- Poruka
- 55.168
U z a sMisim stvarno
Meni je gore vidjeti muškarca bijele čarape na crne hlace od Pirsinga i tetovaže
Bele carape crne patike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U z a sMisim stvarno
Meni je gore vidjeti muškarca bijele čarape na crne hlace od Pirsinga i tetovaže
Ko zna kako bi ona reagovala da je to pitam.Radije bi je špijunirao, slušao nečija neproverena ogovaranja i mišljenja, nego seo i obavio otvoren "oči u oči" razgovor s devojkom s kojom se zabavljaš. Mislim da ti nisi još uvek emocionalno zreo za vezu.
Dala bi ti odličan pokazatelj o tome koliko je ona emocionalno zrela za vezu.Ko zna kako bi ona reagovala da je to pitam.
Pa nemoj bas direktno da je pitas nego je pitaj kakav je njen stav po pitanju prevare Ane Karenjine.Ko zna kako bi ona reagovala da je to pitam.
Vidiš da to nije tako jednostavno za pitati.Dala bi ti odličan pokazatelj o tome koliko je ona emocionalno zrela za vezu.
Ako reaguje normalno, mirno, staloženo, otvoreno priča o tome, znači da je u redu.
Ako počne da histeriše, uvija, razvlači, traži izgovore, napada te, brani se, znači da nije u redu.
Pa bre osetices kad je poljubis dal mirise na drogu. Sta ima da je ispitujes.Marihuana je droga zakonom zabranjena. Kako onda može da bude nevažno ?
Da je na takav način pitam onda bi verovatno mislila da sam poludeo. Kakva crna Ana Karenjina i Karleuša.Pa nemoj bas direktno da je pitas nego je pitaj kakav je njen stav po pitanju prevare Ane Karenjine.
Ako ne zna ko je ta, zameni Karenjina sa Karleusa.
Jednostavno je, samo se u podsvesti plašiš da će reagovati loše, a to bi ti zapravo puno olakšalo jer bi znao da sa takvom osobom ne vredi imati odnos.Vidiš da to nije tako jednostavno za pitati.
Ja sam samo tako proveravala ( svojevremeno) eventualne veze. Samo konverzacijama izDa je na takav način pitam onda bi verovatno mislila da sam poludeo. Kakva crna Ana Karenjina i Karleuša.
U z a s
Bele carape crne patike
Ko? On ili ona?A ako spomene Basaru?ili djeka keroueka
Nemoj mnogo da razmisljas , izadji s njom u neki kafic, sve ce se samo po sebi razresiti.Znači tebi je normalno da devojka koristi drogu.
Pa ona. O njoj se radi.Ko? On ili ona?
Ma njega samo zanima droga i njeni bivsi ljubavnici.Pa ona. O njoj se radi.
precednik kaže da je povrćePo zakonu jeste droga kao i po mišljenju svih naučnika i doktora.
?iz kog si ti veka zalutao?Devojka sa kojom sam par puta bio na kafi ima tetovažu na nozi i pirsing na nosu. To mi je bilo malo sumnjivo jer ljudi kažu da su takve žene nemoralne, sklone varanju, često menjaju seksualne partnere. Ali nisam se previše smarao time, možda su to samo predrasude. Onda sam otišao na njen fejsbuk i proverio šta lajkuje. Našao sam da je stavila lajkove na 5 stranica gde se podržava pušenje marihuane i njena legalizacija. To je već previše. Kako da saznam je li ona ***** i narkomanka ili je ipak poštena i normalna žena ? Neugodno mi je da nju to pitam. Ako to pitam njene najbliže drugarice sigurno neće hteti da mi kažu i još će da me izdaju njoj pa ću ispast manijak koji je špijunira. Možda nije loša ideja da pitam ljude koji su se nekada družili sa njom ali više ne druže, takvi bi mogli da znaju kakva je i šta je radila bez da me izdaju. Sigurno postoje neke njene komšije, kolege iz škole, fakulteta, posla, koji mogu da mi kažu nešto više o njoj. Moram znati sa kim imam posla.
1. Los si trolerDevojka sa kojom sam par puta bio na kafi ima tetovažu na nozi i pirsing na nosu. To mi je bilo malo sumnjivo jer ljudi kažu da su takve žene nemoralne, sklone varanju, često menjaju seksualne partnere. Ali nisam se previše smarao time, možda su to samo predrasude. Onda sam otišao na njen fejsbuk i proverio šta lajkuje. Našao sam da je stavila lajkove na 5 stranica gde se podržava pušenje marihuane i njena legalizacija. To je već previše. Kako da saznam je li ona ***** i narkomanka ili je ipak poštena i normalna žena ? Neugodno mi je da nju to pitam. Ako to pitam njene najbliže drugarice sigurno neće hteti da mi kažu i još će da me izdaju njoj pa ću ispast manijak koji je špijunira. Možda nije loša ideja da pitam ljude koji su se nekada družili sa njom ali više ne druže, takvi bi mogli da znaju kakva je i šta je radila bez da me izdaju. Sigurno postoje neke njene komšije, kolege iz škole, fakulteta, posla, koji mogu da mi kažu nešto više o njoj. Moram znati sa kim imam posla.