- Poruka
- 384.316
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ideja ti je dobra, slobodno otvori temu@Lorelajn
U ovom postu, možda nisi ispratila, je preporučen drugi forum (sajt) o biljkama.
ja sam od 2003,.. do 2012 pisao za taj forum (pod Nabuko i LOLAplastenici),... i to jeste bio najozbiljniji i najveći sajt na Balkanu, ( ali ga je naše Baštovanstvo*, prepišalo za godinu dana (na SEO pretrazi Gugla)),
Taj forum je prepun i preopterećen spamom i smećem (jer sajt ima i prodavnicu i od nje živi,.. i od reklama,.., ali 90% se finansira od provizije na promet od prodaje semena i biljaka, biljnih preparata itd,... mutna rabota).
To je stari tip foruma (sklepan iz više foruma - poprečno linkovanih) i lagano gasne,.. a i puno je napisano na tom forumu pa se jako slabo osvežava ( samo ga prodavci biljaka i semena osvežavaju).
Forum je na prodaju odavno,..
Jednom smo pričali da forumi gube trku zbog novih tehnologija,..novih načina prenošenja znanja i iskustva, gde je YT dominantan po meni. I mislim da od toga neće biti ništa bolje još dugo....
Na primer:
Mislim da (ako ih ne možeš pobediti, pridruži im se - msm na YT) bi bilo dobro da imamo temu ( na ovom pdf-u) za te dobre video produkcije, koje bi mogli da komentarišemo (ili dopunimo).( i forum "Pijani Tvor"*je imao "Vrtlaricu"* snimak TV emisije HRT.a ).
** - ugašeni forumi ( nije reklama)
Plumerije meni nije. Koliko se secam ja sam joj sa ovog sajta rekla sta da mi poruciHvala Lori, na pametnom odgovoru,..
a ja moram da naglasim, da je divna žena bila iz Zrenjanina - misis frau, da je svog muža zvala "kočničar", da je iz Kanade slala seme Plumerije, više zbog atmosfere među biljkoljupcima, i da je imala lep potpis: "Tija bakcili, svi gi ja potepam, znaš kako? Prvo si progutam jednu kocku šeker, pa se oni svi navadu na njojzi. Ondak si popijem 'ednu jaku crnu kavu da gi zaćoravim, pa kad si ne znaju kude će, tage si popijem 'ednu ljutu rakiju te gi potepam svi."
Ja upravo po njenom receptu, ću potepam bakcili :
Dobro jutro,.. - aj't sad,.. danas se ne radi_
Stiže nam sezona kiša ( poželećemo sunca)....
Da, ali je iz Zrenjanina iselila u KanaduPlumerije meni nije. Koliko se secam ja sam joj sa ovog sajta rekla sta da mi poruci
https://www.rarexoticseeds.com/en/
Pismo mi je stiglo iz Kanade.
U to vreme koliko se secam retko ko je cuo za plumerije i pustinjske ruze koje se danas skoro prodaju kao "korov". Manje vise svi ih imaju.Da, ali je iz Zrenjanina iselila u Kanadu. Nismo se razumeli. Bila je temana tom sajtu : o poručivanju semena Plumerije iz Kanade.
Iii, koji je zaključak, Zašto tih semena nije bilo ovde? Jesu li se te "Izbeglice" iz Kanade privikle ovde ? Te biljke. >Tamo su još jače zime,...
Sve su mi ziveSad pročitah, da si pisala o Plumerijama i da ih imaš,.. i da sam ja obećao da ću pokušati da ih uzgojim,.. da cvetaju,.. i to ove zime,.. ali evo javno povlačim reč,.. ove zime ne.
99% sam siguran da ne cvetaju zbog vlage u vazduhu,..
Jesu li tvoje ijednom imale pupoljke,.. i šta ti je sa Adenijumima (onima koje si sejala i ovima što si dobilaaaaaaaaaaaaaaaaaa9.
ima li žrtava u naučno istraživačkom projektu.