sumnjam na karcinom

ma kakvi antibiotici,........i ja sam dobila gljivice nema gdje nisam :)
nego, imam ideju: od danas cu da se svima predstavljam kao "Febrilna" ili "Subfebrilna". Ne bi bilo lose kad bismo se nastavili dopisivati na ovu temu, nema nas mnogo heheheh.
Meni je samo 'bad' sto nisam zavrsila sa pretragama, tj. ostale mi one gadne ko sto rekoh, a jako je tesko dobiti uputnicu za snimanje kicme obzirom da doktori bas to i ne vole jer je kao zracenje poveliko narocito za zene...a na infektivnu necu neeeecu :roll: znam sebe, ili cu pobeci jer sam fakticki 'zdrava' i funkcionisem sa poteskocama i jer cu si umisliti da sam pokupila nesto gore na takvoj klinici. pa zar se od upale zivca moze imati temp?

Citam ovo i jako patim zbog tebe jer sam emotivac i znam da ti je mnogo tesko,posto sam i ja takva a imala sam neke ruzne dogadjaje i trenutke u zivotu koji su me satrli ali sam opet ustala pa ces ustati i ti,ne brini proci ce i to a onda ces opet biti onaj stari veseljak,obrati se i nekom psihologu,cisto da ti da neku moralnu podrsku i neki antidepresiv kako bi pobedila svoju tugu ovih dana,da ne bude posle kad se izlecis a ti postala nervozna i anksiozna.pozz i budi jaka.

SilverPlate:
ma kakvi antibiotici,........i ja sam dobila gljivice nema gdje nisam :)
nego, imam ideju: od danas cu da se svima predstavljam kao "Febrilna" ili "Subfebrilna". Ne bi bilo lose kad bismo se nastavili dopisivati na ovu temu, nema nas mnogo heheheh.
Meni je samo 'bad' sto nisam zavrsila sa pretragama, tj. ostale mi one gadne ko sto rekoh, a jako je tesko dobiti uputnicu za snimanje kicme obzirom da doktori bas to i ne vole jer je kao zracenje poveliko narocito za zene...a na infektivnu necu neeeecu :roll: znam sebe, ili cu pobeci jer sam fakticki 'zdrava' i funkcionisem sa poteskocama i jer cu si umisliti da sam pokupila nesto gore na takvoj klinici. pa zar se od upale zivca moze imati temp?

Ma daj bre, opusteno....
ne od upale zivaca....vec mozda da je prikljesten neki zivac...ali da je tako.... imala bi mnooogo vece bolove.... u prevodu...zaboravi :))))
ja danas slavim, imam tek slabu temp...37 sa 1 pa mi lepo :)
jos jedan primer...znam osobu koja se tako cimala vise od pola godine...otisla je na preglede u BGD na Torlak.... i tamo su otkrili da ima neki virus sto predje kasnije na srce... ali, najbolje ne razmisljati o tome i odmah je lakse....

Neko je ranije vec rekao da trebate posetiti ginekologa.Mislim da pojava te niske (37,2)temperature itekako moze imati veze sa hormonima(ovulacijom)npr.itd.I prisustvo mioma moze da izazove takve simptome.Razume se sve je individualno.Ovo mi je poznato iz iskustva jer su neke osobe iz mog okruzenja imale takvih problema a dilemu je razresio ginekolog!Stoga,posetite i ginekologa posto vas iscrpni pregled nije obuhvatio i ginekoloski. Srecno!

ne znam sta da mislim, da li se pojavila neka zenska boljka modernog doba, ali preko vikedna sam na zurkici upoznala jos 2 devojke koje imaju bezrazlozne temperature. obe oko 37.4, jedna je prelezala koksaki jos davno tako da sigurno nije to ali sta je ni jedna od nas nije znala.
ja kod ginekologa stalno idem zbog drugih komplikacija i provera tako da kod mene sigurno nije to...

nisam ni ja imala druge simptome do danas. ali mozda ovo i nije simptom. imam bol u levoj ruci i nozi na 'savijanje' kao da sam vadila krv na tom mestu. takav je bol. kao posle vadjenja krvi.....imala sam temp danas 37. 3 kupila sam NONI i nadam se da ce pomoci/ ima li neko iskustva sa Nonijem? sve se nadam da ovo nije simptom multiple skleroze. u bolnicu jos nisam otisla, osecam se premlado (24 godine) za nesto ovakvo :( opet ponavaljam da cu izgubiti posao ako odem jer ne znam koliko bi me ostavili. radila sam Le i Se opet. Sedimentacija (Se) mi je 3-6. i urin je ok.........

