Ko voli Sukija, uvalim mu tukija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisao sam ranije. Ferhunde je Sah sultanija, Suljina i Hatidzina sestra. Dosla je za praznike i odmah snimila situaciju. Pravi se dobrica, a u stvari je zloca. Sada ce da preuzme na sebe da eliminise Hurem. E sad cemo videti u sledecoj epizodi kad prevedu sta ce biti. Malo su usporili sa prevodjenjem. Ali nadam se da ce biti prevedeno do vikenda.
ovde ti radiPoceli dushmani da brisu po netu. Ne moze covek na miru da pogleda seriju. Sad nisam video kako su Ibru maknuli.
A u kojoj epizodi su smaknuli Ibru?Da gledam odatle....jos sad kad se vraca Bali-beg![]()
Kad se vraca Bali. Nadam se da je tu i Ajbige.
Ibru nisu smakli do pola 82ge epizode. Ne znam da li ce u 83coj ili 84toj. U Turskoj je vec pustena ta epizoda.
Bas sad odgledah 82gu do kraja. Sulja je ispao kvaran ko Hurem i Mahidevran.
Au,ma jos gori.Ako je neko bio uz njega,to je bio Ibrahim...Meni ga bas bilo zao,a Sulja mi se posteno zgadio.Bas sad odgledah 82gu do kraja. Sulja je ispao kvaran ko Hurem i Mahidevran.
Baš sinoć zezam jednog drugara pustio bradicu ala Sulja a nij samo on vidim ih podosta![]()
Xaxa a sinoć na slavi kod druga jedna devojka izrazito azijatskih crta lica i istog takvog tena me ubeđuje kako smo mi '''viša rasa'' za Turke i kako smo ''čisti''
Ja doduše imam smeđu kosu plave oči i prćast nos ali mi je mama Čehinja da sam na ćaleta![]()
Xaxa a sinoć na slavi kod druga jedna devojka izrazito azijatskih crta lica i istog takvog tena me ubeđuje kako smo mi '''viša rasa'' za Turke i kako smo ''čisti''
Ja doduše imam smeđu kosu plave oči i prćast nos ali mi je mama Čehinja da sam na ćaleta![]()
Da nisi ti ta sele?![]()
Te žene na OBN su se takmičile za nagradu besplatnog putovanja u Istanbul, specijalno kostimirane za potrebe emisijeJa sam mislila na to da se u mom okruženju nešto ni ne gledaju turske serije, ali sam videla na OBN-u kako se žene u Bosni trude da liče na tu sultaniju a muškarci sve sa bradom ko talibani, budibogsnama![]()