SULJO ZVECKA ORUŽJEM: Ugljanin pravi državu Sandžak nakon izbora!

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.270

Sulejman-Ugljanin-768x432.png

Lista „Samoopredeljenje“, čiji je nosilac aktuelni predsednik BNV Sulejman Ugljanin, prvi promotivni skup održala je u Novom Pazaru

Predizborna kampanja za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) lista („Samoopredeljenje – dr Sulejman Ugljanin“ i „Bošnjačka matica akademik Muamer Zukorlić muftija“) koje je Republička izborna komisija (RIK), do sada proglasila se zahuktava.

Lista „Samoopredeljenje“, čiji je nosilac aktuelni predsednik BNV Sulejman Ugljanin, prvi promotivni skup održala je u Novom Pazaru.

Ugljanin je naglasio da su „Bošnjaci stari narod na ovom prostoru, koji još uvek u Srbiji nije dobio status naroda.

– Mi smo narod i imamo pravo na samoopredeljenje, odnosno da sami odredimo svo politički položaj, status i odnose sa drugim narodima – rekao je Ugljanin.

On je prisutnima poručio da će ako lista koju predvodi pobedi na izborima formirati državu Sandžak.

Gde je Vucic? Gde je Brnabic? Gde su vojska i policija koje placamo???

To pod hitno da se javi navijacima Partizana i Zvezde da bi veceras bila neka poruka! Mora se reagovati! Kada ce Vule poglavnik da povede autobuse ljudi i poseti Sandzak, ne bi li ubedio tamo javnost da su sigurni i da drzava brine za njih?

Ako će fudbalski huligani i distributeri dopa da budu na braniku države, onda laku noć...
Uzgred, takve koalicije se uvek obiju o glavu poštenijoj strani.

Ako će fudbalski huligani i distributeri dopa da budu na braniku države, onda laku noć...
Uzgred, takve koalicije se uvek obiju o glavu poštenijoj strani.

Kao sto i sam rece, laku noc drzavi sa takvim uredjenjem. Ne da ce se obiti o glavu postenoj strani, vec nece imati uskoro sta da se obije, jer glave ya udaranje biti nece. A debeog sam misljenja, da ako bude drzava reagovala, reagovace upravoo kako sam gore napisao. Ili u nekoj blazoj varijanti, dace mu da radi sta hoce ,(bilo vlast ili ne) kao muftiji, samo da se smiri, odnosno odlozi to pitanje za neka buduca vremena. Dobra je okolnost sto vecina tog naroda tamo ipak nije do kraja razocarana u Srbiju, kao sto su to bili Albanci, inace, u ovakvim okolnostima, dobice svako sta hoce.

Lista „Samoopredeljenje“, čiji je nosilac aktuelni predsednik BNV Sulejman Ugljanin, prvi promotivni skup održala je u Novom Pazaru

Predizborna kampanja za novi saziv Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) lista („Samoopredeljenje – dr Sulejman Ugljanin“ i „Bošnjačka matica akademik Muamer Zukorlić muftija“) koje je Republička izborna komisija (RIK), do sada proglasila se zahuktava.

Lista „Samoopredeljenje“, čiji je nosilac aktuelni predsednik BNV Sulejman Ugljanin, prvi promotivni skup održala je u Novom Pazaru.

Ugljanin je naglasio da su „Bošnjaci stari narod na ovom prostoru, koji još uvek u Srbiji nije dobio status naroda.

– Mi smo narod i imamo pravo na samoopredeljenje, odnosno da sami odredimo svo politički položaj, status i odnose sa drugim narodima – rekao je Ugljanin.

On je prisutnima poručio da će ako lista koju predvodi pobedi na izborima formirati državu Sandžak.

Evo pravi je već 28 godina...je li to, ono, sreća na 30. godinu?

Nema problema, dobiće neko ministarstvo opet...

sto to niste rijesili 92-95 dok smo se mi zapadno od drine tukli
velika greska

Šta kaže?! Stara Mošnjačka nacija, nastala ukazom 1993. godine. Pa jbt,, ja imam stariju sijalicu. Živeo sam jedno vreme u Sarajevu, Bijeljni i Maglaju. Tačno po faci znam ko je balijander. Opasno su podmukli. Gleda te u oči - jedno priča, drugo misli, treće radi. Ovo balijsko govedo kevće slobodno, jer ima zaštitu. Inače su manji od makova zrna.

Ugljanin je psihicki oboleo. To se vidi iz njegovih neartikulisanih pokreta.

Drugo, samoopredeljenje bi mozda imalo neki argument da su Sandzaklije u nacionalnom smislu, a ne Bosnjaci, psoto Bosnjaci imaju svoju nacionalnu drzavu a to je BiH.

Trece, Sandzak je etniki mesovit. Kada se saberu Srbi i lojalni Bosnjaci, u Sandzaku je bar oko 70% stanovnistva prosrpsko.

Ugljanin je psihicki oboleo. To se vidi iz njegovih neartikulisanih pokreta.

Drugo, samoopredeljenje bi mozda imalo neki argument da su Sandzaklije u nacionalnom smislu, a ne Bosnjaci, psoto Bosnjaci imaju svoju nacionalnu drzavu a to je BiH.

Trece, Sandzak je etniki mesovit. Kada se saberu Srbi i lojalni Bosnjaci, u Sandzaku je bar oko 70% stanovnistva prosrpsko.

kakvi bre lojalni bosnjaci? nema toga u raskoj oblasti...

Lupas. Kladim se da dalje od Beograda nisi izasla.
Vecina Bosnjaka u Sandzaku su lojalni.

kao prvo, u srbiji ne postoji nikakav sandzak, nismo u turskoj, kao sto ne postoje nikakvi bosnjaci, nismo u bosni...
drugo: lojalni muslimani u srbiji su na nivou statisticke greske...ne moram da se kladim da bih znala da sam u raskoj oblasti bila cesce od tebe...

Back