SilverPlate:
nisam ni ja imala druge simptome do danas. ali mozda ovo i nije simptom. imam bol u levoj ruci i nozi na 'savijanje' kao da sam vadila krv na tom mestu. takav je bol. kao posle vadjenja krvi.....imala sam temp danas 37. 3 kupila sam NONI i nadam se da ce pomoci/ ima li neko iskustva sa Nonijem? sve se nadam da ovo nije simptom multiple skleroze. u bolnicu jos nisam otisla, osecam se premlado (24 godine) za nesto ovakvo :( opet ponavaljam da cu izgubiti posao ako odem jer ne znam koliko bi me ostavili. radila sam Le i Se opet. Sedimentacija (Se) mi je 3-6. i urin je ok.........

Sta je Noni???
Udjoh u 6 mesec temperature :)

Tinkerbell >

Cao, kakva ti je jetra ? Jesi radila testove na jetru ?
bilirubine, ALT, AST i ostale zezancije ?

Ja imam problema sa bilirubinima (konjugovani i ne konjugovani), alt i ast plesu pomalo kako im se hoce.

Pisem u ovaj topic zato sto i ja imam tu "glupavu" temperaturu skoro svake veceri. 37C - 37.2Cvec nekoliko meseci.

evo pogledaj moj topic pa da vidis sta sam ja sve radio za sad...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=5255522#post5255522

ceka me uskoro biopsija jetre.

Nekoliko meseci letim po bolnicama i doktorima i za sad nemam pojma sta se desava.

pozdrav.

hm... evo... vec 11 meseci isto. temperatura iz dana u dan...
ja ne idem po bolnicama i lekarima jer jednostavno... nemam nikakvih simptoma osim vec pomenute temperature... koja ume da bude iritantna.... no... nista strasno...
zelim ti srecu na pregledu jetre i iskreno se nadam da nije nista!!!
javi kako si prosao!

Ne vredi da se lupeta dok te neko ne pogleda malo detaljnije
A sto se posla tice-koliko bi ti posao bio vazan da ti neko ne daj Boze kaze da ti je preostalo jos 6 meseci?
Sumnjam u tvoje pretpostavke ali radi psihickog mira obavi to pa da si mirna

Ma dajte ljudi, odakle vam tolika doza hrabrosti da tako lupate.Ovo neko cita.
Ne mogu da stignem da brisem sve vase gluposti.
Molim sve one koji nisu lekari da se suzdrze iznosenja ovakvih stvari.

dragi moji,
nemojte bas odma reci da je ovo produkt moje depresije. vec 50 dana imam svaki dan oko pola 7 temperaturu koja skace najvise do 37.5.....uradila sam na infektivnoj (nisam lezala) do sad rtg pluca, rtg sinusa, rtg zuba, ultrazvuk abdomena, srca, sve moguce nalaze krvi, serologiju jos cekam.....jednu hemokulturu koju cekam i ginekoloski pregled. od dosadasnjih rezultata jedino je jedan zub za vadenje. medjutim imam strasnu tupu bol u predelu donjeg dela kicme sa desne strane. bol nekad predje napred i nekad mi bude muka ali je to mozda i od lekova za bolove koje popijem nekad. temperaturu ne smijem skidati jer sama vodim temperaturnu listu....pitanje: da li bi se dosad na osnovu rezultata krvi (jedino sam imala maaaalo povisene leukocite koji su se sad smirili) moglo videti da imam karcinom. mene je strah da nisu creva jer imam problema i sa hemoroidima. molim vas da na osnovu vaseg znanja ili iskustva kazete sta bi najgore moglo biti jer mi je vise muka od pretraga. samo mi ostaje jos rektoskopija koja mi je bas ono zadnja opcija. hvala
Znaci, imas blago povisenu temperaturu, imala si blago uvecane leukocite...i bol u predelu desne slabine koji se siri napred?
Eho abdomena je uredan - kako si napisala. Bubrezi kao uzrok su otklonjeni ako sam dobro razumela ?
Urin i urinokultura su dobri ? Koprokultura ? Koliki su eritrociti, hemoglobin, gvozdje ?
Imas li neke probleme prilikom mokrenja ?
Ginekoloski pregled ?
Da li ti telesna tezina varira odn. jesi li izgubila na kilazi ?
( Prvo, zub moze biti uzrok povisenoj temperaturi i uvecanim leukocitima )
Sta prvocira bol ? Fizicka aktivnost, mirovanje, neka vrsta hrane ? Kada se javlja bol i koliko su dugi intervali "mirovanja" - kada ne osecas bol ?
Mucnina, povracanje, prolivi ?
Imas 24. godine..da li si imala operativne zahvate ? Bolujes li od neke bolesti ?
Kao sto i sama vidis..mnogo pitanja..
Pozdrav

