SilverPlate
Početnik
- Poruka
- 39
ma kakvi antibiotici,........i ja sam dobila gljivice nema gdje nisam 
nego, imam ideju: od danas cu da se svima predstavljam kao "Febrilna" ili "Subfebrilna". Ne bi bilo lose kad bismo se nastavili dopisivati na ovu temu, nema nas mnogo heheheh.
Meni je samo 'bad' sto nisam zavrsila sa pretragama, tj. ostale mi one gadne ko sto rekoh, a jako je tesko dobiti uputnicu za snimanje kicme obzirom da doktori bas to i ne vole jer je kao zracenje poveliko narocito za zene...a na infektivnu necu neeeecu
znam sebe, ili cu pobeci jer sam fakticki 'zdrava' i funkcionisem sa poteskocama i jer cu si umisliti da sam pokupila nesto gore na takvoj klinici. pa zar se od upale zivca moze imati temp?

nego, imam ideju: od danas cu da se svima predstavljam kao "Febrilna" ili "Subfebrilna". Ne bi bilo lose kad bismo se nastavili dopisivati na ovu temu, nema nas mnogo heheheh.
Meni je samo 'bad' sto nisam zavrsila sa pretragama, tj. ostale mi one gadne ko sto rekoh, a jako je tesko dobiti uputnicu za snimanje kicme obzirom da doktori bas to i ne vole jer je kao zracenje poveliko narocito za zene...a na infektivnu necu neeeecu
opet ponavaljam da cu izgubiti posao ako odem jer ne znam koliko bi me ostavili. radila sam Le i Se opet. Sedimentacija (Se) mi je 3-6. i urin je ok.........