveru tj kod nas se okrecu zvijezde u smjeru kazaljke na satu,na ekvadoru prolaze ravno a na jugu suprotno od kazaljke na satu sto je samo moguce ako onaj u Australiji stoji naopako tj na lopti ne moze nikako drugacije.
Neslovesne stvari su u vlasti Božijoj kao i sve ostalo i Bog kroz njih nekada projavljuje Svoju moć. Ne znači da mu se VOLJNO poklanjaju.Клањају се и несловесне ствари Богу маловерниче ...
Ниси читао да се Богу и Богородици поклонило оно дрво у Египту по заповести Божијој кад су бегали фарисејчићу млади?
Ниси чуо, да је Бог ућуткиво ветар, раздвајао мора, премештао горе и сл...?
Све се поклања Богу, чим се створи Он пред њима, сем људи и демона, који бирају да ли да се клањају или не...
Ti bi ko sholastičar da sve objasniš razumom, ne ide to tako.Neslovesne stvari su u vlasti Božijoj kao i sve ostalo i Bog kroz njih nekada projavljuje Svoju moć. Ne znači da mu se VOLJNO poklanjaju.
Добро, потврдниче негацијамаNeslovesne stvari su u vlasti Božijoj kao i sve ostalo i Bog kroz njih nekada projavljuje Svoju moć. Ne znači da mu se VOLJNO poklanjaju.
Много је ниско у орбити, пола се планете не види...Snimak Zemlje sa geostacionarnog ruskog satelita Elektro L:
Znači uvek isto. Vidi se odraz malog Sunca.
Zemlja može da bude sferoid, ali je nepokretna.
O satelitima Elektro-L:
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Электро-Л
Ofulao si poentu kao i obično. Moja poenta je bila da se u Pismu koriste poetski izrazi.Добро, потврдниче негацијама... Не мораш да знаш да се и несловесна и нежива твар клања Богу својим битијем, уврћи до сутра рационализмом своју неверу у свепоклоњење Творцу