Currito
Primećen član
- Poruka
- 942
Meni je Hurem bila nekako mrsavija na pocetku... Ali ako je tacno kako novine pisu da glumica Merjem ima neku bolest zbog koje se goji...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoj,Viggobem mu sve po spisku al stvarno je baja !
jos ono na pendzeru.... UH!
Turska verzija mog i samo mog ovog![]()
![]()
Tzar je ljubomoran na Malkocoglua![]()
Jeste li znali da je Matrakčija po istoriji zapravo Srbin...? Bio je inače tada jedan od najškolovanijih ljudi u celom carstvu... Iako se to u seriji ne vidi...
Meni je i on ok lik...
Čak se zbog Matraka u jednoj sceni čuje pesma na srpskom jeziku...zapravo ne da se čuje nego je neka žena celu otpeva... Mislim da se pesma zove Sedejfu majka buđaše (ne verujte mi, nisam siguran)... Ako nekog zanima mogu da postavim link sa yt-a gde je ta epizoda i napisaću koji minut je u pitanju, mislim da je lepo pogledati/poslušati jer ta žena prelepo peva a da samo vidite kako je sve žene pažljivo slušaju...
Ibrahima mrzim, Hurem rules...
...Iznenadjenje u drugoj sezoni:...
...Pesmu 'Sejdefu majka budjase' izvodi cuvena turska pevacica rodom sa Kosova, Suzan Kardeş... U pitanju je vencanje Nigar-kalfe, koju tumaci Filiz Ahmet, rodom iz Skoplja...
Da li mi moze neko (a ovde sigurno neko barata turskim jezikom) napisati lepo kako tacno izgovaraju recenicu kada najavljuju Suljin dolazak u neku odaju i td. Dakle po meni, po izgovoru to deluje dosta tesko i komplikovano ali ako neko tacno zna da mi napise.
A za koga se udaje Nigar?