Sumnjiva je

Tebra nemoj s tim intelektualkama da izlazis nikako. Ispl, esce ti mrezu neces ni znati sta te snaslo. Dok se ti budes trudio da pridjes njenom intelektualnom nivou i iz petnih zila ispaljivao sve sto si naucio jos od predskolskog: miki maus, politikin zabavnik, robo kap, vec si zaglavio u drustvu nekih mracnih pisaca u nekom starom stanu, overavas na podu jer si mislio da se to jede kad ti je rekla ajmo na pecurke i polako se menjaju boje dok ti neki kvazi kontemporqrni pisac sa dzejms din cvikama tetovira monocikl na plecima.

Devojka sa kojom sam par puta bio na kafi ima tetovažu na nozi i pirsing na nosu. To mi je bilo malo sumnjivo jer ljudi kažu da su takve žene nemoralne, sklone varanju, često menjaju seksualne partnere. Ali nisam se previše smarao time, možda su to samo predrasude. Onda sam otišao na njen fejsbuk i proverio šta lajkuje. Našao sam da je stavila lajkove na 5 stranica gde se podržava pušenje marihuane i njena legalizacija. To je već previše. Kako da saznam je li ona ***** i narkomanka ili je ipak poštena i normalna žena ? Neugodno mi je da nju to pitam. Ako to pitam njene najbliže drugarice sigurno neće hteti da mi kažu i još će da me izdaju njoj pa ću ispast manijak koji je špijunira. Možda nije loša ideja da pitam ljude koji su se nekada družili sa njom ali više ne druže, takvi bi mogli da znaju kakva je i šta je radila bez da me izdaju. Sigurno postoje neke njene komšije, kolege iz škole, fakulteta, posla, koji mogu da mi kažu nešto više o njoj. Moram znati sa kim imam posla.
iz kog si ti veka zalutao?

moj iskreni savet ti je da se prekvalifikuješ u asekualce i da se maneš generalno interakcija sa drugim pripadnicima i sprtnog i kog god pola uopštre dok ne popraviš način razmišljnja XD

Devojka sa kojom sam par puta bio na kafi ima tetovažu na nozi i pirsing na nosu. To mi je bilo malo sumnjivo jer ljudi kažu da su takve žene nemoralne, sklone varanju, često menjaju seksualne partnere. Ali nisam se previše smarao time, možda su to samo predrasude. Onda sam otišao na njen fejsbuk i proverio šta lajkuje. Našao sam da je stavila lajkove na 5 stranica gde se podržava pušenje marihuane i njena legalizacija. To je već previše. Kako da saznam je li ona ***** i narkomanka ili je ipak poštena i normalna žena ? Neugodno mi je da nju to pitam. Ako to pitam njene najbliže drugarice sigurno neće hteti da mi kažu i još će da me izdaju njoj pa ću ispast manijak koji je špijunira. Možda nije loša ideja da pitam ljude koji su se nekada družili sa njom ali više ne druže, takvi bi mogli da znaju kakva je i šta je radila bez da me izdaju. Sigurno postoje neke njene komšije, kolege iz škole, fakulteta, posla, koji mogu da mi kažu nešto više o njoj. Moram znati sa kim imam posla.
1. Los si troler
2.. Marihuana nije droga
3.Nesiguran si
4. Pun si predrasuda
5. Najvjerojatnije si neki mulac

Sumnjiva je i to mnogo. :ljutko:

Tetovaze i pirsing u nosu po meni nisu normalne stvari i treba bezati od takve osobe sto je moguce dalje.Prvo sto me asocira kod takve zenske osobe je Prostitucija...Neka sekta...Kriminal...Psihicki poremecaj...I sve najgore.

To je moje misljenje na koje imam pravo,a moderatoru ako se ne svidja moje misljenje on ce da ga obrise i napravi Cenzuru na Forumu.

Back