Suma sumarum ovoga dana

Ajmo...
Krenimo, otvorimo srca, dusu, ko sta oce i ima da kaze :lol:
Idemo.
Bebana i ja napravile ogromog Sneška al se srušio jer je sneg vlažan :D prosula je pesak svuda po podu, onaj ''organski'' za igranje :D Pablo je opet pokušavao da jede sneg, ne vredi, ludo pseto :D muž je uzeo činiju sa rendanim tikvicama za pitu, misleći da je kupus salata, suze su mi pošle od smeha kada me je pitao šta je bre ovooo :D
Jel muz rastura onako muski zenu?

Доживео сам два подмукла ударца у стомак.

Купујем јуче у апотеци, апотекарка ми чини неку услугу
и на крају да платим - картица одбијена !

И тако пар пута и на крају посрамљено платим кешом.
Кад сам већ изашао, сетим се, погледам извештај на мобилном,
имам новац.

Осокољен, вратим се и покажем јој, ево реко ...
Да не мисли да сам неки преварант.

Кад данас у самопослузи опет !
Одмах им покажем извештај из банке
и касирице ме посаветују да одем до банке и проверим ...

Нисам отишао, зовнем телефоном.

Нешто ми објасне, не знам шта,
све у свему убудуће кад неће
не идите каже безконтактно,
већ гурните картицу у слот и укуцајте пин.

Тек тад ми је лакнуло.
У питању су нека нова правила ...
To se isto desilo mom burazeru skoro, ispostavilo se da mu je banka greškom spustila limit na bežične transakcije na 1 evro, i naravno da će odbije svaku transakciju. Pošto limit za beskontaktne nije isti kao za kontaktne transakcije.

Ali nadam se da su ispravili.

To se isto desilo mom burazeru skoro, ispostavilo se da mu je banka greškom spustila limit na bežične transakcije na 1 evro, i naravno da će odbije svaku transakciju. Pošto limit za beskontaktne nije isti kao za kontaktne transakcije.

Ali nadam se da su ispravili.
Ja ceo dan nisam jeo ništa zato što mi se to desilo - neće kartica, kaže greška. A u džepu ni cent, sve plaćam karticom. Crko sam gladan, sutra od jednog pozajmim 20 evra i ukradem pečeno pile iz marketa :p

Jutros u kiosk da kupim Orbit, nigde nikog. Uslikam ovo odmah pored kioska 🙄.jpg
Palo drvo u dvorište obdaništa.
Na ulici parkirana vozila.
Ostala preko noći.
Narod nema gde da parkira

Back