Ja sam u tvojim godinama često imala slične simptome (sada sam malo starija). Posle je ispalo da su na nervnoj bazi. Osetljiviji si kad si mlađi, plašljiviji, plašiš se bolesti, nervira te i i još nešto, možda ispiti ako studiraš. Od nervoze može i stomak da zaboli, poremećaj u varenju. Još gore je ako pomisliš da je rak i uplašiš se... Kada se budeš opustila i ne budeš više mislila na svoje zdravlje i sebe biće ti bolje.
Sve što sam napisala dobronamerno je.

Citam svoje komentare i smejem se sama sebi sto prolaze meseci a ja i dalje "obavestavam" da imam temperaturu. Pa da, evo, prodje i godinu dana.
U ponedeljak sam ponovo odlucila da krenem da obilazim lekare, za pocetak, dali su mi da uradim sledece:
kontrolne KKS ( le i dif ) rucno urea,
akreatinin, jonogram, suk, SE, AST ALT bilirubin,fibrinoge, Fe UIBC TIBS, CRP, CPK, LDH, lipidni status, seroloska obrada na TOXOPL - Gondii ( Igm i IgG ), te elis URIN, urinokultura, bris nosa i guse, koprokulture, stolice na parazite i protozoae.
Takodje je dr trazila da odem kod neurologa jer imam ceste glavobolje.

Ovo sto sam napisala sam prepisala sa izvestaja specijaliste ali me zanima, da li tu ima uput i za adeno viruse i koksaki? ( ne znam zasto mislim da mi to prosle godine nisu radili )
Rece mi dr da bi trebala da proverim pluca ( iako su ih snimali prosle god.misleci da je mozda i tuberkuloza ) jer sam jako dugo imala macku....
U svakom slucaju, kad dodjem do svih ovih rezultata, salje me u NS na dalje pretrage.
Agoniji nikad kraja :(

otisla bi SAD u bolnicu.....ali sad mi je doktorica koja me vodi otisla na put i vraca se za 10 dana. sinoc sam imala opet temp. medjutim problem je sto se vise nemam kome pozaliti. svima sam dosadila a najvise mi je zao mog dragog. njemu sam izuzetno "zanimljiva" sa stalno istom pricom. nisam se osecala toliko lose da bi otisla leci u bolnicu ali sada postajem psihicki gora jer samo o tome mislim i surfam po netu. druga stvar koja me brine je bol u donjem delu leda koja me "pecka" i ne pomazu mi analgetici. bol je tupa i nalazi se manje-vise svuda u desnom delu leda a od juce mi je neki cudan osecaj u levoj nozi kao da mi leva noga otkazuje poslusnost. sad stvarno ne mogu otici jer samo zelim da me ta dr. dalje pretrazuje......zna mene i moju porodicu i zna na koje stvari da ne obraca paznju odnosno obraca.....od svega ovoga mi je jos strasno muka....pa cu sebi jos i zeludac srediti...nema kakvih se do sada strahota nisam nacitala...i nikad vise necu biti ista nakon ovoga....cisto zato sto znam sta nas sve moze satrat a da i ne znamo. inace sam bila a i sad se trudim da budem jako pozitivna i vesela i sta ti ja znam,,,,,pravi 'boem u dusi' bila....a sad sam ko biljka...

Meni ovo takodje lichi na ukljeshtenje kichmenog nerva. Mislim da su ti najbolji savet dali kada su ti rekli da idesh na magnetnu, ako ti finansijska situacija dozvoljava...

Back